Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Segítség, szoci a barátnõm!

888.hu

2018.05.01. 19:55

Nem a Bravo Magazin életmód-tanácsadó rovataiból szemezgetek, az eset egészen valóságos és mai.

Bár a tökéletes Nagy Õ nem létezik, mindenki cipel magával valamilyen batyut, amiben akad olyan is, amit nem írtunk hozzá a képzeletbeli listánkhoz, mikor elképzeltük jövendőbelinket. Ha nem szereti a focit vagy odaégeti a rántott húst még maradhat, na de mi van akkor, ha máshova szavaz?

Mindenkinek máshogy nehéz, egy konkrét párnak például így: A fiatal fideszes fiú boldog párkapcsolatban él szerelmével, akiről úgy érzi: ő lehetne az igazi. Igen ám, de kiderült, hogy a lány egy kicsit szoci. A logika, az észérvek mind halálra ítéltettek a lány meggyőzésében, politikai identitása ugyanis korai zárt, oda szavaz, ahova az apukája. A politikai identitás alakulása során, ha hiányoznak a „felpróbált szerepek”, de van elköteleződés, az általában a család által képviselt normák, ideológiák mentén történik. Főhősnőnk nagyon szereti édesapját, felnéz rá, így pártválasztásban is őt követi: „Az MSZP-re szavazok, mert apukám is oda szavaz”. Ha pedig a fiú az MSZP ellen beszél, a lány úgy érzi, az apját szidja. A szerelem viszont nagy, még a választások után is, szakításról így szó sem lehet. Cseh Tamás után szabadon, popó tehát nem hiába, attól még, hogy komcsi lánya, a fiú talán elveszi. A veszekedések fő témája mégiscsak a politika, valamit tehát tenni kell.

Kár lenne egy kapcsolatot arra a hiú reményre alapozni, hogy megváltoztathatjuk a másikat. A „majd én megmentem” típusú attitűd függő kapcsolathoz is vezethet, ráadásul kivétel nélkül kudarc a vége. Ma a lecserélhetőség elve is nagy divat, de csak újabb csalódásokhoz vezet, ha elhisszük az illúziót, hogy egyszer majd megtaláljuk a teljesen hibátlan Szőke Herceget. Bár a párkapcsolati krízisek megoldására nincs recept, a türelem és az elfogadás nagy erővel bírnak, érdemes ebben a helyzetben is ezekkel varázsolni. Például mennyivel reménytelenebb lenne a helyzet, ha egy libsi lányról szólna a történet, a liberális kirekesztő gondolkodás miatt szinte soha nem lenne egyetértés semmiben, viszont a fiúnak joga lenne mindenben a lány véleményéhez… Ráadásul a píszí termelte liberálisok az elfogadás több dimenziójában is korlátozottan működnek, mostanában táblán hirdetik, hogy nem szexelnek fideszessel.

„Azért a komcsik pártja kemény, az ember viszont a jég hátán is megél”, addig viszont érdemes lehet meginni párat a leendő apóssal, hátha tényleg van remény. A türelem és az elfogadás néha tényleg csodákra képes, még az is lehet, hogy a lány végül annyira megszereti a fiút, hogy miatta majd Fidesz-szavazó lesz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére