Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott háború lesz

Horváth Zsófia

2018.12.12. 17:15

Az ENSZ mindent megtesz azért, hogy így is legyen.

Az ENSZ globális migrációs megállapodása szerint a migráció alapvető emberi jog. Nem mindenki ért ezzel egyet, a gyakorlatban pedig számtalanszor bebizonyosodott, hogy a migráció támogatásának nem létezik jó kimenetele.

Míg Németország egy éretlen megküzdési stratégiát, úgynevezett reakcióképzést választott bűntudata enyhítésére a migránsokkal szemben, addig az ENSZ ennél még egyszerűbb módszert választ, ami mögött az egyszerű megtévesztés motívuma rejtőzik.  

A willkommenskultur nem volt más, mint a holokauszt ellenpólusa, és mint ilyen, egyértelmű szélsőség, tehát a gyakorlatban úgysem működik, veszélyes és káros.

A játszmák olyan eszközök, amiket akkor használunk, ha nem akarjuk felfedni eredeti céljainkat, leplezzük valódi szándékainkat, hogy érvényesítsük akaratunkat, érdekeinket. Magyarán manipulációról van szó.

Az ENSZ marokkói csomagja is csak egy játszma, hiszen a valódi cél a gazdasági előnyszerzés. Erre húznak rá egy igazán emberinek tűnő álarcot, ami nem más, mint hogy a migrációt emberi jognak nyilvánítják. Az egy dolog, hogy megtévesztés az egész, de még ráadásul több szinten káros is. Ezzel az akcióval csak tovább erősítik az amúgy is jellemző hasító, fekete-fehér gondolkozást. Most ők a jók, és mindenki más (aki amúgy átlát a játszmán) csak rossz és gonosz lehet.

Párizs, Brüsszel, München, legutóbb pedig Strasbourg is bizonyította, hogy ha az iszlámot beengedjük Európa területére, ott csak háború lesz. A jövő nem lehet a rombolásé és a pusztulásé, helyben kell cselekedni, segíteni.

Magyarország, Brazília, Ausztrália, a V4-ek úgy gondolják, hogy a nemzetállamoknak joguk van eldönteni, kit engednek be és kit nem. Joguk van megvédeni a saját határaikat.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Puskás-díj: Zsóri Dániel ollózós gólja bekerült a tíz legszebb találat közé

A jelöltekre szeptember elsején éjfélig lehet szavazni a FIFA oldalán.

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Több mint kétszáz NDK-beli állampolgár rohant át magyar területről Ausztriába a Sopron és Szentmargitbánya (St. Margarethen) közti földúton, ahol a rendezvény idejére megnyitották a határt. Több ezer magyar és osztrák találkozott az első alkalommal megtartott nemzetközi rendezvényen: a Páneurópai Pikniken, melyet Sopron közelében rendezett meg a Páneurópai Mozgalom és a Magyar Demokrata Fórum.

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.

Ökumenikus istentiszteletet tartottak a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulóján

Ökumenikus istentiszteletet tartottak hétfőn, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából a soproni Evangélikus templomban Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár részvételével.

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Angela Merkel Sopronban, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulójának alkalmából tartott istentiszteleten beszélt erről.

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Mindig is tudtuk, a kettészakítottság idején is, hogy csak egy Európa van – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten hétfőn, Sopronban.

Így fogadta Orbán Viktor a német kancellárt

Orbán Viktor kormányfő a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából fogadta Sopronban Angela Merkel német kancellárt.

Szakértő: nem jogszerű az NGO-s migránshajók magatartása

Nem jogszerű az a magatartás, amit a civil mentőhajók folytatnak a líbiai felségvizeken – mondta Tóth Norbert nemzetköz jogász hétfőn az M1-en.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére