Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldaliak hajlamosabbak a mentális betegségekre

Filipp Dávid

2020.02.13. 10:50

A marxistákat érintik leginkább a mentális betegségek.

Hogy is mondta Ann Coulter? „A liberalizmus egy mentális betegség”.

Természetesen a konzervatív amerikai írónőt ezért a kijelentéséért folyamatosan támadják, de úgy tűnik, hogy van valami abban, amit állít.

A Slate Star Codex által az interneten elvégzett kutatás szerint ugyanis azoknál, akik baloldalinak mondják magukat, nagyobb arányban diagnosztizáltak korábban mentális betegséget.

A több mint 8 ezer ember válaszaiból elkészült jelentés szerint minél balosabb valaki, annál nagyobb eséllyel tártak már fel nála depressziót, személyiségzavart, bipoláris zavart vagy épp skizofréniát.

A mellékelt ábrán jól látszik, hogy a szélsőbalosok 42,5 százaléka válaszolta azt, hogy már diagnosztizáltak nála valamilyen mentális rendellenességet, míg a jobboldaliaknál az arány 17,7 és 22,9 százalék között mozog.

Továbbá kiderült az is, hogy a magukat marxistának vallók 38 százalékánál merült fel mentális probléma. Összehasonlításképpen a konzervatívoknál ez az arány mindössze 12,1 százalék.

 

Noha a felmérés nem nevezhető kifejezetten tudományosnak, hiszen lényegében egy közvélemény-kutatásról van szó, mégis betekintést nyújt abba, hogy a zavart embereket valószínűleg jobban vonzzák a baloldali hiedelmek, amelyek az életmód szempontjából általában ösztönzik a degenerációt és az erkölcsi felelősség hiányát.

Több kutatás is bebizonyította már, hogy jobb elkerülni a politikai spektrum bal oldalát. Korábban két amerikai politológiaprofesszor bizonyította be, hogy a konzervatív értékekkel rendelkező emberek szebbek, mint a liberálisok, és az is kiderült már, hogy a jobboldali politikusokat szebbnek tartják az emberek a baloldaliaknál.

OLVASTAD MÁR?

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Mivel Európában Olaszországot érinti legjobban a járvány, így komoly hatása is lehet a koronavírusnak a nyári Európa-bajnokságra.

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

A mai nap is mozgalmas volt: tovább terjedt a koronavírus Európában, sőt egy magyar kamionsofőr karanténba került Budapesten. A Országgyűlés pedig leállította a börtönbizniszt, ami vélhetően Magyar Györgyöt kellemetlenül érinti. Továbbá újabb politikus lépett ki a Jobbikból.

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Kilépett a Jobbikból Szávay István, a párt volt országgyűlési képviselője.

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

London muszlim polgármestere inkább a környezetvédelemre költ a rendőrség helyett.

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Megint nem szavaztak az ellenzékiek egy olyan törvényjavaslat ügyében, amely megakadályozta, hogy az adófizetők milliárdjai elítélt bűnözők zsebeibe vándoroljanak. Ugyanígy nem vagy nemmel szavaztak, amikor migránstömegeket kellett távol tartani a határainktól. De mégis mit csinálnak több százezres fizetésért? Vonulgatnak? Tüntetgetnek? Tévézni mennek? Nem erős ez egy kicsit?! Hé, károgók, nem kéne megdolgozni a pénzetekért?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére