Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon mit vártak a libsik?

Pozsonyi Ádám

2022.07.04. 12:40

 

Ausztriában migránsok támadtak a Pride-vonulókra. Linzben is úgy indult, mint máshol, lobogtatták a kis szivárványos vackaikat, meg átszellemülten gajdoltak az elfogadásról, a toleranciáról meg a sokszínűségről, amikor migránsok támadtak a menetre és elkezdték agyba-főbe verni a felvonulókat.

A Heute nevű német lap arról ír, hogy két lányt addig vertek a felvonulás után, hogy kórházba kellett őket szállítani.

Az, hogy ásítunk, vagy kérünk egy kávét, az vérmérséklettől függ. Engem inkább a kérdések felvetése izgat. A kérdés pedig a következő: Mit vártak?

 

Mégis mit vártak a libsik? Mire számítottak?

Mert ezek folyton várják a csodát, a lehetetlent. Minden ideájuk szembemegy az élet törvényeivel és az emberi természettel – egyenlőség, elfogadás, sokszínűség, stb. – és mindig meglepődnek, ha a valóság páros lábbal rúgja be az ajtót.

„Megbánta a nemváltó műtétet”. „Megverte a tanárát”. „A segélyt nem arra költötte”. „Muszlimok verték a melegeket”.
Jellemzően olyan hírek, amik a valóság teljes félreértéséből következnek, és amikről az ember előre tudja, hogy ez várható.

 

„A vasút elé ugrott, mert azt hirdette, hogy mindenki egyenlő, és a vasút nem erősebb, mint ő.”
Ilyen hírt még nem olvastunk, de akár ilyen lehetne is. Miért ne? Mi a különbség aközött, hogy azt hisszük, a bal lábunk erősebb, mint egy lokomotív, vagy hogy azt hisszük, beengedünk az országba olyan népcsoportokat, amik a kultúránk ellenségei, majd ők aztán beilleszkednek és békében élnek velünk?

Valamelyik haladó esetleg odaaffektálhatná, hogy de ki dönti el, hogy ki az erősebb, meg hogy mit jelent egyáltalán az, hogy erő, az erő eleve kirekesztés, de az élet erre nem ér rá. Az élet szétlapítja azt a marhát, aki a vonat elé ugrik.

Ahogy szétlapítja az európai kultúrát is, ha életellenes elveket követ.

 

Az eset után több politikus is megszólalt, köztük Renate Heitz is, aki az osztrák Landtag LMBTQ-szóvivője. A nők és az LMBTQ-közösség elleni támadásokat és erőszakot semmilyen körülmények között nem szabad eltűrni. Ez ellen fel kell lépnünk – nyilatkozta Heitz. Remek!

Azt nem mondta, hogy a büdös életben nem engedünk be többet, és aki itt van, de egyetlen rendbontást is elkövet, azt vasalt csizmával rúgjuk át a határon, úgyhogy valószínűleg a fellépés kimerül abban, hogy megváltoztatjuk a profilképünket, kis táblákat tartunk, hogy „nem félünk”, és kirúgjuk az állásából azokat, akik azt mondják, hogy ezt a csürhét azonnal kiebrudalni.

Az SPÖ ügyvezető tartományi pártelnöke szerint „gyáva támadás volt, amely nem megfélemlít bennünket”, hanem arra bátorít, hogy „még inkább harcoljunk a sokszínűségért hazánkban”.

Na ugye, megmondtam? Valóságtagadás indul. Csak sajnos az élet erre nem ér rá.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

A brüsszeli elhibázott szankciók miatt megszüntetett benzinárstop feloldása után megnéztük, hogyan állnak az uniós rangsorban a hazai üzemanyagárak. Árstop nélkül is kedvezőek.

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

A globális fegyvereladások 2021-ben közel két százalékkal nőttek az ukrajnai háború előtt.

Orbán Viktor: A szankciós benzinárakból elvonjuk az extraprofitot

Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk – írta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán.

Együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány

Átfogó együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány. A kezdeményezést, amelynek keretében az Egyesült Államok már jövőre jelentősen megemelt mennyiségű cseppfolyósított földgázt (LNG) szállít Nagy-Britanniának, Rishi Sunak brit miniszterelnök és Joe Biden amerikai elnök jelentette be szerdai közös nyilatkozatában.

Megszűnik a benzinárstop

Megszűnik a benzinárstop

A hírt Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója jelentette be a kedd esti Kormányinfón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére