Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tele a ho-ho-ho-hócipőm

Georg Spöttle

2021.12.01. 18:10

Ezt is megértük. A karácsonyi vásárokat átnevezték fényvásárra és mesevásárra, most pedig kaptunk a norvégoktól egy meleg mikulást.

 

Bár igyekszem magam azzal nyugtatni, hogy ő nem Szent Miklós püspök, avagy Santa Claus, hanem egy Oslo külvárosából származó vén perverz, aki más öreg fószerek lakásába hatol be (lehet, hogy nem csak oda), hogy smároljon velük. Igaz, ez a gondolatsor is csak pár pohár viking mead után viselhető el, szóval skol, barátaim! Belegondolok, mi lenne, ha norvég kisfiú lennék? Hogy várnám a Mikulást? Nyilván nem fényesre pucolt csizmával és csillogó szemmel, hanem parázva az ágy alatt egy rohadt nagy konyhakéssel, hogy védjem magam, ha a torkomba akarja dugni a nyelvét. A kandallóban is plazmahőfokon égne a tűz, nehogy ott jöjjön be a rémség. Ajtók elbarikádozva, és Kevin 2.0 mintájára csapdákkal látnám el a lakást.

Ho-ho-ho, hol lehet apa pisztolya? Vagy esetleg mutter hajlakkjából és öngyújtóból fabrikálnék lángszórót, hogy Julenissen utána emberi fáklyaként rohangáljon a gyerekszobában. A zenei aláfestésen még gondolkodom, lehetne Prince-től a „Kiss”, vagy esetleg Rock Master Scott örökzöldje: „We don’t need no water, let the motherfucker burn!” A fagyöngyöt is eltüntetném a házból, mivel az alatt, ugye, szabad a csók, és egy lángoló, beindult Mikulást senki sem állít meg ha smárolni akar. Szóval szerencse, hogy nem vagyok norvég kissrác, bár most már én is elbizonytalanodtam, és azért FFP2-es maszkban alszom majd, mert sosem lehet tudni...

Hatalmas Brüsszel állatkertje. Most vérszemet kapva a perverz Mikin, már a karácsony komplett eltörlésén munkálkodnak. Kitalálták, hogy legyen egyszerűen téli szünet. Csak így, letisztultan, mint a suliban. „Jaj, de szép a téliszünet-fa, ragyog rajta a sok gyertya...” – éneklik majd a nebulók. Dehogy éneklik, nyilván pár agyament azon is dolgozik, hogy kigyomlálja a legnagyobb keresztény ünnepet és minden szimbólumát, így a karácsonyfát is. Majd lesz helyette LMBTQ-s szivárványfa, és na, ki lesz ott mellette? Bizony a smároló norvég perverz és pedo barátai, cukrosbácsik, parki mutogatósok és transzvesztita óvónő-bácsik. Ez lesz csak az igazi Kinder-meglepetés. Viking őseim ezeket kardélre hányták volna, és tőkehaleledelként végezték volna, ma meg ők kezdik uralni a világot. Alig van filmsorozat vagy reklám, amelyből ne tolnák az arcunkba az LMBTQ erőszakos propagandáját. A szomorú csak az, hogy visszafelé fog elsülni, és ez szüli majd a homofóbiát. A legnagyobb szemétséget az MTV zenei csatorna követte el, amely grúziai tüntetések felvételeivel akarta bizonyítani, hogy Magyarországon a rendőrök verik a Pride résztvevőit. Szánalom... Antiszemitizmus, homofóbia, jogállamiság... Csupa megfoghatatlan dolog, amivel támadni lehet a normalitást. Szóval virgácsot, szenet és egy smároló, taplónyelvű norvég perverzet Brüsszelnek ajándékba, ők akarták. Magamnak pedig egy dögös krampuszlányt kívánok, van bőven fagyöngy a lakásban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére