Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Pszicho
 
 
 
 

Így lett Verhofstadt a migráció fő támogatója

Horváth Zsófia

2019.04.09. 18:38

Soros legfõbb szövetségese mindig is rebellisnek számított.

Guy Verhofstadtot ma sokan csak Soros György legfőbb szövetségeseként ismerik. A migrációt leginkább támogató képviselőt már fiatalkorában is rebellisnek tartották, és úgy tűnik, hogy a lázadó, romboló énje soha nem nőtt fel igazán.

A nyolcvanas évek közepén Wilfried Martens kormányában volt miniszterelnök-helyettes és költségvetési miniszter, de nem sokáig: tekintélyromboló magatartása miatt folyamatos konfliktusokba keveredett, ami odáig vezetett, hogy az akkori miniszterelnök kizárta kormányából. Gúnynevet is kapott, csak „a kölyök”-ként utaltak rá éretlen stílusa és közösségromboló viselkedése miatt. Az impulzuskontroll-zavar és az állandó figyelem középpontjába vágyódás tettekre sarkallta: miután az akkori miniszterelnök kizárta kormányából, ő lett az ellenzék vezetője.

A pár évvel későbbi kormányalakításra tett próbálkozásai azonban kudarcba fulladtak. Egy időre visszavonult, majd a kilencvenes évek végén visszafogottabban tért vissza, a neoliberális radikális hozzáállását (egy időre) visszaszorította, ami miniszterelnökké választását is segítette. A siker azonban egy ciklusig élt, a 2003-as kormányalakítása után egyre instabilabbá, gyengébbé vált. Kormánya válságról válságra bukdácsolt, miközben olyan társadalmi vitákat és óriásira nőtt politikai konfliktust kellett volna orvosolnia, ami az egész ország kettészakadásával fenyegetett. Verhofstadt nem volt képes ellátni miniszterelnöki feladatait, nem tudta felelősségteljesen vezetni országát, előrehozott választásokat kezdeményezett, hogy a kormányzása alatt felgyülemlett gondokra majd az utódja találjon megoldást.

Miután hazája politikusaként kudarcot vallott, 2009-ben az Európai Parlament liberális pártcsaládja, az ALDE képviselője lett.   

Verhofstadt múltbeli viselkedése semmiben nem különbözik a mostani EP-ben látott kamaszos attitűdjétől. A hibáiból tehát nem tanult, ugyanazt a közösségromboló, egyéni érdekeket minden elé helyező viselkedést folytatja, amit „kölyökkorában”.

Korai politikai pályájára jellemző impulzív, indulatvezérelt viselkedése folyamatosan visszaköszön. Láthatóan nem egy korszak volt ez számára, alapattitűdjét láttuk akkor is kibontakozni, az EP-ben csak újabb teret kapott indulatai kiélésére. A rögeszmés gondolkodása Magyarországgal kapcsolatosan arra enged következtetni, hogy valóságérzékelése eltorzult. Ám az irracionális gondolkodása mégis vezérfonal lett a brüsszeli bevándorláspárti politikusok számára. Verhofstadt impulzív alkata és grandiózus személyisége befolyásoló hatással van a közelében levő irányíthatókra, az őt támogató hazai bevándorláspárti politikusokra és aktivistákra is.

Verhofstadt magyarellenessége viszont már rég túllépte az észszerűség határát:

politikai ellenfeleivel szemben érzett gyűlölete miatt képes egy egész országot démonizálni. Így pedig „tökéletes” Soros-szövetséges lett belőle. A migráció támogatásával saját egyéni és a kiszolgált hatalmak gazdasági érdekei is biztonságban vannak a spekuláns árnyékában. „A kölyök” tehát a lehető legjobb választás volt impulzív alkata miatt a liberálisok meggyőzésére. Hogy tetteikkel pedig milyen lavinát indítottak el, az nem érdekli őket, Verhofstadt korábban is utódjaira bízta a maga által okozott romok eltakarítását. Miért lenne ez itt és most másképp?

OLVASTAD MÁR?

Pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az AfD tagjai már tanárok sem lehetnek Németországban

Egyes német iskolákban a tanárok nem lehetnek az AfD tagjai, más párttal kapcsolatban viszont nincs semmilyen tiltás.

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Kétharmad

A miniszterelnök péntek este a Hír TV-nek adott interjút a közelgő EP-választással kapcsolatban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

Amerika, London, Párizs

Már az ősi írásjelek betiltása is napirendre került.

Robbantás történt Lyon belvárosában

Robbantás történt Lyon belvárosában

Amerika, London, Párizs

Legalább nyolcan megsérültek, köztük egy kislány is.

Brüsszelben az EU választás idejére száműzték az illegális migránsokat a városközpontból

Nem kicsit álszent módon, de az EU választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatásii épületei mellől, a városközpontban levő Brüsszel-Észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Amerika, London, Párizs

Két német CDU-s vezető politikus, Németország egészségügyi minisztere és Schleswig-Holstein állam miniszterelnöke, Jens Spahn valamint Daniel Günther az EP választási kampány hajrájában azt tartotta fontosnak kampányüzenetként megfogalmazni, hogy az európai kontinens értékeinek a megőrzése érdekében egy olyan „európai iszlám” irányzatra van szükség az EU-ban, amely képes problémamentesen illeszkedni az európai hagyományokhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére