Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 nem szép, de gavallér

Horváth József György

2016.12.06. 14:58

Sõt, olyan nagyvonalúak vagyunk, hogy premier plán mutatjuk be a balliberális sajtó és a Jobbik egyre jobban kiteljesedõ, szerelmetes kapcsolatát. Mert ugyebár összenõ, ami összetartozik.

Folytatódik a kabaré! Újabban az Index védi azt a Jobbikot, amit korábban hosszú évekig karanténba zárt. Lehet, hogy változnak az idők, de ennyire? Igen, ennyire. Vona vért verejtékezve, hatalmas erőlködés közepette próbálja megzabolázni pártját. Addig szeretné langyosítani, hogy az elkeseredett, kilátástalan balliberálisok új, pihe-puha ágyikója lehessen. Bár az erőszakos puhításból lassan katasztrófa lesz, mégis vannak olyan konformista indexesek, akik pár teljesen objektív gyalázkodás között a Jobbikhoz dörgölőznek. Romantikus. A minap éppen az Index legprosztóbb tatája, Sixx szörnyülködött azon, hogy a Ripost elő merte venni Vona, azaz Zázrivecz Gábor névmizériáját.

A kis önérzetes

Vona Gábor emeletes, országos szurkolója, a "függetlenobjektív" liberális sajtó élharcosa, Sixx emígyen sivalkodik:

Vona Gábor nevet változtatott, mert csak. Teljesen mindegy, miért, senkinek semmi köze hozzá, ahogy egy fideszes vagy éppen MSZP-s politikus névváltozásához sem, Vona meg erről 2009-ben, azaz HÉT éve már beszélt egy interjúban, ott van, elérhető online, nem hír, még csak mínuszosnak sem nevezhető."

Nem hír? Érdekes, a régi SZDSZ szerepében tetszelgő Jobbikkal újonnan erősen szimpatizáló Sixxnél mégis kiverte a biztosítékot, és ez azt jelenti, hogy a Ripost bizony betalált. Ha nem így lenne, akkor nem szólalt volna meg Vágó István se, aki posztjával kellőképpen megágyazott egy többéjszakás Jobbik-DK koalíciós kalandnak:

Szegény kvízprof nagyon próbálja kóstolgatni a Magyar Időket, csak egy a baj, hogy a híres-neves "Hungarian Times" bizony nem foglalkozik ilyenekkel.

A Ripost állítólagos "mínuszos" hírén való kiakadást jelzi még az is, hogy @törökgáborközhelyez, önjelölt királycsináló is nagy sugalmazásba kezdett a face-en és szokásához híven #közhelyez:

A jobbikos ballibek (igen, eljutottunk idáig) tehát sivalkodnak, moralizálnak, mégsem értik a Ripost cikkének egyszerű tanulságát. A konklúzió pedig nem más, mint, hogy Vonában nincs semmi egyediség, semmi eredeti. Még a neve sem az. És hogy mi lehet a vastag, színes máz alatt? Azt csak azok tudhatják, akik a Jobbik és Vona körbenyaldosása után még csibészesen megemlékeznek kedvenc kommunista hősükről. #képzavar

Nesztek, válasszatok egyet!

<3

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére