Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyász mocskolói

Horváth Zsófia

2019.01.21. 17:28

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Csak egy napig kellett volna kibírnia az ellenzék táborának csöndben, hát nem sikerült. A politikai állásfoglalásuk, az Orbán Viktor iránti gyűlöletük mindent felülír, így a gyász pillanataiban sem tudják azt az egy dolgot tenni, amit kellene: csöndben maradni. És ezek az emberek tartják magukat morálisan felsőbbrendűnek. Még mindig.

Persze egy-két portálon jönnek a nagy elhatárolódások, a „Mi nem vagyunk ám olyanok!” és az ehhez hasonló álszent felmentő szövegek. Persze ők sem bírják ki minősítés, provokatív tartalom csöpögtetése nélkül, csak egyszerű megemlékezéssel. Vannak, akik meg csak simán örülnek, hogy meghalt Andy Vajna.

A gyurcsányista Homonnay Gergely az elhunyton és annak özvegyén mocskolódik, alpáriságban valószínűleg utolérhetetlenül.

Úgy tesz, mintha nem tudná: a halál pillanata mindenki számára eljön egyszer. Persze rá akkor már senki nem fog emlékezni, mert addigra mindenkit elidegenít magától.

 

 

Évről évre mélyebbre, egy szellemi intellektuális válságba csúszik a baloldal.

Az ember azt gondolná, hogy keresik a kiutat, megpróbálnak visszakapaszkodni legalább a kulturált emberi szint aljáig, de nem. Az elmúlt hónapokban pedig új vonal jelent meg a kiútkeresésre: az alpáriság.

A kiindulási pontjuk az, hogy be kell csatornázni az Orbán elleni indulataikat. Azt már belátták, hogy ha puhák maradnak, akkor nem marad mögöttük szavazó. Az élességhez viszont nem értenek, ezért pusztító eszközt választottak. Elszabadították az indulatokat, ami aztán erőszakhullámmá tobzódott, ez pedig most az alpáriságban ölt testet.

Ezért emelték fel mocskosszájú Blankát vagy az O1G-t. Ezért képesek gyalázni holtában is azt az Andy Vajnát, aki egy személyben többet tett hazánkért, mint az egész ellenzéki csürhe összefogva. Ezért éltetik a kágyillónyelvű Homonnayt, miközben az a macskája mögül politizál.

Az erőszakkal viszont az a nagy baj, hogy nem lehet neki gátat szabni. A felelősség viszont azoké lesz, akik útjára engedték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére