Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Viccelni tilos!

Pozsonyi Ádám

2020.01.15. 09:00

Olvasom a haladó sajtóban, hogy „Tucatnyi új szabályt vezetett be a Facebook, tudjon róluk, mielőtt letiltják a profilját”.

„Több ponton is szigorított felhasználási feltételein a Facebook. Úgy tűnik, egy kicsit jobb hely lehet a közösségi oldal. De fontos, hogy mindenki odafigyeljen az új szabályokra, bizonyos témákban a viccnek szánt durvaságok is szankciókat vonnak maguk után.” (HVG)

(Én igazából azt nem értem, hogy a liberális utópiában hogy nincsenek még betiltva a viccek?)

Nos, a Facebook, a máig legnépszerűbb közösségi portál mindenképp jobb hely lehet egy kicsit, ha a krakéler, békétlen, oda nem illő jobbosokat még inkább tiltják, és az ő véleményük, értékrendjük még kevésbé kap teret. Nincs is ezzel semmi baj. A kommunisták is betiltották az összes többi pártot a „felszabadulás” után, majd elnevezték demokráciának, a Facebook is lassan minden nem liberális nézetet letilt, és elnevezi szabad és jó helynek. Nincs semmi új a nap alatt.

„Az új szabályozás értelmében mostantól az emberi méltóságot sértő bejegyzéseket – legyen az szöveges vagy képi – sokkal szigorúbban veszi majd a Facebook. Ennek értelmében tilos a rasszista, uszító posztok közzététele” – ebben nem tudom mi az új, korábban is tiltás járt azért, ha az ember egy négerre azt írta, hogy néger. – „Mindezek mellett a muszlimokat nem lehet kecskével, disznóval közösülő emberként ábrázolni, a mexikóiakat a férgekhez hasonlítani, a nőkre háztartási eszközként vagy vagyontárgyként hivatkozni”.

Jó, jó, értjük. A nem fehérek tabusítva vannak, csak dicsérni szabad őket, és a feminizmus is tovább van tolva, akkor is, ha ennek legfőbb ellenségei nem a fehér férfiak, hanem a muszlim és afrikai bevándorlók. Bár mivel ez gumiszabály – mint egykor a béke ellensége és a nép ellensége –, majd vigyázni kell a bókokkal, mert ha valaki azt írja ki a házassági évfordulója alkalmából, hogy „Drága Helgám, Te vagy a legnagyobb kincsem!”, esetleg tiltják, mint a huzat.

Hogy a fehérekre mit tilos mondani, arra nem tér ki a haladó sajtó.

A szabad világ eljövetelét segítő tiltások közül nekem ez a kedvencem: „A transzneműek létezésének tagadása szintén büntetést von maga után.”

Most egy kicsit belegondoltam. Azért nem volt semmi munka, mire ez átment, mire ez természetessé vált. Mire ezt a tudományon áttolták. Mire ezt a pszichológia, az orvostudomány mellett áttolták, elfogadtatták. De átment. Elérték.

De ahogy a haladás során mindig, itt is az abnormalitáshoz alkalmazkodik a többség.

Amikor egy ilyen szerencsétlent – aki úgy érzi, hogy férfi testbe született nő – átműtenek, az kicsit olyan, mint amikor valakinek van lába, de azt hallucinálja, hogy nincs, és erre levágják neki. Mert a beteg tévhitet tekintik alapállapotnak.

Én mellesleg nem tagadom a transzneműek létezését. Hogy is tagadnám? A skizofrénia, a depresszió, a kleptománia, illetve a színvakság létezését sem tagadom. Ezek léteznek mint betegségek.

A transzneműség is létezik mint betegség. De gondolom, ha ezt leírom a Facebookon, kapok 30 napot.

Persze, ilyenkor mindig jön egy-két libsi – aki ha nem a saját dolgairól van szó, olyan lelkesen tapsikol a cenzúrának meg a korlátozásnak –, hogy „nem kötelező használni, nem kötelező ott lenni!”

Hogyne. A magyar államvasutat sem kötelező használni, de ha le akarsz jutni valahová, ahová csak úgy lehet, mert úgy van kitalálva a rendszer, kénytelen vagy.

A közösségi médiát sem muszáj, de ha az összes zenekar, közszereplő cég és szolgáltatás ott van, akikkel kapcsolatot akarsz tartani, akinek reklámozni akarod magad, vagy a termékedet, ha a teljes konkurencia ott van, nincs más választásod.

Vagy akkor nem vagy fenn és alulmaradsz.

És ezt tudják ők is.

Na, akkor mondok pár érdekes adatot!

Az Instagramon a #blackman kifejezésre 1 574 000 találat van. Kivétel nélkül magukat büszkén felvállaló emberek.

A #whiteman kifejezésere 46 ezer találat van, fele nem az, hanem a fogalom tartalmán gúnyolódó, azzal ellenséges poszt, általában nem fehér emberek „tollából”.

A #blackpride-ra 1 222 000 találat van.

A #whitepride törölt a rendszerből, nem alkalmazható. A #whitepride2 még pár hete létezett, azóta törölt, tiltott hashtag. Valaki létrehozta a #whitepride25-öt, 1, azaz egy találat.

A #blackpower 3 488 000 találat. A #whitepower szintén nem található a rendszerben. Gondolom, ennek kijátszására született egy #whitepower2, 6, azaz hat darab találattal, amit mára szintén töröltek.

Vissza a Facebookra. „A transzneműek létezésének tagadása szintén büntetést von maga után.”

Akkor még gyorsan tagadom egy kicsit az ufókat, mielőtt azt is tiltják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Kitüntették a bajba jutott magyarok hazahozatalában résztvevőket

Minden magyar embert biztonságban kell tudnunk – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, azon a kitüntetési ceremónián, ahol azokat ismerték el, akik az elmúlt hónapokban részt vettek a bajba került magyarok hazahozatalában.

Ha ezt Ferenc József látná

Ha ezt Ferenc József látná

Rendkívül jó ütemben halad az osztrák integrációs program. Bécsben kurd és török bevándorlók verik össze egymást.

Ideológiai emberkísérleteket támogat Karácsony varsói haverja

Ideológiai emberkísérleteket támogat Karácsony varsói haverja

Sokkoló hír rázta meg a varsói lakosságot, ugyanis kiderült, hogy az LMBT-mozgalmat támogató NGO-k drogokat próbáltattak ki a lakosokkal a felvonulásaik alkalmával. A legmegdöbbentőbb fordulat mégis az, hogy az ideológiai projektet a Rafal Trzaskowski vezette varsói városháza is támogatta.

Sikeres a betegeken tesztelt magyar lélegeztetőgép

Sikeres a betegeken tesztelt magyar lélegeztetőgép

A betegek kezelésében is sikeresnek bizonyult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatásával megvalósított, szabadalmaztatás alatt álló lélegeztetőgép.

Alapjogokért Központ: kíméletlenül büntetendő a pedofília

Alapjogokért Központ: kíméletlenül büntetendő a pedofília

Az Alapjogokért Központ tegnap bemutatta a balliberális Révész Sándor újságíró 2014-es, „A pedofil is ember” (sic!) c. cikkét, melyben a rajzolt pedofil tartalmakat mentegette. Most újabb gyöngyszem került elő.

Varga Mihály nyomatékosította a magyar álláspontot

Varga Mihály nyomatékosította a magyar álláspontot

A magyar álláspont szerint igazságosnak, rugalmasnak és a politikamentesnek kell lennie a gazdasági újraindítást célzó uniós helyreállítási csomagnak – jelentette ki Varga Mihály az unió pénzügyminisztereinek, videokonferenciás tanácskozásán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére