Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cristiano Ronaldo védelmében

Horváth Zsófia

2018.10.06. 16:00

A nõk sorra erõszakolják meg a férfiakat, miközben a valódi nõi áldozatoknak is ártanak.

Az elmúlt évek nemierőszak-botrányai, #metoo-hisztijei után egyet biztosan állíthatunk: bármelyik férfit bármikor megvádolhatnak szexuális visszaéléssel. Mindegy, hogy a vádlott ártatlan, ezt nem lehet lemosni, bélyeg marad örökre. Pontosan olyan, mint egy valódi, megtörtént nemi erőszak: örökre együtt kell élni a stigmával, ami ráadásul kihat az élet minden területére. Jól felismerték ezt azok a nők, akik férfigyűlöletüket már nem tudták máshogy kiélni. Õk így erőszakolják meg a férfiakat, és velük együtt az egész férfiasságot. A feminista nőszervezetek pedig asszisztálnak hozzá.

Egy nemierőszak-vád teljesen nemspecifikus, ezért tökéletes karaktergyilkossága egy férfinak. Pláne, ha a kamuáldozat pénzt akar kicsikarni az esetből, esetleg politikai érdekek fűtik. A nőkkel szemben nem létezik ennyire speciális módszer, őket maximum lekurvázni lehet, akkor meg melléjük állnak az említett feminista szervezetek újabb előjogokat követelve. A feministák pedig, ha valamihez, akkor a visszaéléshez értenek: a valódi áldozatokat és azok traumáit politikai céljaik térnyerésére használják fel.

A „botrányt kiváltó” esetek pedig egyre nevetségesebbek. Itthon Sárosdi Lillával kezdődött, de hát mindenki tudja milyen a művészvilág, a határok sokkal elmosódottabbak, egy formális kapcsolatba vagy munkaviszonyba sokkal több minden belefér. Hogy ez a liberális életforma jó vagy rossz, az más kérdés, de aki a résztvevője, pontosan tudja mire számíthat, amikor a részévé válik. C. Ronaldo esete semmiben nem különbözik ettől. Adott egy világhírű, naponta dollármilliókat kereső sztárfocista, aki egy bárban csajozik. Ráadásul a „terhelő bizonyíték” egy videó, (ami véletlenül pont akkor, pont őket vette fel és pont most került elő), amin látható, ahogy az „áldozat” flörtöl vele, táncolnak, majd felmegy vele a hotelszobájába. Most őszintén.

Ha tudod, hogy rizikós, baj lehet belőle, esetleg még te húztad fel szexuálisan a pasit, de nem akarod, hogy legyen folytatás: felmész a szobába vagy nem?

Ha mégis felmész, akkor ez van, házhoz mentél a pofonért. Szinte hallom, ahogy a feministák máglyát raknak a hónaljszőrükből az elégetésemre, mondván mekkora áldozathibáztatás ez. Pedig nem az, csak a józan ész logikája.

Ha hallok egy nemi erőszakkal kapcsolatos sztorit, első hallásra elvből az áldozat oldalára állok, főleg mert rengeteg valódi nemi erőszak történik, aminek nem lesz semmi következménye, ami az elkövetőt illeti. De amit a feministák műveltek az elmúlt években, csupán a libsi politikai céljaik elérése érdekében, már rég túlment minden határon. A férfiasságot ért ilyen alattomos támadások pedig magát a nőiességet is gyengítik. Ha szexuális zaklatássá teszünk egy sima bunkóságot, mint az utcán lányok után füttyögést, előbb-utóbb eljutunk oda, hogy inkább nem nyúl nőhöz egy férfi sem. Aki meg igen, már csakazértis direkt erőszakosan. Tényleg csak a szélsőségek erősítésére jó ez a hiszti, meg a valódi áldozatok helyzetének rombolására.

Vajon elgondolkodnak-e ezek a feminista mozgalmak, hogy marad-e hely a férfiasságnak ebben a világban? Egyáltalán miért gondolják, hogy a férfiasság kiirtása lenne az egyenes út a Szép Új Világ felé? Ugyan már. Inkább vegyük észre a libsi propagandát és ne engedjük kihasználni a valódi áldozatokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére