Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jeszenszkybõl egy is sok

Horváth Zsófia

2018.09.22. 20:00

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül. Most épp a 24.hu-nak adott interjúja miatt.

A nők tisztelete a jobboldali kánon meghatározó és eltávolíthatatlan része. Aki ezt az elvet szembeköpi, az kiírja magát a jobboldalból is. Erős mondatok ezek, de van, aki csak az erőből ért. Bár lehet, hogy Jeszenszky Zsolt még abból sem. Ha ugyanis a nőket gyalázó poénkodás minden ide és oda tartozó szerint tűrhetetlen, csak aszerint nem, aki mondta, az már önmagában is ennek a jele. Adott egy magát viccesnek gondoló ember, aki frusztrációit abban éli ki, hogy a nőkről lealacsonyítóan, kizárólag szexuális tárgyként beszél. Alpári megnyilvánulásaiban nem csak a női nemre, de a családban játszott meghatározó szerepükre is köp. Aztán meg rezzenéstelen arccal behazudja, hogy ő természetesen tiszteli ám a nőket, csak hát a nézettségnövelésért néha ki kell mondania, hogy jól szopnak-e vagy sem.

Nem a stílus az igazi probléma, az csak őt minősíti, hanem a romboló testtartása.

A jobboldal morális tőkéjét rombolja.

A számára valószínűleg amúgy teljesen ismeretlen jobboldalnak van egy tartós moralitása, amire büszke lehet. Vajon ezt tényleg megérné feláldozni a nézettség/olvasottság oltárán? Ez nyilván költői kérdés. Viszont aki tényleg feláldozza, az mégis mivé teszi? Aki erre képes, annak nem jelent semmit a jobboldali értékrend, csak a celebség. És hiányzik belőle valami, ami a gerincét adná. Ez pedig az ALÁZAT. Azt pedig, hogy ez hiányzik, csak azért nem veszi észre, mert ez is egy morális kategória. És a kör bezárul.

Ráadásul büszke arra, hogy nincs jobboldali identitása, konkrétan függetlennek tartja magát, de pénzért azért mégis bármit megtesz. És van olyan hülye, hogy ezt ki is mondja. Ami neki számít, az a pénz és a hatalom. A hatalom a nyilvános szereplésekben ölt testet, hogy azt gondolja, befolyásolja az embereket, a pénz pedig egyértelmű, az utolsó forintot is megérdemeltnek tartja.

Így lett Jeszenszky Zsolt, a jobboldal legnagyobb kurvája.

Hogy minél előrébb kerüljön a sorban, még az apját is eladta, feladta, megtagadta. Ráadásul nem is egyszer.

DJ Jeszy csak kárt okoz, a konyhára nem hoz semmit. A politikához nyilvánvalóan nem ért, ez az összes megszólalásából világosan látszik. Saját személyének fontosságát viszont mégis szinte mindenkinél többre tartja. Csak azért, mert hetente megengedik neki, hogy odaszarjon az Echo Tv stúdiójába, képes azt hinni, hogy nélküle nem is lenne kétharmad.

Egy magát valódi jobboldalinak tartó médium elhatárolódik Jeszenszky Zsolttól, önmagában káros, romboló személyisége és stílusa mellett már csak azért is, mert a saját istállóira is köp, a jobboldali sajtót hazugnak nevezi. Akik ennek a visszataszító, tizenhat éves hormonzavaros tinifiú szintjén megmaradt, beszámíthatatlan trollnak bármilyen felületet adnak a médiában, azoknak tudniuk kell mit is tesznek. Kérdés, hogy a felelősséget mennyire vállalják majd a rombolásért, amiben cinkosak voltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére