Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Foglalkozunk nőügyekkel: „Teleszülni a Kárpát-medencét”

Fodor-Horváth Zsófia

2022.10.20. 16:00

Itt a 888 podcastjának legújabb része, vendég: Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

 

A népesedéspolitika egy evidens, természetes és érvényes politikai cél – az, hogy adatokról beszélünk, hány magyar van, hány gyerek születik, szükséges és e nélkül politikáról beszélni lehetetlen. Mégis, ahogy csak szóba kerül a termékenységi arányszám, azonnali a reakció, hogy „a politikusok takarodjanak a méhünkből, nem azért vállalok gyereket, hogy teleszüljem a Kárpát-medencét”. Nem arról van szó, hogy az emberek ne tudnák, mi az, hogy népesedéspolitika, az viszont könnyen lehet, hogy nem érdekli őket.

Dúró Dóra országgyűlési képviselőnek kellett már védekeznie azzal a váddal szemben, mely szerint ő megmondaná a magyar nőknek, mikor és hány gyermeket kell vállalniuk, de a szívhang-rendelet bevezetése előtt is nők ezrei kritizálták a szélsőségesnek ítélt nézeteit.

 

A Foglalkozunk nőügyekkel podcast új részében a házigazda, Fodor-Horváth Zsófia pszichológus beszélget Dúró Dórával, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesével arról, miért volt szükség a szívhang-rendeletre, milyen ellentmondásokat lehet felfedezni e körül, mi is számít szélsőségnek, ha életvédelemről van szó és egyáltalán: Mi ez a felhajtás a népesedéspolitikai kérdések körül? Politikai vagy életmód vita ez? Van az a pénz, amivel fokozható a gyermekvállalási kedv? Lehet még érvekkel győzni vagy csak kikényszeríteni lehet az eredményeket?

Hallgassátok!

 

Facebook:

 

YouTube:

 

Videa:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére