Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ti normálisak vagytok?

Szentesi Zöldi László

2021.05.08. 11:00

Először volt az, hogy a magyar egészségügy nem bírja ki a nyomást. Meg az, hogy nincs elég orvos, nincs elég ápoló, ha beüt a baj. Amikor aztán lett elég orvos, ápoló, befogtátok a szátokat.

Aztán jött, hogy a lélegeztetőgépekből miért adunk más országoknak? Valamint más országokban élő magyaroknak, amikor nem itt fizetnek adót. És hogy azok a lélegeztetőgépek mennyibe kerültek, nem lehetett volna olcsóbban beszerezni? Meg azt is szuggeráltátok, hogy nem lesz majd elég lélegeztetőgép, az orvosok döntenek arról, kinek jut, és kinek nem jut. Aztán amikor Magyarországon akadt elég lélegeztetőgép, és egyetlen beteg sem halt meg azért, mert valaki más elvette előle, akkor elcsendesedtetek.

Egy ideig azt is hallgattuk, hogy nagyanyátok tyúkszemét nem lehet megnézetni, mert a kormány mindent alárendelt a járvány elleni védekezésnek. Sírtatok, hogy ennyire nem kéne ilyen vehemenciával védekezni, „elsorvad az egészségügy”, lihegtétek, pusztán azért, mert néhány osztályt, kórházat átszerveztek. Aztán amikor a családotokba megérkezett a vírus, és a kilencedik nap környékén azt latolgattátok, összeomlik-e a tüdőtök, és meghaltok-e, gondolom, nagyanyátok tyúkszeme már nem fájt nektek annyira. Ellenben nagyon megnyugodtatok, hogy ha úgy alakul, ellátnak titeket, megmentik az életeteket.

Volt az is, hogy tesztelni, tesztelni, tesztelni kell. Valóban akadtak országok, ahol többet teszteltek, mint nálunk. Aztán ezek közül az országok közül több is összeomlott a járvány súlya alatt, egyszerűen azért, mert nem a tesztelés, hanem az átoltottság minősíti az adott ország védekezését. Ekkor leszálltatok a halott lóról, és azóta sem szóltatok egy szót sem a tesztelésekről.

Majd jött az, hogy miért nem mehettek be a kórházakba? Hogy nektek kötelességetek szimatolni a haldoklók és fertőző betegek körül, így „tájékoztatni” a közvéleményt. Kutattátok volna, hogy mi mennyibe kerül, hogy hol van egy rés, ahol beszivároghatnak az előítéleteitek. Aztán amikor kiderült, hogy a magatok fajta hullarablókat sehol a világon nem engedik be a víruskórházakba és részlegekbe, átmenetileg meghátráltatok.

Volt az, hogy miért nem zárja be a kormány a vendéglőket, miért engedélyezi a sportrendezvényeket, a koncerteket, miért nem vigyáz az egészségünkre? Néhány hét telt el, és már az ellenkezőjét ordítoztátok: mikor lesz nyitás? Aztán jött az, hogy ezt miért igen, azt miért nem? Szerencsére az emberek fegyelmezettebbek, mint ti, alapvetően vigyáztak egymásra és a saját egészségükre. Most pedig már zajlik a nyitás, mert közösen kivívtuk, kiharcoltuk magunknak a lélegzethez jutás jogát. Így aztán ez a pánikkeltésetek is csődöt mondott.

Osztottatok, szoroztatok, és kisütöttétek, hogy sereghajtók vagyunk. Hogy miben, ma sem világos, a lényeg a szó: sereghajtó. Hogy leírhassátok. Azt hazudtátok, hogy nálunk halnak meg a legtöbben az Európai Unióban (nem igaz), azt is hazudtátok, hogy a magyar védekezés a legrosszabb (nem igaz). Aztán amikor kiderült, hogy Málta után nálunk a legmagasabb az átoltottság aránya, emiatt az egész világ csodálattal tekint a magyar egészségügyre, és a válságot példamutatóan kezelő Orbán-kormányra, villámgyorsan elengedtétek ezt a témát is.

Azt is nyomtátok, hogy a fideszesek beoltják egymást, a többieket meg nem. Firtattátok, hogy Orbán Viktor és a kormány tagjai mikor, miért, hányszor, mettől-meddig és merrefelé oltakoznak? És ha úgy, miért nem így? Aztán amikor ellenzéki polgármesterek és szóban oltásellenes politikusok adattak be maguknak titokban oltást, ezt a témát is dobtátok.

Folyamatosan hirdettétek, hogy az orosz vakcina veszélyes. Hogy nem biztonságos, gyanús eredetű, hatástalan, nem szabad vele oltakozni. Meg hogy az orosz vakcina Putyin legerősebb fegyvere (nyugati vakcinát, ugye, csak emberbaráti megfontolásból forgalmaznak). Aztán amikor egyre több uniós ország szánta el magát, hogy rendeljen belőle, végül pedig Németország is gyakorlatilag rábólintott, kussba vágtátok magatokat.

A kínai vakcináról ugyanezt mondtátok. Hogy gyenge a hatásfoka, blöff az egész, hogy „vietnámi kenőcs”. Csináltátok a pánikot, hogy majd nem nyaralhat a csodás Nyugat-Európában, aki kínai és orosz vakcinát kapott. Miközben pontosan tudtátok, hogy a saját hatáskörében gyakorlatilag minden uniós ország be fogja engedni a keleti turistákat és munkavállalókat. Pusztán azért, mert nélkülük nincs turizmus, nincs kereskedelem, nincs ipar és nincs mezőgazdaság. Tudtátok, mégis szítottátok a feszültséget. Aztán most, amikor a WHO is a kínai vakcina mellett érvel, és küszöbön áll az uniós elismerése, már nem olyan hangos a csordavokál, amint az elmúlt hetekben. Napok kérdése, hogy teljesen elhallgassatok.

Fellármáztátok a hiszékeny és megtéveszthető embereket, hogy a Pfizerrel oltakozás az üdvösség egyetlen útja. Ti vittétek oltópontokra, kórházak elé azokat az embereket, akik hittek nektek, és akik miatt egy napra majdnem megbénult az egészségügyi védekezés. Ti hazudtátok és hazudjátok jelenleg is, hogy a Pfizer biztonságosabb, mint a keleti vakcinák. Hamarosan erről is kiderül majd, hogy nem igaz, így újra és megint kussolnotok kell.

Ti normálisak vagytok?

Komolyan kérdezem.

Egyetlen kormánynak sincs ilyen aljas ellenzéke, ellenzéki sajtója és ellenzéki közvéleménye, mint jelenleg Magyarországon. Olvasom a világsajtót, össze tudlak hasonlítani benneteket másokkal: a legalja vagytok. Vérszívók, hullarablók, lelketlen gazemberek.

Amit ebben a néhány hónapban műveltetek, arra nincs bocsánat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor is gratulált Pigniczki Fanninak az olimpiára való kijutásért

A ritmikus gimnasztikázó a tegnapi hibátlan teljesítményéért érdemelte ki a koronavírus-járvány miatt idén nyárra halasztott tokiói olimpiára való kvalifikációt.

Szétesett a baloldal Egerben, kilépett a polgármester

Eger volt az első olyan város, ahol a baloldal összeállt a Jobbikkal és a szakadás is itt történt meg először, amikor Mirkóczki Ádám polgármester csapatával együtt kilépett a baloldali szövetségből.

Gyurcsány megint tagadja a demokráciát

Gyurcsány megint tagadja a demokráciát

A kövéri terror, avagy büntetés a parlamentben címmel készített, természetesen ezúttal is futóhomokra épülő, azaz teljes mértékben alaptalan, félrevezető videót Gyurcsány Ferenc.

A labdarúgás nem csak egy sport

A labdarúgás nem csak egy sport

Nincs még egy olyan játék, amely ekkora hatást tud gyakorolni az emberiségre, ilyen érzelmeket tud kiváltani az emberekből. A futball a nemzeti összetartozás egyik alappillére. Pont ez az oka, hogy a liberálisok nem tudnak kibékülni a focival.

A 888 megmondja a tutit: Anglia–Horvátország

A 888 megmondja a tutit: Anglia–Horvátország

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Anglia–Horvátország.

Galla bögyölője

Galla bögyölője

Újabb mártírt avatnak haladóék. Újabb hős született, akit az elnyomás emel az egekbe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére