Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Van-e értelme vitázni?

Bohár Dániel

2022.02.05. 11:52

Van-e értelme vitázni egy olyan emberrel, akit letagadja azt is, amit egy perce mondott. Van-e értelme vitázni valakivel, aki a saját szavait sem képes elismerni? Van-e értelme vitatkozni Márki-Zay Péterrel, aki folyamatosan ellentmondásba keveredik.

Márki-Zay Péter legújabb mániája, hogy mindenkit vitára hív. Kezdődött Orbán Viktorral. A kapitány felvetésére Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója válaszolt.

„Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.”

Márki-Zay Péter méghozzá annyira beosztott, hogy legújabban már minden lehetőséget elvettek tőle, hogy önállóan beszélhessen. Gyurcsány Ferenc rászabadította először az ex-ATV-s Simon Andrást, majd a szintén volt ATV-s Péterfi Juditot. Szóval az sem teljesen tiszta, hogy ezt a vitát hogyan képzelte el Márki-Zay. Egyedül vagy a babysittereivel közösen.

Miután a kapitány látta, hogy komoly falba ütközött úgy döntött, hogy vitára hívja Lázár Jánost. Lázár Márki-Zay ellenfele a Csongrád-Csanád megye 4. számú választókerületében. Lázár János közösségi oldalán válaszolt a kihívásra.

“Velem sem fog vitatkozni a baloldal jelöltje.

Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget?”

A második csalódás után továbbment Márki-Zay és úgy döntött, hogy Deák Dánielt, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjét hívja vitázni. Deák Dániel is nemet mondott neki.

Majd eljött a péntek reggel és a találkozásom a kapitánnyal.

Márki-Zay Péter ceglédi fórumára azért mentem el, mert szeretem volna átvenni azt az 5 millió forintot, amit azért ajánlott fel, ha valaki bizonyítja, hogy tényleg elmondta azokat a mondatokat, amiket tényleg elmondott. Alig kezdtem bele, Márki-Zay Péter egyből vitára hívott engem is.

Felmerül a kérdés, hogy van-e értelme vitatkozni?

Az az igazság, hogy Márki-Zay Péter a saját állításait is letagadja. Mindezt úgyis megteszi, hogy az állítás és a letagadása között 1 perc telt el.

Egy olyan emberrel teljesen felesleges vitatkozni, aki vitaképtelen. Itt nem arról van szó, hogy nincs szükség a vitára, vagy valaki nem szereti a vitát. Az a helyzet, hogy Márki-Zay Péterrel érdemi vitára esély sincs.

Ezt megtanulta a főnökétől Gyurcsány Ferenctől, aki 2006-ban a miniszterelnöki vitában pont mindenről az ellenkezőjét állította, amit később miniszterelnökként tett.

Ennyit a vitáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A közvélemény elutasítja a magyarországi választási kampányok külföldi finanszírozását

A magyarok 62 százaléka elfogadhatatlannak tartja, hogy hazai politikusok és politikai pártok akár közvetlenül, akár közvetve jelentős kampánytámogatást fogadjanak el külföldről, külföldi szervezetektől, illetve milliárdosoktól – állapítható meg a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Biden szerint a kubai rakétaválság óta nem volt ilyen magas a nukleáris fenyegetés

Az 1962-es kubai rakétaválság óta még soha nem leselkedett akkora nukleáris fenyegetés a világra, mint most Vlagyimir Putyin orosz elnök fenyegetődzése miatt – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök egy New York-i kampányrendezvényen csütörtökön.

Orbán Viktor: A szankciók nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket

Orbán Viktor: A szankciók nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket

A szankciók nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a háború nem ért véget. Európa lassan elvérzik, Oroszország pedig közben jól keres. Nyilvánvaló, hogy az elhibázott brüsszeli szankciós politikán változtatni kell! – írta a miniszterelnök a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére