Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vacsorának indult, terrortámadás lett belőle

Bohár Dániel

2020.11.03. 15:00

Szörnyen aggasztó hírek érkeznek Nyugat-Európa nagyvárosaiból. A koronavírus ugyan uralja a nyilvánosság jelentős részét, mégis időről időre ízelítőt kapunk abból, amit mi Magyarországon, Budapesten soha nem szeretnénk.

Hétfő este van, amikor ezeket a sorokat írom. A család már alszik. A napomat általában a hírek olvasásával zárom, miközben az osztrák sajtót böngészem, érkezik a hír, hogy lövöldözés történt Bécs belvárosában. A lövéseket a Seitenstettengassén található zsinagóga mellett adták le. Az egyik osztrák lap főszerkesztője szerint nemcsak sérültek vannak, hanem egy halott is, aki vélhetően rendőr. (Azóta kiderült, hogy már négyen haltak meg.)

Egészen elképesztő történések. Ausztriában keddtől szinte teljesen lezárják az országot (ez az írás kedden jelenik meg, szóval már le is zárták). Nem lehetnek nyitva az éttermek, a szállodák, a színházak, a mozik és a konditermek sem. Éjszaka pedig kijárási tilalmat rendeltek el.

Ebből adódóan nem kevés bécsi döntött úgy, hogy az utolsó lehetőséget kihasználva még elmegy vacsorázni, sörözni, jól érezni magát. A kikapcsolódásból vérengzés lett.

Az egyik legjobb gyerekkori barátom Bécsben él a feleségével, a hírt olvasva azonnal írtam neki. Válaszából kiderült, hogy éppen a Schwedenplatz környékén futott a történtek idején. Tehát néhány száz méterre a lövöldözéstől. Neki csak az tűnt fel, hogy hirtelen rengeteg rendőr jelent meg a belvárosban.

A koronavírus előtti időszakban sokszor készítettem riportot a bécsi migrációs helyzetről. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy vannak már olyan kerületek, ahol többségben vannak a bevándorlók. Az idegenek pedig magukkal hozták a „kultúrájukat”, vagyis a terrorizmust. Kár lenne tagadni, a bevándorlással a terrortámadások száma is megnőtt Nyugat-Európában.

Csak néhány példa az elmúlt hetek eseményeiből: október 16-án lefejeztek egy tanárt Párizs egyik külvárosában. Az arab elkövető a nyílt utcán késsel támadt áldozatára, majd levágta a fejét. Az áldozat egy középiskolai történelemtanár volt. A rendvédelmi szervek egyik forrása úgy tudja, hogy Mohamed-karikatúrákat mutatott az iskolai tanórán. Az elkövető Allah akbar! felkiáltással hajtotta végre a vérengzést.

A múlt héten ugyancsak késeléses terrortámadás történt Nizzában, a városi Notre-Dame katolikus székesegyházban. A három áldozat egyikét itt is lefejezték. A nő „bűne” az volt, hogy imádkozott.

A mindennapi életünket megnehezíti a koronavírus elleni védekezés, az ismeretlen ellenfél, amelyet lassan kiismerünk, és le is győzünk!

Na, de mit lehet tenni egy fanatikus iszlamista ellen, aki egyszer csak gondol egyet, automata fegyvert ragad, és elkezd lövöldözni Bécs belvárosában? A válasz egyszerű: semmit. Erre nem lehet felkészülni, a nyugati embereknek hozzá kell szokniuk a gondolathoz, hogy a kemény munkával felépített jóléti államaikat éppen átadják az idegeneknek, a pusztulásnak, a káosznak és az erőszaknak. A következő évek politikája valójában erről szól. Mi, magyarok ezt akarjuk, vagy sem?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére