Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Szülõ 1" és "szülõ 2" - miért gyûlölik a valóságot a haladók?

Bertha László

2019.02.19. 14:15

A haladók ideológiája mindenekelõtt.

A múlt hét folyamán látott napvilágot a hír, miszerint a francia iskolákban a szülőket nem anyának és apának fogják hívni, hanem „szülő 1” és „szülő 2” lesz a hivatalos elnevezésük, ezzel is leszámolva a diszkriminációra igencsak fogékony természettel.

A valóságnál, a természetnél – és úgy általánosságban véve a normalitásnál – ugyanis nincs utálatosabb dolog egy rendes haladó számára. Hiszen bármilyen kegyetlen is e tény, még a tudomány jelenlegi fejlettségi szintjén sem vagyunk képesek arra, hogy genetikai módosítások útján teremtsük meg a tökéletes, LMBTQ-kompatibilis gyermeket, akinek valóban két anyja, vagy éppen két apja van.

Ha pedig nem lehet egy gyereknek két anyja vagy két apja, illetve a hagyományos anya és apa felosztás is problémás, hát hívjuk őket másképp.

Ördögi kreativitás, szó se róla, de nem a természetet, hanem magunkat csapjuk be. Adódik a kérdés: miért kellene ezt ünnepelni?

Egy civilizáció hanyatlása ugyanis sok esetben nem gazdasági vagy környezeti, hanem morális és vallási okokból következik be. Ennek jeleit láthatjuk Európa keresztény identitásának meggyengülésében, valamint az olyasfajta morális mélyrepülésekben, mint a „harmadik nem” bevezetése, vagy az anya és az apa kiiktatása egy szexuális kisebbség, de mindenekelőtt a nagybetűs IDEOLÓGIA kedvéért.

A haladók persze ünnepelnek. Így tesz a HVG is, mely mindemellett azt állítja, hogy ez Magyarországon is létező gyakorlat, mivel formanyomtatványok aláírásakor a szülő/gondviselő aláírását kérik (igen, ezek tényleg ennyire ostobák).

A HVG írása egyébként igencsak szórakoztató olvasmány. Bár arra, hogy a Down-szindrómás gyermek esete hogy jön a „harmadik nem” és a „szülő 1-2” bevezetéséhez, csak a Haladó propaganda érzékenyítő nagykönyvéből tudhatnánk meg a választ. De arra most inkább nem vagyunk kíváncsiak.

Ugorjunk:

„Ez a reform mindössze azt éri el, hogy az állam nem kényszerít senkit, hogy más megjelölés alatt regisztrálják, mint amit az identitása diktál” – írja a HVG.

A lap megállapítása szerint tehát a német és a francia „reform” képviseli a valóságot. Ideje bezúzni, elégetni a biológia-tankönyveket. Éljen az identitáspolitika!

Na de mi lesz azokkal, akik nem embereknek, hanem mondjuk kutyáknak vagy kenyérpirítóknak érzik magukat? (Előbbire már példa is van.) Milyen jogon szelektál az elnyomó állam az „identitások” sokféleségében, amely végre atomjaira bontja társadalmunkat?

Szörnyű.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A román sajtó szerint egy román focista nyerte az idei Puskás-díjat

A „félreértésre” az adhatott okot, hogy Zsóri Dániel Nagyváradon látta meg a napvilágot, majd pedig az Arad megyei Simonyifalván nőtt fel.

Trump megtrollkodta Thunberget: „igazán boldog fiatal lánynak tűnik”

Trump megtrollkodta Thunberget: „igazán boldog fiatal lánynak tűnik”

Az amerikai elnök szerint jó látni, milyen boldog fiatal lány Greta Thunberg.

Az emberölésért elítélt Liebe Attila aktivistaként segíti az ellenzéket Ózdon

Az emberölésért elítélt Liebe Attila aktivistaként segíti az ellenzéket Ózdon

Az emberölésért elítélt, többszörösen visszaeső egykori amatőr színházi rendező, Liebe Attila aktivistaként segíti az ózdi ellenzéki összefogást, ezzel együtt Janiczak Dávid polgármesterjelölti kampányát.

Óriási: Zsóri Dániel nyerte a Puskás Ferenc-díjat

Óriási: Zsóri Dániel nyerte a Puskás Ferenc-díjat

Első magyarként Zsóri Dániel nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) milánói gáláján vehetett át.

Elkezdődött a dzsihadista női terrorkommandó pere Párizsban

Elkezdődött a dzsihadista női terrorkommandó pere Párizsban

Megkezdődött hétfőn Párizsban annak a Szíriából irányított női kommandónak a pere, amely három évvel ezelőtt az Iszlám Állam terrorszervezet nevében pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame katedrális közelében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére