Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az õrjöngõ "tüntetõket" védené a Helsinki Bizottság

Horváth Zsófia

2018.12.14. 14:45

De ki törõdik a nyugalmat akaró emberekkel?

A Magyar Helsinki Bizottság hirdetést tett közzé, amiben ajánlja magát a rendbontó sorosista tüntetőknek: hiszen a napokban a fél várost szétverő tüntetők seregének szüksége lehet jogsegélyre a rendőri túlkapásokkal szemben.

Aki követi az elmúlt napok eseményeit, egyértelműen láthatja:

a tüntetők visszaélnek a gyülekezéshez való jogukkal.

Hadszíntérré változtatják Budapestet, megrongálják más tulajdonát, otthonát. Szétverik a Parlament ablakát, szegény sorsú gyerekeknek szánt szánkókat vagy épp kukákat gyújtogatnak. A csendrendeletet megszegve éjfélkor üvöltözve, dobolva masíroznak a belváros belső utcáin, felverve a nyugalomra vágyó lakókat. Szóval van egy pár kérdésem a Helsinki Bizottsághoz.

Vajon én, aki nem akarok részt venni a csürhe garázdaságig fajuló rombolásában, szintén kérhetek jogsegélyt, amikor hajnalban az ablakomon dörömbölnek? Vagy az csak a jogaikkal visszaélő tüntetőknek jár? A rendőr, akit füstbombával dobnak arcon, mert épp szolgálatot teljesít, ő is fordulhat a Helsinki Bizottsághoz? Vagy majd inkább ellene indítanak eljárást, mert a feldühödött tömegből kiemeli azt, aki épp garázdaságot követne el?

Soros tüntetői igazi provokátorok, anarchisták, és azt gondolják mindenhez joguk van, azt tesznek, amit csak akarnak. Ha épp a várost akarják felgyújtani, akkor azt is megtehetik. A Helsinki Bizottság pedig segíti őket ebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére