Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tisztelt Sargentini Asszony!

Bertha László

2018.12.18. 16:20

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetõen, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Arról van szó, hogy megszólalt a mostani tüntetések ügyében, és már csak az Ön megszólalására vártunk, mert hiányzott a kollekcióból. A többi ismerős arcot már mind láttuk, de Ön végre kellő súlyt ad az igazságunknak: mégpedig annak, hogy mindig pontosan ugyanaz a banda szeretne itt felfordulást, és még ha néha – kínkeservesen – fel is tudnak vonultatni néhány új arcot, a megbízó mindig ugyanaz.

Eltekintenék attól a ténytől, hogy Ön hazudozik – fizetés nélküli túlórákról ír –, mert Ön és az Önhöz hasonlók mindig hazudoznak. Ami viszont érdekesebb, az az, hogy kiemelte: Orbán nem akarja beengedni a migránsokat. Nocsak! Eddig amikor a magyar kormány azt mondta, hogy Magyarország elítélése a bevándorláspártiak bosszúja, azzal védekezett, hogy ennek semmi köze a bevándorlás témájához. Akkor miért kifogásolja azt, hogy egy szuverén ország miniszterelnöke nem akar bevándorlókat? Nem is szólva arról, hogy ezt a miniszterelnököt ebbéli döntésében nemegyszer erősítették meg a magyar választópolgárok.

Amikor konkrét ügyekre kéne rátérni, Ön és az Önhöz hasonlók mindig azt mondják, „rendszerszintű“ a demokrácia problémája Magyarországon. Ez egy meglehetősen silány eszköz az Önhöz hasonló karrierista és meglehetősen buta ideológusok tárházában arra az esetre, amikor a fellegekben való brüsszelita sétából vissza kéne térni a földre.

Ön a „rendszerszintű“ probléma, mert megjelenít mindent, ami hibádzik a mai kontraszelektált brüsszelita elitben. Hazug, képmutató nímandok a kádertemető kényelmében, akik egy magyarországi tüntetéssorozat miatt azonnal fölújítanák a szívüknek oly kedves kommunista kirakatpereket, miközben egy szavuk sincs arra, hogy Brüsszelben ütik-vágják a bevándorlásellenes tüntetőket. (Idehaza meg épphogy forró kakaóval nem kínálják meg őket a rendőrök, miközben a tüntetők dobálják őket.) A saját visszataszítóan ocsmány üvegpalotáikban a Mos Eisley-n talán elhitetik a többi buboréklakóval, hogy itt katasztrófa történik, azonban sajnálatos módon a magyar emberek többsége teljesen tisztában van vele, hogy a műsor csak pályázati anyag a Csicska-Majdan Meryl Streep címére. A trash-reality műfajban eddig viszonylag gyenge alakítások egészen jó közepessé váltak, így a filmalap minden bizonnyal megfontol egy válogatást. Vitamin Áky hattyúhalála után Leslie Crow is vérszemet kapott, megpróbálta eljátszani, hogy agyba-főbe verték, csontjai törtek, majd az orvosi vizsgálat megállapította, hogy ez, kérem, lófasz esti fénnyel.

Az előadás producere volt a függetlenobjektív média, amely demonstrálva függetlenségét és objektivitását, az elcsöppenésig lelkendezve próbálta feltupírozni a pancserforradalmat.

Ám ahhoz, hogy ezt megértse, valami kapcsolat kéne a létező választópolgárokkal. Akkor talán azt is megértené, miért tüntetnek a bevándorlás ellen Brüsszelben.

Azt pedig mi értjük, hogy arról miért hallgat.

Önök a választókra nem úgy tekintenek, mint akiktől a felhatalmazásukat kapják, hanem mint elhárítandó akadályokra. Azért szokták szavaztatás esetén is azt a módszert alkalmazni, hogy „ha hatos, én nyertem, ha 1-5, újra dobhatsz“.

A múltkor nehezményezte, hogy nem jöhet ide nyaralni, mert nem látjuk szívesen. Nos, tényleg nem látjuk szívesen, de ha mégis itt nyaralna, illedelmesen leszarnánk. De ugyan miért akarná egy ilyen borzalmas diktatúrában eltölteni a vakációját? Ruccanjon ki az egzotikus Molenbeekbe, mártózzon meg a kulturális sokszínűségben, majd lelkendezzen róla tweetekben a zöld-komcsi cimboráinak.

És már csak az maradt, hogy valami szépet is kívánjak.

Boldog karácsonyt!

Õszinte híve,

MG

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGGábor LászlóH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Elrajtolt a kampány

Elrajtolt a kampány

Hivatalosan megkezdődött augusztus 24-én, szombaton a helyi és nemzetiségi önkormányzati képviselők választását megelőző kampány. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon kezdődik és a szavazás napjáig, a voksolás befejezéséig tart.

Kim Dzsongun ismét előszedte kedvenc játékszerét

Kim Dzsongun ismét előszedte kedvenc játékszerét

Sajnos nem a kerti homokozó lapáttal játszadozik az észak-koreai diktátor.

Szlovénia határrendészek toborzásába kezdett

Szlovénia pályázati kiírással mintegy száz új határrendészt keres a határőrség állományának feltöltésére a növekvő számú illegális határátlépések miatt – közölte a szlovén sajtó pénteken.

Brit iskolai kezdőszett 2019-ben: vadászkés, machete, szamurájkard

Nagy-Britanniában ebben az évben több mint 1000 olyan diákot fogtak el, akik valamilyen szúróeszközzel fenyegették meg iskolatársaikat.

Brutális pénzbüntetést szabtak ki az Antifa két tagjára

Brutális pénzbüntetést szabtak ki az Antifa két tagjára

Tavaly novemberben két szélsőbaloldali randalírozó felgyújtott egy mozdonyt, mellyel több mint egymillió eurós kárt okoztak.

A bevándorlók partra szállítása után az Ocean Viking folytatja a migránstaxizást

A migránsok befogadását Franciaország, Írország, Luxemburg, Németország, Portugália, illetve Románia vállalta – jelentette be pénteken az Európai Bizottság migrációs ügyekért felelős tagja.

Megint megrohamozzák a migránsok az így is ingatag lábakon álló Görögországot

Megint megrohamozzák a migránsok az így is ingatag lábakon álló Görögországot

Az utóbbi időben megháromszorozódott az érkező migránsok száma az így is kapacitásán felül teljesítő Görögországban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére