Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újra lecsapott az eszelős, Márki-Zay lassan mindenkit megsért

K. Gaál István

2022.01.24. 18:00

A mama azt mondja, hogy mindig az a hülye, aki mondja!”

(Forrest Gump)

Ez jutott eszembe Márki-Zay Péter vasárnap esti újabb ámokfutásával kapcsolatban, amikor fogyatékosnak nevezte a „fideszes propagandistákat”.

No meg még valami és felütöttem az értelmező kéziszótárt, hogy pontosan lássuk, ki is a fogyatékos.

„Fogyatékos (főnév):

Csökkent képességű személy, akit korlátoz a szokásos tevékenységekben egy tartós testi, értelmi vagy érzékszervi hiányosság. Fogyatékos a féllábú ember. A fogyatékosok közé tartoznak az értelmi fogyatékosok, látássérültek, süketek, némák és mozgáskorlátozottak is.”

Hát, Peti ezt most megint csúnyán benézte. És, ahogy már írtam vele kapcsolatban: nem hülye, hanem sokkal rosszabb annál. Egy eszelős, fanatikus, barom. A baj az, hogy nem tudja mit cselekszik, mert valami nagyon hibádzik ott a nyaka felett és nemcsak az, hogy jár a szája, hanem pont ellenkezőleg. Az a probléma, hogy az egyik kereke nem működik, de pont az nem, amelyik a többit hajtja.

Fogyatékosozni a legalja. Olyan embereket emlegetni, akik testi, vagy szellemi tekintetben, az önhibájukon kívül nem teljesen tökéletesek igazi bunkóság. Ráadásul mondja mindezt Márki-Zay Péter, aki korábban már elismerte, hogy nem minden esetben ura a szavainak, vagyis nem azt mondja, amit gondol, hanem néha csak úgy jönnek belőle a hangok.

Ez az ember miniszterelnök akar lenni. Ez, aki ostobának, gombának és immár fogyatékosnak is tartja azokat, akik nem értenek egyet vele. Ez, aki szerint, ami a magyaroknak jó – rezsicsökkentés, benzinár szabályozás, élelmiszerár csökkentés –, az egy baromság és ezeket meg kell szüntetni. Ez, aki azzal legitimálja az illegális bevándorlást, hogy az ő ismerősei közül senkit sem bántottak (még) a jövevények.

És tehetnek mellé akárhány idomárt, megállíthatatlan. Hiába igyekszik irányítani az elszabadult balféket immár több kommunikációs munkatárs, egyszerűen kezelhetetlen. Persze azt is tudjuk, hogy nála nincs nagyobb koponya a baloldalon, nem véletlenül nyerte meg az előválasztást.

Ha baloldali szavazó lennék, akkor rémesen kellemetlenül érezném magam. Mert tényleg ez az eszelős az ellenzék csúcsterméke. A vakok között a félszemű… Az udvaribolond, akiből hirtelen király lett a sajátjai között. Ettől azonban ő még egy bohóc, aki nincs tekintettel senkire és semmire.

Ki mindenkit tudna még megsérteni? A következő vasárnapi élő bejelentkezésből ez is kiderül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére