Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tibi atya esete a "hitványsággal meg az elvetemült marketinges gyakorlattal"

Vincze Viktor Attila

2018.09.12. 18:33

A Tibi atya nevû ember/cég mutáns kombó szemmel láthatóan nagyon bepöccent azon, hogy a magyar sajtó beszámolt, képeket közölt, sõt még videókat is közzétett arról, hogy az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó afgán migráns történetesen a Tibi atyás kocsma mellékhelyiségében erõszakolta meg a 21 éves magyar áldozatát. A cég ezért úgy döntött, hogy viccet csinál a nemi erõszakból, és megmutatja, hogy mi is az az igazi hitvány marketing, amit egyébként másokon számonkér.

Nagyon fura és beteg nyílt levelet tett közzé a Tibi atya nevű cég/ember.  

Az önmagát blaszfémikusan atyának tituláló valami vagy valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy viccet csináljon az afgán migráns által elkövetett nemi erőszak ügyéből, és egy maximum feketehumornak beillő nyílt levelet tegyen közzé a Facebookon (úgymond a magyar miniszterelnöknek címezve) az esetre reagálva. Az önmagát viccesnek tartó és ebben az esetben éppen egy nemi erőszakkal viccelődő Tibi atya szerint ugyanis az egész ügynek az a tanulsága, hogy "Budapest a nemi erőszakos migránsok Mekkája", mert a magyar kormány nem tudja megvédeni a magyar nőket az erőszakoskodó migránsoktól. 

Persze, Tibi atya vicces gondolatmenetéből az az ok-okozati összefüggés valahogy kimaradt, hogy – Németországgal ellentétben – Magyarországon a határőrizetnek köszönhetően egyáltalán nem mindennaposak a nemi erőszakok. 

Az eredetileg talán viccesnek gondolt, de végül már csak zavarossá vált gondolatmenet részeként Tibi atya még azt is kifejti, hogy az általa kedvelt kutyák – azaz a Kétfarkú Kutya Párt – éppen annyira hozhatók összefüggésbe az erőszakos afgánnal, mint a Tibi atya-brand. 

Végül pedig Tibi atya humorosnak szánt ajánlatként azzal viccelődik, hogy a "ministránsaival" együtt állami pénzekért cserébe létrehozna egy "közbiztonsági hálózatot", ami garantálná, hogy ne történhessenek meg többé erőszakos bűncselekmények az országban. 

Tehát az önmagát Tibi atyaként futtató online marketingtermék most egy olyan nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amelyben nehezményezi, hogy a média a magyar lányt megerőszakoló afgán migráns esetéről úgy számolt be, hogy az "Tibi atya" éttermében történt, és nem azt írta, hogy a bűncselekmény egy Tibi atyás logókkal teli helyen következett be. A cég szerint hazugság volt a médiától az afgán nemi erőszakoló ügyét összefüggésbe hozni a vállalkozással, mivel a nemi erőszak helyszínéül szolgáló kocsmában a Tibi atyás dekoráció csak egy korábbi, és azóta felbontott promóciós szerződés alapján volt ott pro forma. 

Tibi atya szerint ezért a sajtó részéről a nemi erőszakkal kapcsolatban a cégét emlegetni olyan hitványság, amire csak a legelvetemültebb marketinges pszichopaták képesek.

És az vajon mennyire hitványság, vagy esetleg elvetemült marketinges gyakorlat, hogy a Tibi atya cégét jelképező képek – a promóciós használatra vonatkozó jogvita ellenére is – évek óta láthatóak a Budapest egyik legközpontibb pontján levő inkriminált kocsmának az utcai frontján, meg annak a beltéri dekorációjaként is? 

Csak nem arról van szó, hogy a bizonyos pártok támogatása mellett a vendéglátó és alkoholbizniszben is utazó cég számára azért csak jó reklám volt egészen eddig a gíroszossal egybenyíló Erzsébet téri Tibi atyás krimó?

Ezt nem tudni.

Azt viszont igen, hogy vannak dolgok, amelyekkel civilizált emberi közösségekben nem illik gúnyolódni vagy viccelni. Ilyen dolgok a halál, a betegségek, a fogyatékokkal élők, vagy éppen a bűncselekmények és azok áldozatai és még sok minden más. 

Ezeket a határokat ezért legfeljebb csak az olyan elvetemült marketingesek lépik át, mint Tibi atyáék.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére