Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott háború lesz

Horváth Zsófia

2018.12.12. 17:15

Az ENSZ mindent megtesz azért, hogy így is legyen.

Az ENSZ globális migrációs megállapodása szerint a migráció alapvető emberi jog. Nem mindenki ért ezzel egyet, a gyakorlatban pedig számtalanszor bebizonyosodott, hogy a migráció támogatásának nem létezik jó kimenetele.

Míg Németország egy éretlen megküzdési stratégiát, úgynevezett reakcióképzést választott bűntudata enyhítésére a migránsokkal szemben, addig az ENSZ ennél még egyszerűbb módszert választ, ami mögött az egyszerű megtévesztés motívuma rejtőzik.  

A willkommenskultur nem volt más, mint a holokauszt ellenpólusa, és mint ilyen, egyértelmű szélsőség, tehát a gyakorlatban úgysem működik, veszélyes és káros.

A játszmák olyan eszközök, amiket akkor használunk, ha nem akarjuk felfedni eredeti céljainkat, leplezzük valódi szándékainkat, hogy érvényesítsük akaratunkat, érdekeinket. Magyarán manipulációról van szó.

Az ENSZ marokkói csomagja is csak egy játszma, hiszen a valódi cél a gazdasági előnyszerzés. Erre húznak rá egy igazán emberinek tűnő álarcot, ami nem más, mint hogy a migrációt emberi jognak nyilvánítják. Az egy dolog, hogy megtévesztés az egész, de még ráadásul több szinten káros is. Ezzel az akcióval csak tovább erősítik az amúgy is jellemző hasító, fekete-fehér gondolkozást. Most ők a jók, és mindenki más (aki amúgy átlát a játszmán) csak rossz és gonosz lehet.

Párizs, Brüsszel, München, legutóbb pedig Strasbourg is bizonyította, hogy ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott csak háború lesz. A jövő nem lehet a rombolásé és a pusztulásé, helyben kell cselekedni, segíteni.

Magyarország, Brazília, Ausztrália, a V4-ek úgy gondolják, hogy a nemzetállamoknak joguk van eldönteni, kit engednek be és kit nem. Joguk van megvédeni a saját határaikat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére