Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona és ami az allahozós videó mögött van

888.hu

2018.01.27. 14:28

Vona csupán hozta a szokásos, jellemtelen, elvtelen formáját. Azt, akinek kurvamindegy, hogy épp milyen eszmét, milyen bajtársakat, milyen vallásokat árul el, mert csak egyetlen dolog számít neki. A hatalom.

A napokban Vona Gáborról megjelent egy leleplező videó, amin muszlim fiatalok előtt arról beszél, hogy 

mi (magyarok, törökök) Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól."

A lelkes mohamedán, török fiatalok, meghallván Allah nevét olyan örömujjongásba törnek ki, hogy az amatőr felvételen teljesen betorzul a hang. Fülsüketítő és hangszórórepesztő ünneplésbe kezdenek. 

Ismerve török barátainkat nem lennék meglepve, ha az ünneplés hevében pár lőfegyver is előkerült volna, hogy aztán önfeledt levegőbelövöldözős afterba csapjon át Vona hírhedtté vált behódolása. Gyakorlatilag elszabadult a pokol, miután Gaby kimondta Allah nevét. 

A videó nyilvánosságra kerülése után pedig idehaza szabadult el. 

Engem tényleg, őszintén meg tud lepni, hogy milyen mélyre tud süllyedni a hazai liberális média. Mindig azt gondolom, hogy ennél lejjebb egyszerűen már nem tudnak kerülni. 

Aztán Gaby, illetve Simicska és Simicska milliárdjai, no és a patologikus Orbán-fóbia bebizonyítja, hogy mi az, hogy. Nagyon is. 

Mert amiatt, ahogyan a Jobbik pénzén működtetett Alfahír, milyen (gy)alázatosan, és milyen gyorsan dobott ki egy Gabyt mentegető cikket, melyben arról lamentálnak, hogy Allah a keresztények Istene is, (természetesen nem) már meg sem emelkedett a pulzusom. 

Ilyenek. A Jobbik lakájportálja. 

Amivel nincs is semmi baj, – mindenki oda lakájkodik, ahova kedve szottyan – csak úgy azért egy picit hiteltelen minden második cikket “fideszlakájozva” kezdeni, ha egyrészt a lap főszerkesztője a Jobbik színeiben fog elindulni a választáson, másrészt, ha Gaby lelkét vesztett pártja időnként elutal egy alig észrevehető 100 milliócskát a szerkesztőség számlájára. 

Ha Gaby egy fátyolos reggelen úgy ébredne, hogy vissztarthatatlan ingert érez, hogy kigurítson egy finom szövésű perzsaszőnyeget az Andrássy út belső sávjába, és a felkelő nap irányába fordulva buzgó imádkozásba kezdjen Allahhoz, majd az imádság befejeztével torkaszakadttából hirdesse a hatodik kerület megdöbbent lakóinak, hogy Allah hatalmas, az Alfahír minden bizonnyal ez esetben is megpróbálná úgy közvetíteni Elnök úr idegösszeroppanását, hogy a Jobbik kivételesen tehetséges első embere természetesen és vitán felül a keresztények Istenéhez imádkozott. 

Zárójel: Kicsit várom, hogy előkerüljön egy olyan videofelvétel, amin Gaby csillogó szemekkel ordítva Allah Akhbarozik. Haljak meg, ha nem próbálná majd meg azt is kidumálni az Alfahir. Zárójel bezárva.

Na de, hogy a teljes ellenzéki média is nekiállt tiszta erőből mészároslőrinczezve lakájsajtózva, nyelvészkedve Vona allahozását védeni, már egy olyan sajtótörténeti pillanat volt, ami minden akadály nélkül fog bevonulni a direkt az erre a célra rendszeresített történelemkönyvekbe. 

Amikor az Index, a 24.hu, a HVG és a Mérce egymást túlkiabálva próbálta kimosdatni a magát fülig összeallahozó Vonát, az minden képzeletemet felülmúlta. 

Mert azt már lassan megszoktuk, hogy egy kokárda miatt is a legvészterhesebb időket vizionáló lipsik olyan sebességgel felejtették el Simicska által kivásárolt pártnak a cigánybűnözőzést, a cigányok kasztrálására, és a zsidó képviselők összeírására vonatkozó ötleteket, a zsidó-háttérhatalmazást, a nem leszünk a zsidók szolgáizást, a rakparti cipőkbe köpködést, a kurucinfót, mintha ezek meg sem történtek volna.

Azt is megszoktuk, hogy Gaby tegnap még el akarta számoltatni Simicskát, ma meg már az ő pénzéből vesz  hajfestéket, szemöldökcsipeszt, és Kálmán Olgát. 

De azon a mai napig képes vagyok őszintén megdöbbenni, hogy azok a médiumok, amik szinte az egész életüket a nácik, a fasiszták a masírozó bakancsok, és a fekete ruhás gárdisták elleni küzdelemre tették fel, most minden, de tényleg szarból megpróbálják kimosdatni a volt gárdaalapító, antiszemita, cigánygyűlölő Vonát, pusztán azért mert gyűlölik Orbánt. 

Ezek a médiumok 3 éve még az anyjukat is eladták volna egy olyan videóért, amiben az a migrációt támadó és a muszlim inváziótól tartó Vona lelkesen élteti a muszlimok Istenét, Allahot. 

3 éve még kárörvendően, kicsi - súlyzókat sosem fogott - kezüket dörzsölve élesítgették volna gyors egymásutánban a leleplező videót tartalmazó cikkeiket. 

Most meg az izzadtságtól gyöngyöző  homlokkal, az erőlködéstől csikorgó fogakkal próbálják lesikálni a nyakig szaros Vonát. 

Pedig a napnál is világosabb, mi történt. 

Nem, kedves barátaink. Vona nem lett mohamedán. 

Szó sincs ilyenről. 

Mindössze hozta a szokásos, jellemtelen, elvtelen formáját. Azt, akinek kurvamindegy, hogy épp milyen eszmét, milyen bajtársakat, milyen vallásokat árul el, mert egyetlen dolog számít neki. A hatalom. 

Õ olyan ember, aki pillanatnyi lelkiismeret-furdalás nélkül dobja a sarokba a gárdamellényt, a “free palestinás” zászlót, és fehérfűzős bakancsot, ha épp Heller Ágnes, Kálmán Olga és a Spinoza ház liberális,  zsidó értelmiségének a kegyeit keresi. 

Gond nélkül tesz úgy, mintha sosem mondta volna, hogy neki a globalizmus sötétségében  az iszlám az utolsó fénysugár, ha úgy látja, hogy a hatalomra kerüléshez erre van szükség. 

Szeme nem rebben, ha meg kell tagadni a mindazt, amit évekig képviselt. Azokat az eszméket,amivel pártot épített maga köré. 

Tegnap még muszlim fiatalok előtt éltette Allahot, ma már a Spinoza házban bizonygatja, hogy megveszik, ha hetente legalább kétszer nem ehet egy jó kis kóser sóletet a Rosenbergben. 

Pontosan tudta Vona, pontosan tudja az Alfahir, és pontosan tudja az összes elvtelen, megélhetési-rettegő ballipsi portál, hogy Gaby Allahozása egy gesztus volt a muszlim fiataloknak. 

Nem. Vona nem lett muszlim. 

Csak tudta, hogy a muszlim legények eszüket vesztve fogják ünnepelni, ha kiejti Allah nevét. 

Ugyhogy ki is ejtette. Lett is világra szóló mulatság. 

Vona ugyanúgy elárulná 2013-as török közönségét, ahogyan nemrég elárulta szélsőjobboldali (ex)eszmetársait is. 

És ugyanígy fogja elárulni új, liberális barátait is, akár holnapután, ha épp azt gondolja, hogy az árulással közelebb kerülhet a hatalomhoz, vagy ha esetleg hatalomra kerülne. (Nem fog.)

Vona nem azért veszélyes, mert náci, fasiszta, szélsőjobbos, vagy palesztinbarát lenne. 

Vona nem azért veszélyes, mert be akarta hívni az iráni gárdát. Vona nem azért veszélyes, mert össze akarta íratni a zsidó képviselőket, vagy mert minden második mondatában a cigánybűnözésről beszélt. 

Vona nem azért veszélyes, mert muszlim fiatalok előtt Allahot élette. 

Vona igazából se nem náci, se nem arabszimpatinzáns, se nem Izrael és se nem palesztinbarát. Vona csak egy forintot nem érő Geréb. Egy pitiáner politikai szélhámos, egy egyszerű, szavahihetetlen áruló.
Azért veszélyes, mert semelyik szövetségese, semelyik eszme és harcostársa nem tudhatja, mikor fogja elárulni a hatalomért, és a pénzért. 
 
Se Simicska, se Kálmán Olga, se Hadházy Ákos, se a mostani szimpatizánsai. 
 
Vonával kapcsolatban egyetlen dologban lehet biztos az ember. 
 
Hogy mindent és mindenkit el fog egyszer árulni. 
 
Ez az egy biztos. 
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére