Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vadai szánalmas petárdája

Horváth K. József

2021.01.15. 15:45

Vadai Ágnes gyurcsányista altiszt örömében bizonyára azonnal leizzadt, amikor megpillantotta a legújabb koncot, amelynek meglobogtatásával – igazi pártkatonaként – tovább igyekezhet fűrészelni a miniszterelnöki szék lábát.

Jó kép, nem? Ágnes asszony kucorog, fűrészel, és közben fogcsikorgatva reménykedik: hátha most sikerül! – Kemény a fa, gyenge a fűrész. Nem fog! – mondhatjuk neki csöndesen.

Vadai nem Orbán Viktor lányával igyekezett a miniszterelnök rossz hírét kelteni, ahogy tette azt az ügyben lyukra futó Demeter Márta baloldali képviselő, LMP-s árokásó. Vadai a miniszterelnök fiát vette célba, aki nem átallott részt venni a brit Királyi Katonai Akadémia kilenc hónapos katonai kiképzésén Sandhurstben. Mint Kocsis Máté bejegyzésében aláhúzta, a bárki által megpályázható ösztöndíjprogram mostani körében például 164 honvéd kapott hasonló lehetőséget.

Orbán Gáspár ügye azonban ennek ellenére borzalmasan felháborította Vadait, a haladó sajtó pedig nem győzi egymásnak adni a stafétabotot, hogy tovább terjeszthesse a sötétséget. Hogy minél több felületen olvashassa a nagyérdemű: valójában nem történt semmi. Vadai azonban ezért a semmiért nem átallotta egyenesen dinasztikus diktatúrának nevezni Magyarországot, a Gyurcsány által ledarált Jobbik pedig nyomban a Honvédelmi Bizottság összehívását kezdeményezte. Működik az egyesült baloldal. Nagy durranás? Bizony, mint a tűzijáték, fölvillan egy pillanatra, aztán füstölögve hullik alá a semmibe.

Érdekes egybeesés azonban egyébként, hogy a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Mártának éppen ma kezdődik a pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A vádirat szerint az LMP képviselője 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat a közösségi oldalán közzétette, azzal a megjegyzéssel, hogy a Magyar Honvédség törvénysértő módon szállította a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját.

A többszörösen lyukra futó Demeter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnökeként (azóta már nem az) azt tudakolta a belügyminisztertől és a honvédelmi tárca első emberétől, hogy miért utaztatták Pafosz szigetéről a miniszterelnök lányát. Az egyik „lyuk”, hogy Pafosz nem sziget, hanem egy város Cipruson. A másik pedig az, hogy a szóban forgó Orbán Flóra nem a miniszterelnök lánya, hanem egy a ciprusi ENSZ-misszió keretében szolgálatot teljesítő magyar katona, bizonyos Orbán L. százados kétéves gyermeke, aki családjával együtt honvédségi engedéllyel utazott vissza Magyarországra.

Az a bizonyos hivatali visszaélés annyit tesz, hogy Demeter esküjét megszegve, a minősített adatokról szóló törvényeket tudatosan megsértve szigorúan titkos adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját, s magának és a baloldalnak politikai tőkét kovácsoljon.

Vadai és Demeter cselekedeteiben nyilvánvalóan a zsigeri gyűlölet a közös, amivel a kormányhoz, illetve annak vezetőjéhez viszonyulnak, megpróbálva minden eszközt felhasználni – köztük a legaljasabbat is, a gyermekeken keresztüli támadást – ahhoz, hogy a választók rokonszenvét elfordítsák Orbán Viktortól. Ez ügyben csak egyet lehet érteni Hollik István szóvivővel, aki gyávának nevezte Vadait, amiért a gyermekén keresztül próbál ártani egy politikusnak.

Az már csak hab a tortán, hogy amikor Gyurcsány miniszterelnöksége idején Vadai a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, közreműködött abban, hogy leépítsék a honvédséget, a fegyvereit pedig eladják, kiszolgáltatva, védtelenné téve ezzel Magyarországot. Ehhez képest a polgári kormány újjáépítette a honvédséget, és megbecsüli a katonákat. Ma már fontos, hogy a magyar katonák jó kiképzést kapjanak itthon és külföldön egyaránt.

A Vadaiknak, Demetereknek azonban a nemzeti szempontok, a haza érdekei soha nem voltak fontosak. Ők véletlenül sem az emberek érdekeit tartották szem előtt. Sokkal inkább Gyurcsány ukázainak bokáznak, akihez pedig a nemzetközi parancsnokságról, Brüsszelből és New Yorkból – Soros bázisáról – érkeznek a magyarellenes utasítások, sokmilliós támogatásokkal vonzóbbá téve azokat.

Ez az igazi zene füleiknek, nem a magyar himnusz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mobiltelefonja buktatta le a nizzai terroristát

Mobiltelefonja buktatta le a nizzai terroristát

A nizzai késes támadó telefonjában olvasható üzenetekből kiderült, hogy az illegális bevándorló támadási szándékkal érkezett Franciaországba, és eredeti célja Párizs volt – olvasható a Breitbart csütörtöki cikkében.

Megkezdődött az EU-csúcs, az oltásellenes baloldalnak pedig folytatódtak a kudarcai

Megkezdődött az EU-csúcs, az oltásellenes baloldalnak pedig folytatódtak a kudarcai

Ugyanis a WHO engedélyezte a kínai oltóanyag vészhelyezeti alkalmazását.

Orbán Viktor: fel kell gyorsítani a vakcinák beszerzését

Ideológiai szempontokat félretéve fel kell gyorsítani a koronavírus elleni vakcinák beszerzését – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a portugáliai Portóban pénteken, az Európai Unió szociális csúcstalálkozóján.

A magyar ellenzék álláspontja végleg megbukott a kínai vakcináról

A magyar ellenzék álláspontja végleg megbukott a kínai vakcináról

A magyar ellenzék álláspontja végleg megbukott a kínai vakcináról, a világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos – nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a közmédiának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére