Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék ma is bizonyította totális politikai alkalmatlanságát

Horváth József György

2019.07.27. 15:41

30 éves Tusványos, amelyet a nagy víziók és kimagasló gondolatok tettek a magyar nemzet szakrális gyülekezőhelyévé. Itt minden évben olyan víziók fogalmazódnak meg, amelyek felteszik Magyarországot Európa és a világ politikai és kulturális térképére. 30 éves Tusványos, és mi az ellenzéki reakció? Gyűlölködés és sárdobálás.

Míg a miniszterelnök filozófiai tételekben vázolta fel gondolatait Magyarország és Európa jövőjéről, addig az ellenzéki politikusoknak nem futotta sokra, de hát régóta tudjuk, hogy igencsak alacsonyan repülnek, ha víziókról van szó.

A filozófiából bizonyára kiművelt Gréczy Zsolt (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök vagy hazudik, vagy nem érti a liberalizmust. Gréczy főnöke, Gyurcsány Ferenc szerint pedig „Orbán Viktor évtizedes harca semmi másról nem szól, minthogy az állandó fenyegetettség érzését keltve saját, diktatórikus hatalma alá terelje a magyarokat”.

Jakab Péter (Jobbik) sem a szellemi magaslatairól híres, és ezt ismételten bizonyította, hiszen konkrétan a miniszterelnök tusványosi előadásának egyetlenegy mondatára sem tudott érdemben reagálni. A Jobbik frakcióvezetője szerint Orbán elszigetelte a magyarokat Európában és hátba szúrta őket. Jakab szerint „Orbán a magyarokat az unió egyik legszegényebb nemzetévé tette”.

Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is

– írta közleménynek nevezett okádásában Jakab Péter, akinek a tébolyról inkább akkor kéne beszélnie mikor éppen tükörbe néz. Mindeközben történelmi mélyponton a Jobbik. Csak így tovább, Petike! ;)

Szegény együgyű Ujhelyi Istvánnak is sikerült kiszenvednie magából egy pársoros közleményt, de sajnos neki is csak az indokolatlan mocskolódás jutott osztályrészül. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint semmi más nem történt Tusnádfürdőn, minthogy Orbán Viktor miniszterelnök sikertelenül próbálta megindokolni, hogy „miért épített ki az elmúlt években egy erőszakos, tolvaj maffiaállamot Magyarországon”. A többit felesleges idéznem, kívülről fújja mindenki: #oktatásegészségügymindmeghalunk.

A csak virtuálisan létező Liberálisok megpróbálták értelmezni a történteket, de nagy erőlködésükben inkább csak bokán piszkították magukat. A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország biztató pályáját Orbán Viktor miniszterelnök fenyegeti a legjobban, aki „továbbra is a bezárkózás, a lemaradás, a félelem és gyűlölet politikáját folytatja”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Újabb szankciókkal sújtotta az Egyesült Államok a Wagner orosz fegyveres csoportot

Az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma csütörtökön újabb szankciókkal sújtotta az ukrajnai harcokban is jelentős szerepet vállaló, jelentős nemzetközi bűnszervezetnek minősített Wagner orosz katonai magáncéget.

Jair Netanjahu: A „sorosozás” nem antiszemitizmus

A „sorosozás” nem antiszemitizmus – jelentette ki Jair Netanjahu kolumnista, rádiós műsorvezető, izraeli politikai influenszer a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának második napján, csütörtökön Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére