Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szivárványos nácizmus

Bohár Dániel

2021.06.26. 11:50

A németek elmúlt néhány napban folytatott tevékenységére nincs magyarázat, 1945 után visszatértünk ugyanarra az európai felállásra, hogy majd ők (a birodalom) megmondják, hogy mit kell gondolni a világról. Nácik ezek, ugyanúgy, mint korábban.

Péntek délutáni hír, hogy késeléses támadás történt a németországi Würzburgban. A bevándorló hátterű elkövető véletlenszerűen szúrt le az utcán embereket, többen az életüket is vesztették. Megdöbbentő és végtelenül elkeserítő az egész. Egyébként Würzburgban történt már korábban is terrortámadás, 2016 nyarán egy 17 éves afgán baltával sebesített meg egy vonaton embereket, akkor négyen súlyosan megsérültek.

A német rendőrség egyik esetet sem tudta megakadályozni. 2015-ben – emlékszünk – emberek millió lepték el Európát, akik gond és útlevelek nélkül bejutottak Németországba. A németek akkoriban “Willkommen” feliratú táblát tartottak és tapssal, süteménnyel, plédekkel várták az idegeneket. Azokat az idegeneket, akik most véletlenszerűen leszurkálnak ártatlan németeket az utcán.

Ugyanezen a németek, illetve német rendőrök az országuk határon konvojt alkotva vegzálják azokat a magyar embereket, akik egyetlen napra, vagy éjszakára utaztak ki Münchenbe, hogy élőben szurkolhassanak a nemzeti válogatottnak. Elmesélések alapján úgy tudni, hogy a német hivatalos szervek minden magyar turistát úgy kezeltek, mint valami potenciális bűnöző. Azok a német rendőrök, akik az illegális bevándorlók előtt tágra nyitották az ország kapuit.

Egészen megdöbbentő ez az egész, ugyanakkor tudták fokozni is.

A válogatottunk mérkőzéséből egész napos szivárványos kampányt húztak fel. Kezdve azzal, hogy a drukkereket nemcsak a határon, hanem már München belvárosában is folyamatosan igazoltatták. A német hatóságok megtiltották, hogy a magyar csapat támogatói együtt vonuljanak el a mérkőzésnek helyet adó stadionhoz. Buszra pakolták a szurkolókat, a járművön természetesen ott virított a szivárványos zászló.

Emellett német aktivisták összesen 12 ezer szivárványos zászlót akartak kiosztani a drukkerek között. Sőt, ha már a szivárványizmusnál tartunk, München polgármestere majdnem addig tudta erőltetni a dolgot, hogy kivilágítsák a stadiont is ezekkel a színekkel. Ezt végül az UEFA nem engedélyezte, majd lecserélte szivárványosra a profilképét.

A mérkőzésen aztán a német szurkolók a nemzeti zászlót szivárványosra cserélték, ami ugyancsak nem újdonság, hiszen emlékezhetünk olyan történelmi időszakra, amikor szintúgy nem a fekete-piros-sárga lobogó volt használatban. Természetesnek nevezhető, hogy provokációs célból egy aktivista befutott a pályára kezében a szivárványos zászlóval. A németek csapatkapitánya pedig színes karszalagban védett.

A német sajtó is hozta a formáját, ugyanis a félidei híradásban a ZDF például végig arról beszélt, hogy Magyarország mennyire homofób, ami nyilvánvaló hazugság. A mérkőzést követően pedig úgy tálalta a döntetlen egy lap, hogy “Goretzka gólörömével egyértelmű üzenetet küldött a jobboldali huligánok felé” azaz minden magyar drukker, aki kint volt a meccsen, jobboldali huligán.

Nácik ezek, ugyanis más véleményt képtelenek elfogadni, de nemcsak elfogadni, hanem meghallgatni is. Egy hazugságra épített kampánnyal akarják lejáratni Magyarországot.

Ezt az eljárást láttuk már korábbi történelmi időszakban.

Nácik ezek, csak a negyedik birodalomban a horogkeresztet felváltja szivárvány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére