Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tisztelet a magyar rendõröknek!

Horváth Zsófia

2018.12.17. 14:00

A Soros-csürhe minden szabályt áthágva veszélyezteti a rendõrök testi épségét.

Egyre erőszakosabbak a tüntetések, a sorosista provokátorok most már minden egyes nap utcára vonulnak, hogy szervezetten romboljanak és keltsék a hangulatot. Aki a belvárosban lakik, jobban teszi, ha délután már nem megy az utcára.

Vannak azonban, akiknek nincs választásuk, jelen kell lenniük a rongáló csürhe között. A rendőrök minden alkalommal vásárra viszik a bőrüket, hogy óvják a várost és rendet tartsanak. A tüntetők provokálják őket, mert tudják: semmit nem fognak tenni.

A rendőrök önuralma dicséretes, a tüntetők azonban egyre aljasabb módszerekhez nyúlnak. Nem elég a nyílt provokáció, a füstbombázás, a függetlenobjektív ellenzéki média segítségével még a rendőröket állítják be erőszakosnak. A sorosista tüntetők a megszokott szerepbe bújtak: ártatlan áldozatoknak adják ki magukat.

A rendőrök tekintélye egyben az állam tekintélye is, ők pedig ezt próbálják megdönteni. Amíg a rend őrei ilyen elképesztő önuralmat, józanságot tanúsítanak, és az egyre jobban bolondokházára hasonlító hangulatot így uralják, addig nem járhat sikerrel a tüntetők serege.

A 888 kiáll a magyar rendőrök mellett, elismeri és köszöni munkájukat!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére