Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Amerikai Népszava szerint Trump veje az Antikrisztus

Sümeghi Lóránt

2017.01.18. 09:58

Donald Trump vejérõl, Jared Kushnerrõl azt állítja az Amerikai Népszava, hogy maga az Antikrisztus, méghozzá bibliai párhuzamokra hivatkozva.
Kapaszkodj meg!

"A kormány összeállításában is döntő szava volt (Jared Kushnernek - a szerk.), az pedig riasztó, kik kerültek kormányzati pozícióba. Közülük különösen visszatetsző Steve Bannon személye és vele a szélsőjobboldali gyűlöletportál, a Breitbart kormányzati szintre emelése. Trump rasszizmusának felhasználása, az egész göbbelsi propaganda, amit a kampányban folytattak, s ami állítólag Kushner kezében összpontosult, szintén inkább ijesztő figurát, hidegfejű, számító, karrierista zsarnokot mutat.

[...]

Az Antikrisztus világdiktátor lesz, aki azonban nem az eddigi diktátorokra jellemző módon viselkedik, s azt már láthatjuk, hogy a világ mostani fasizálódása leplezett jelenség.

[...]

A Magyar Nemzet cikkének legérdekesebb része éppen az, amikor a szerző arra utal, hogy Kushner vallásos zsidó, aki az izraeli politikába is beavatkozik, s a közel-keleti helyzetet leginkább a szélsőjobboldali nacionalista-fundamentalista zsidók szája íze szerint alakítaná. Mindezt összefüggésbe hozza azzal, hogy a Biblia szerint az utolsó idők következnek, s Kushner tökéletesen megfelel a leendő Antikrisztus bibliai leírásának."

– írja Bartus László, a Népszava US munkatársa.

Mint ismeretes, Jared Kushnert, a vejét nevezte ki vezető fehér házi tanácsadóvá Donald Trump megválasztott amerikai elnök egy héttel ezelőtt. Az ingatlanokkal foglalkozó Jared Kushner Trump idősebbik lányának, Ivankának a férje, és már a kampányban is Trump egyik legfontosabb tanácsadója, az egyik legbefolyásosabb embere volt a színfalak mögött. Kushner az elnökválasztás óta közvetítőként tevékenykedett az átmenetért felelős csapat és a külföldi kormányok között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére