Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Szülõ 1" és "szülõ 2" - miért gyûlölik a valóságot a haladók?

Bertha László

2019.02.19. 14:15

A haladók ideológiája mindenekelõtt.

A múlt hét folyamán látott napvilágot a hír, miszerint a francia iskolákban a szülőket nem anyának és apának fogják hívni, hanem „szülő 1” és „szülő 2” lesz a hivatalos elnevezésük, ezzel is leszámolva a diszkriminációra igencsak fogékony természettel.

A valóságnál, a természetnél – és úgy általánosságban véve a normalitásnál – ugyanis nincs utálatosabb dolog egy rendes haladó számára. Hiszen bármilyen kegyetlen is e tény, még a tudomány jelenlegi fejlettségi szintjén sem vagyunk képesek arra, hogy genetikai módosítások útján teremtsük meg a tökéletes, LMBTQ-kompatibilis gyermeket, akinek valóban két anyja, vagy éppen két apja van.

Ha pedig nem lehet egy gyereknek két anyja vagy két apja, illetve a hagyományos anya és apa felosztás is problémás, hát hívjuk őket másképp.

Ördögi kreativitás, szó se róla, de nem a természetet, hanem magunkat csapjuk be. Adódik a kérdés: miért kellene ezt ünnepelni?

Egy civilizáció hanyatlása ugyanis sok esetben nem gazdasági vagy környezeti, hanem morális és vallási okokból következik be. Ennek jeleit láthatjuk Európa keresztény identitásának meggyengülésében, valamint az olyasfajta morális mélyrepülésekben, mint a „harmadik nem” bevezetése, vagy az anya és az apa kiiktatása egy szexuális kisebbség, de mindenekelőtt a nagybetűs IDEOLÓGIA kedvéért.

A haladók persze ünnepelnek. Így tesz a HVG is, mely mindemellett azt állítja, hogy ez Magyarországon is létező gyakorlat, mivel formanyomtatványok aláírásakor a szülő/gondviselő aláírását kérik (igen, ezek tényleg ennyire ostobák).

A HVG írása egyébként igencsak szórakoztató olvasmány. Bár arra, hogy a Down-szindrómás gyermek esete hogy jön a „harmadik nem” és a „szülő 1-2” bevezetéséhez, csak a Haladó propaganda érzékenyítő nagykönyvéből tudhatnánk meg a választ. De arra most inkább nem vagyunk kíváncsiak.

Ugorjunk:

„Ez a reform mindössze azt éri el, hogy az állam nem kényszerít senkit, hogy más megjelölés alatt regisztrálják, mint amit az identitása diktál” – írja a HVG.

A lap megállapítása szerint tehát a német és a francia „reform” képviseli a valóságot. Ideje bezúzni, elégetni a biológia-tankönyveket. Éljen az identitáspolitika!

Na de mi lesz azokkal, akik nem embereknek, hanem mondjuk kutyáknak vagy kenyérpirítóknak érzik magukat? (Előbbire már példa is van.) Milyen jogon szelektál az elnyomó állam az „identitások” sokféleségében, amely végre atomjaira bontja társadalmunkat?

Szörnyű.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Van olyan hely Magyarországon, ahol egy zsák szeméttel is tudsz fizetni

Van olyan hely Magyarországon, ahol egy zsák szeméttel is tudsz fizetni

Amellett, hogy pénzt takarítasz meg, a környezetedért is tehetsz.

Így üzenték meg a magyarok 1989-ben: szabadságot akarnak

Harminc éves a magyar szabadság. Nagy Imre 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójában, a gyásszertartáson több tízezer ember vett részt. | GALÉRIA

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére