Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

TurKarácsony és azok a fránya betűk

Bohár Dániel

2021.05.24. 19:05

A főpolgármester annyira emberi, hogy turkálóból öltözködik. Várom, hogy végre elkészüljön a közös fotó, amelyen Jakab Péterrel kettesben parizert majszolnak műanyag tányérból.

 

Az előző írásomban már részletesen kifejtettem véleményemet Karácsony Gergely hiperpasszív nyelvtudásáról, illetve hiperpasszív lényéről. Vannak újabb fejlemények azzal kapcsolatban is, hogy miért nem tud angolul a főpolgármester.

Szó volt itt már arról is, hogy Karácsony csak írni és olvasni tud angolul, de beszélni nem (ezt saját maga mondta), emlegetett bizonyos tudományos fokozatot, amelyet nyelvvizsga nélkül nem lehetett megszerezni, szóval olyan hazugságspirál épült fel az elmúlt időszakban, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni. Valószínűleg így volt ezzel Karácsony is, emiatt megszülte az aduász magyarázatot, amely úgy hangzik, hogy valójában diszlexiás. A főpolgármester a Telex nevű Indexnek adott interjút, amelyben elsírta, hogy valójában azért nem tud angolul, mert rossz a magyar nyelvoktatás. Igaz, rajta kívül azért mégis elég sokan megtanultak idegen nyelveket. Karácsony tudta fokozni, ugyanis nemcsak az oktatás rossz, hanem az is, hogy gyerekkorában nem vették észre, hogy valószínűleg diszlexiás.

„Az én esetem az angollal annyiban speciális, hogy huszonéves koromban az egyetemi angoltanárom mondta, hogy nekem valószínűleg diszlexiám lehetett iskoláskoromban, amit azóta kinőttem, vagy, azt hiszem, ez a szakszerű kifejezés, kompenzáltam.”

Ennek fényében különösen érdekes a főpolgármester azon nyilatkozata, amikor elmondta, hogy csak olvasni és írni tud angolul.

Ha már itt tartunk! Erőt vettem magamon, és megnéztem a Telex nevű Index magyarázó videóját, amelyben tényleg mindent megpróbáltak, hogy megmagyarázzák, mennyire csodálatos ember Karácsony Gergely. A videót egyébként az a Fábián Tamás készítette, aki velem zajló nyilvános vitáján nem tudta nevetés nélkül elmondani, hogy „neki mindegy, hogy hívják Magyarország miniszterelnökét”.

A Telex egyébként annyira független, hogy a minap a lap főszerkesztője, Dull Szabolcs és Karácsony kampányfőnöke, Dorosz Dávid együtt borozgatott egy budapesti bárban.

Függetlenobjektívék egy 26 és fél perces videóban mentegették a főpolgármestert, akiről kiderült, hogy valójában hatalmas stratéga, és a tutyimutyisága csak egy szerep. Igen, ezt mindannyian el is hisszük a Telex nevű Indexnek.

Az igazából nagyon kemény karakter Karácsony az interjú során végig tördelte a kezét, ezzel is árasztva a magabiztosságot. Az Orbán Viktorhoz való pozicionálás sem maradt el. A magas-alacsony pályáról lejött a főpolgármester, mert az új összehasonlítási alapja az, hogy a miniszterelnök „gonosz”, ő pedig nem. Hm.

Karácsony Gergely egyébként nagyon bedurrantotta a kampányát, és láthatóan ráment a Jakab péteri kommunikációra, hiszen egy vasárnapi Facebook-posztjában (miben másban) turkálóból beszerzett ingben fotóztatta magát. Értjük, hogy a főpolgármester nagyon emberi, és nem él luxusban. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a facebookozással azért minden hónapban hazavisz másfél millió forintot, ami jó sok turkálós ing ára.

Írnám, hogy second-hand, de minek? Úgysem érti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére