Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tahométer

Georg Spöttle

2021.06.16. 13:00

 

Elnézve a baloldali politikusok megszólalásait, rájöttem, hogy ki kell fejleszteni egy új mértékegységet, mivel a bunkóságuk, ugye, sem kelvinben, sem psi-ben, sem Fahrenheit-fokban nem mérhető. Legyen mondjuk „tah”, és persze kellene hozzá egy műszer is, amely kimutatja, hogy parlamenti felszólalásuk vagy a jobboldali újságírók alázása mit mutat a skálán. Heuréka, ugrottam ki ma reggel a zuhany alól, és már láttam magam előtt a tahométert, csillogó alumíniumházban, a kristályüveg mögött peckes mutatóval, amely rezegve mutatja az egytől tízig terjedő skálán, hogy mekkora furkó volt aznap a ballibes politikus.

Persze kalibrálni is kell valahogy, mondjuk Jakab ficsúrozása 8 tah, a tolvajozás pedig a maximum, 10 tah. FeGyőr felcsúti perrel való fenyegetése 9 tah, az alsóbb tartományban majd keresünk mintaértéket Kunhalmi Ágnestől és Bangónétól. Mekkora ötlet, eddig csak az IQ-t tudtuk mérni, még jó, hogy nekem jutott az eszembe, és nem angol tudósoknak.

Alig várom, hogy kipróbálhassuk terepen is, persze kell egy jó műszerész, mert biztosan gyakran kiakad majd a mutató. Az utóbbi időben a tahóság már-már kötelező lett a baloldalon. Lökdösik a riportert, retardáltnak nevezik (10 tah), vagy csak propagandistázzák (5 tah), de megfigyeltétek, hogy kínosan elkerülik a normális válaszadást? „Maga nem igazi újságíró”, „a 888-nak, a Pesti Srácoknak, az m1-nek nem nyilatkozom” – ezek még a legkulturáltabb beszólások az udvariasan feltett kérdésekre. Szerintem csak szimplán paráznak. Ha Gyurcsányéknak egy zsidó honfitársunk elkobzott villájáról kellene beszélni, amelyben most ők laknak, vagy az Altus Zrt.-ből kivett osztalékáról, miközben Mészáros Lőrincet szidja, akkor lenne gond.

Szerkesztőként tapasztalom, hogy már élő műsorba sem mernek bejönni a baloldal „vezéralakjai”, mondván, hogy kiforgatjuk a szavaikat. Élőben? Hát, az érdekes mutatvány lenne. Viszont mesterszintre fejlesztették a mellébeszélést. Bármit kérdez az újságíró vagy a riporter, rögtön támadnak, vagy teljesen másról kezdenek beszélni, esetleg rendelnek egy lángost. Persze utóbbi érthető, hiszen az felszívja az alkoholt. Apropó, fake news meg kamuvideó. Korózs Lajos már maga is elhiszi, hogy az a szerencsétlen néni az igazat mondta a nyitott hassal hazaküldött betegekről. Van gond Lajos bával, persze az új múlt az hasít a régi és az új kommunistáknál. Fekete-Győr két tolvajozás és vagyonelkobzás között felvette a magyar válogatott mezét, és szurkolónak, mi több, hazafinak álcázta magát. Kb. annyira volt hiteles, mintha én tüllszoknyában parádéztam volna a hétfői szivárványos tüncin.

Tényleg, ott, hogy sérültek a Soros-szervezetek. Nem lehet a sulikban melegpropagandát folytatni, és meggyőzni a gyermekeket a nemváltó műtétek nagyszerűségéről, brühühü... KariGeri pedig már majdnem bibliai volt, amikor „szállj ki, fiam, és gyalogolj” mondatával kápráztatta el az amúgy is vidám és felszabadult autósokat. Persze megoldást is talált a világ minden gondjára és bajára, a kerékpárt, és szétlocsoltatott még pár hektó sárga festéket a Clark Ádám téri virágágyás helyén. Ő elbubizgat pár métert az RTL Klubnak, közben a dugó vége Siófoknál van. We have a mayor problem, hagyjuk, úgysem érti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Advent a Bazilikánál

Advent a Bazilikánál

Orbán Viktor kilenc új képet töltött fel Facebook-oldalára az adventi készülődésről. Egy önálló videót pedig a Bazilika környékén zajló adventről.

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Konzervatív pártvezetők tanácskozása Varsóban, megosztja adatainkat a Facebook és a WhatsApp, gendersemleges mellékhelyiségeket vezetnek be Chicagóban diákoknak.

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Az Európai Unió (EU) szabad és egyenlő nemzetállamokból áll, őket számos szoros együttműködési terület köt össze, Európa pedig csak az ilyen együttműködési modell révén menthető meg további válságoktól és feszültségektől – szögezték le az európai konzervatív pártok vezetői a szombati varsói konferenciájukat záró közös nyilatkozatban.

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

A héten megörvendeztette az ATV nézőit tízpercnyi diktatúrázással Donáth Anna, aki – egyébként nem jogászként – a jogállamiságról beszélt Rónai Egonnal, ekézve a totalitárius Orbán-rezsimet, ami annyira elnyomó, hogy még a hazáját kofaként áruló Momentum korábbi és új elnökét is hagyja rendre felszólalni a magyar érdek ellen, minősíthetetlen stílust megengedve magának a kormány tagjaival szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére