Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vadai szánalmas petárdája

Horváth K. József

2021.01.15. 15:45

Vadai Ágnes gyurcsányista altiszt örömében bizonyára azonnal leizzadt, amikor megpillantotta a legújabb koncot, amelynek meglobogtatásával – igazi pártkatonaként – tovább igyekezhet fűrészelni a miniszterelnöki szék lábát.

Jó kép, nem? Ágnes asszony kucorog, fűrészel, és közben fogcsikorgatva reménykedik: hátha most sikerül! – Kemény a fa, gyenge a fűrész. Nem fog! – mondhatjuk neki csöndesen.

Vadai nem Orbán Viktor lányával igyekezett a miniszterelnök rossz hírét kelteni, ahogy tette azt az ügyben lyukra futó Demeter Márta baloldali képviselő, LMP-s árokásó. Vadai a miniszterelnök fiát vette célba, aki nem átallott részt venni a brit Királyi Katonai Akadémia kilenc hónapos katonai kiképzésén Sandhurstben. Mint Kocsis Máté bejegyzésében aláhúzta, a bárki által megpályázható ösztöndíjprogram mostani körében például 164 honvéd kapott hasonló lehetőséget.

Orbán Gáspár ügye azonban ennek ellenére borzalmasan felháborította Vadait, a haladó sajtó pedig nem győzi egymásnak adni a stafétabotot, hogy tovább terjeszthesse a sötétséget. Hogy minél több felületen olvashassa a nagyérdemű: valójában nem történt semmi. Vadai azonban ezért a semmiért nem átallotta egyenesen dinasztikus diktatúrának nevezni Magyarországot, a Gyurcsány által ledarált Jobbik pedig nyomban a Honvédelmi Bizottság összehívását kezdeményezte. Működik az egyesült baloldal. Nagy durranás? Bizony, mint a tűzijáték, fölvillan egy pillanatra, aztán füstölögve hullik alá a semmibe.

Érdekes egybeesés azonban egyébként, hogy a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Mártának éppen ma kezdődik a pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A vádirat szerint az LMP képviselője 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat a közösségi oldalán közzétette, azzal a megjegyzéssel, hogy a Magyar Honvédség törvénysértő módon szállította a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját.

A többszörösen lyukra futó Demeter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnökeként (azóta már nem az) azt tudakolta a belügyminisztertől és a honvédelmi tárca első emberétől, hogy miért utaztatták Pafosz szigetéről a miniszterelnök lányát. Az egyik „lyuk”, hogy Pafosz nem sziget, hanem egy város Cipruson. A másik pedig az, hogy a szóban forgó Orbán Flóra nem a miniszterelnök lánya, hanem egy a ciprusi ENSZ-misszió keretében szolgálatot teljesítő magyar katona, bizonyos Orbán L. százados kétéves gyermeke, aki családjával együtt honvédségi engedéllyel utazott vissza Magyarországra.

Az a bizonyos hivatali visszaélés annyit tesz, hogy Demeter esküjét megszegve, a minősített adatokról szóló törvényeket tudatosan megsértve szigorúan titkos adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját, s magának és a baloldalnak politikai tőkét kovácsoljon.

Vadai és Demeter cselekedeteiben nyilvánvalóan a zsigeri gyűlölet a közös, amivel a kormányhoz, illetve annak vezetőjéhez viszonyulnak, megpróbálva minden eszközt felhasználni – köztük a legaljasabbat is, a gyermekeken keresztüli támadást – ahhoz, hogy a választók rokonszenvét elfordítsák Orbán Viktortól. Ez ügyben csak egyet lehet érteni Hollik István szóvivővel, aki gyávának nevezte Vadait, amiért a gyermekén keresztül próbál ártani egy politikusnak.

Az már csak hab a tortán, hogy amikor Gyurcsány miniszterelnöksége idején Vadai a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, közreműködött abban, hogy leépítsék a honvédséget, a fegyvereit pedig eladják, kiszolgáltatva, védtelenné téve ezzel Magyarországot. Ehhez képest a polgári kormány újjáépítette a honvédséget, és megbecsüli a katonákat. Ma már fontos, hogy a magyar katonák jó kiképzést kapjanak itthon és külföldön egyaránt.

A Vadaiknak, Demetereknek azonban a nemzeti szempontok, a haza érdekei soha nem voltak fontosak. Ők véletlenül sem az emberek érdekeit tartották szem előtt. Sokkal inkább Gyurcsány ukázainak bokáznak, akihez pedig a nemzetközi parancsnokságról, Brüsszelből és New Yorkból – Soros bázisáról – érkeznek a magyarellenes utasítások, sokmilliós támogatásokkal vonzóbbá téve azokat.

Ez az igazi zene füleiknek, nem a magyar himnusz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére