Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálos fenyegetés az ellenzéki "tüntetõktõl"

Horváth Zsófia

2018.12.16. 15:20

A sorosista csürhének semmi sem szent, az otthonom kapualjában fenyegettek akasztással.

Már a szánkólopás, -gyújtogatás is felveti a kérdést, hogy ki milyen alapon helyezi magát erkölcsi piedesztálra. Persze az ellenzéki tüntető csürhe ezen nem sokat dilemmázik, sőt: már halálos fenyegetéseket is kapunk a felbujtott és egyébként megtévesztett emberektől.

Egy héten belül kétszer kaptam az arcomba halálos fenyegetést. A „bűnöm” annyi volt, hogy sétáltam az utcán. Meg persze az is, hogy más értékeket és véleményt képviselek, mint a napokban utcára vonult emberek. Az első az otthonom kapualjában történt, egy huszonvalahány éves biciklifutár srác állt meg, majd közölte:

Végig fogjuk akasztani az Andrássy utat, és ti is ott fogtok lógni!”

Majd továbbhajtott. A másik épp tegnap volt, egy trolimegállóban. Egy szakállas, Momentum-kitűzős srác nézett, nézett még jobban, aztán amikor felismert, nagyjából a fenti szöveget mondta el pepitában. „Végig fogjuk akasztani a seggnyaló formátokkal az Andrássyt!”. Hát ennyit a csillogó és tiszta tekintetekről.

Vágni lehet a feszültséget a levegőben. Túlteng az agresszió az emberekben, a jog által alkotott szabályokat minden tüntetésen áthágják, de már a józan ész alkotta határokat is. Lehet sok mindennel egyet nem érteni. Mindenkinek alkotmányos joga utcára vonulni, gyülekezni. De halálosan megfenyegetni a másikat, az már más tészta. Az ellenzéki média meg persze provokál, a folyamatos hazugságaival, álhíreivel. Pedig valakinek vállalnia kell a felelősséget. Például a tüntetésszervezőknek, az ellenzéknek vagy függetlenobjektív médiának. Pedig nem fogják, csak játsszák a cinkost, Soros pedig éppen ezt akarja. De ha egy ilyen halálos fenyegetés valóra válik, akkor majd persze megy az ujjal mutogatás.

Ti nem tehettek semmiről igaz, ti csak „kiálltok a demokrácia és a szabadság mellett”, ugye? Csak mindezt nem túl demokratikus eszközökkel teszitek.

És persze felmentik magukat. Tordai Bence szerint belefér „egy kis dulakodás”. Kérdés, hogy mit engednek meg maguknak e címszó alatt.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kálmán Olga énképe

Kálmán Olga énképe

Pontosan tudjuk: sohasem lesz Kálmán Olga főpolgármester.

A „fehér kultúra” lebontásáról tartanak előadást egy amerikai egyetemen

A Newarkban található egyetemen igen furca gondolatok kaptak helyet.

Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját

A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.

A liberális propaganda ellenére újra növekedett a bevándorlás mértéke

A liberális propaganda ellenére újra növekedett a bevándorlás mértéke

A brit belügyminisztérium számításai szerint 2017-hez képest ismét növekedésnek indult a migráció mértéke, amely nemcsak Nagy-Britanniát, hanem egész Európát is érinti.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére