Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon mikor ölelkezik végre össze Vona Gaby Soros Gyuryval?

888.hu

2017.12.06. 14:28

A politikánál nincs viccesebb dolog, és ez különösen igaz akkor, ha az országnak van egy Jobbik nevû pártja. Meg egy Vona Gabyja.

Az N1TV – a Jobbik házi tévéje – készített egy interjút Havas Henrikkel, amiben a Gabyról írt könyvről kérdezik, és mindazon nemtelen támadásokról, melyeket Gabynak és neki el kell szenvedniük a fideszes lakájmédia részéről.

És aki eddig nem tudta volna, hogy kicsoda Havas Henrik: ő az ország Tanár Ura, aki nemcsak az újságírást találta fel, hanem ő vezényelte le a magyar rendszerváltást, ő találta föl a kétkamarás parlamentet, az Alkotmánybíróságot, a vizitdíjat, ő fogalmazta meg a karlócai béke szövegét, de hozzá köthetjük a gőzgép és a wifi feltalálását is.

Nos, a történetből kiderül, hogy Havas Henrik és Gaby az ATV stúdiója előtt futottak össze, szemérmes pillantásokat vetettek egymásra, mire egyikük fölvetette, hogy „megihatnánk egyszer egy kávét“, a másikuk pedig rávágta, hogy „legyen inkább egy gyertyafényes vacsora“.

Így indult ez a különleges 21. századi románc, és csak remélni tudjuk, hogy Gaby nem kapott olyan ajánlatokat a Tanár Úrtól, mint Baukó Éva.

Mindeközben Soros György is felállította a nehéztüzérséget és támadásba lendült. Naponta több videóban sírja el bánatát, meséli el, hogy hogyan pacsizott le Aczél elvtárssal annak idején, és mennyivel borzasztóbb az orbáni diktatúra, mint a nyolcvanas évek volt. Emellett Soros vidéki médiát vásárol. És bár fogalmunk sincs, mi van vidéken, annyi bizonyos, hogy független, civil médiából a vidék súlyos hiányt szenved. Hogy a miniszterelnököt parafrazáljuk: még szerencse, hogy nincs Soros-terv, mert milyen lenne, ha lenne?

 

Soros György szellemiségét a Jobbiktól elég távolinak ismertük meg, ám a Jobbik korábbi csodálatos szellemisége fakulni látszik. Manapság egyetlen dolog, amivel házalnak, az a „bérunió“ ötlete, ami kétségtelenül annyira izgató, hogy még egy élveteg nimfomániás is kiszáradna tőle. Ahhoz képest tényleg jobb a Tanár Úr-sztori, főleg ha a Havasról nemrég kiderült fejleményeknek köszönhetően kerül bele némi pajkosság is.

Szerencsére itt van nekünk a Jobbik sajtóosztályának újságja, a Bétahír, ahol harsonák kíséretében terítik le a szőnyeget a jövőbeli Jobbik-Soros-közeledéshez. A Bétahír örömködve írja le, hogy a CEU alapítója és korábbi rektorhelyettese (!) a hírhedten magyarbarát Die Pressében (!!) méltatja Gaby néppártosodási törekvéseit, őszintének nevezve a liftügynök fordulatát (melyiket amúgy?).

 

Gondoltuk volna néhány évvel ezelőtt, hogy Gaby és Kálmán Olga a Hír TV stúdiójában fognak pettingelni hetente többször? Ugye, hogy nem!

Szóval ne lepődjünk meg azon, ha nemsokára Gaby és Gyury összefutnak valahol, és pironkodások közepette megbeszélik, hogy kávé helyett jöhet egyből az a gyertyafényes vacsora.

 

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti BenceBertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére