Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szent László király és a maszk

Pozsonyi Ádám

2021.11.24. 18:40

„Német kutatók szerint minél erősebb egy körzetben a szélsőjobboldal, annál gyorsabban terjed a járvány.” Tudta ezt? Nos, minden bizonnyal nem olvas haladó sajtót. Ez az Index november 22-i cikkének a címe, de nem vagyok hajlandó elolvasni, és pocsékolni erre az életem. Pedig még csinos kis térképet is mellékelnek hozzá. Itt tart már a tudomány?

 

Mellesleg pontosan ugyanezek a portálok bizonyítják be vért izzadva, hogy semmi köze a feketék számarányának a magasabb bűnözési rátához.

Igen, már itt tart a tudomány. (A brexit miatt a németek az új angol tudósok?)

Amellett, hogy ez nyilvánvalóan hülyeség, legfeljebb annyi lehet mögötte, hogy egy adott körzetben sok lehet a handabandázó vírustagadó meg gyógyszerlobbizó.

Szélsőjobboldali?

Én úgy tudtam – és olvastam mindenhol –, hogy a radikális jobboldal odavan az egyenruhákért, vállrojtokért, lampaszokért, kardokért és menetelésért.

Fegyverbe, bajtárs! Engedelmeskedés! Tűrni, és parancsot végrehajtani! Alakzatba beállni! Kérdés nincs, kuss, szuronyt szegezz!

Aztán most meg vagyok teljesen zavarodva. Összeomlott bennem valami. A Mi Hazánk legutóbbi tüntetésén elhangzott Szakács Árpád-beszéd, illetve Dúró Dóra legutóbbi két posztja megrengette a világképem, és úgy állok ott tétován, forgatva a fejem jobbra-balra, mint amikor lemegy az ember az aluljáróba, és összecserélték a táblákat.

„»Nem lesz más választás a végén, hogy mindenkinek be kell oltatnia magát.« Ezt mondta legutóbb Orbán Viktor, így innentől senki számára ne legyen kétséges: a Covid-diktatúra kiteljesedik Magyarországon. (...) A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen, és kiállunk az emberek szabadságáért!”

És fölötte:

„Ahhoz, hogy gyökeres változást tudjunk elérni Magyarországon, az alapoknál kell kezdeni. Az egypárti, szájeri Alaptörvény helyett a Mi Hazánk a Szent Korona-tanra épülő alkotmányosságunk visszaállítását tűzi zászlajára, hiszen ez a közjogi rendszer az, amely a nemzetünk életét ezer éven keresztül meghatározta. Nem tudjuk elfogadni azt, hogy...”

Az ember meg csak néz és pislog.

Pont az a bagázs nem akarja kivenni a részét a közösségi felelősségvállalásból, és hangsúlyozza az egyéni szabadságjogokat, amely a tradíciót, fegyelmet, hierarchiát élteti. Ady egy balos áruló, mert nem akart vágóhídra menni a fronton, és meghalni, de neki ne mondják meg, hogy maszkot kell hordani a metrón.

„Majd én azt eldöntöm!”

A tipikus individualista látásmód, ahogy az a haladó-progresszíveknél megy.

Hát, igen. Közösséginek és alárendelődő nőnek lenni legkönnyebb a dicső múltban.

„Az egypárti, szájeri Alaptörvény helyett a Mi Hazánk a Szent Korona-tanra épülő alkotmányosságunk visszaállítását tűzi zászlajára.”

Ha a király azt mondja, hogy maszkot hordasz, akkor nem kételkedsz, hanem teszed.

Nem mintha én nem káromkodnék, ha otthon hagyom a maszkot, és mehetek vissza a villamosmegállóból, de ez van. Polgár vagyok, és nem antifa tradíciós mázzal.

„Kérem, tegyen meg mindent az igazi magyar alkotmány helyreállításáért!!!! Nem tűrhetjük tovább a kormány játékát! Öreg nemzet vagyunk Európában, de sárba tiporják a jogainkat! Nem tűrhetjük tovább az elnyomást! Ha kell, tíz körömmel harcoljunk a fasiszta diktatúra ellen! Megfelelő vezető kell, és a magyar újra »Talpra« áll! Hajrá, Dóra!”

Ez itt egy komment a szent koronás poszt alatt.

Nos, kedves kommentelő, elárulom, Szent László király a karodat is levágatta volna, ha pattogsz az oltások miatt – ha egyszer ki van adva utasításba, és a templomokban is felolvasták –, és a fennálló hatalom ellen járatod a szád.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brutális árvíz Délkelet-Ausztráliában, hőség és aszály Európában

Brutális árvíz Délkelet-Ausztráliában, hőség és aszály Európában

A sok eső árvizet okozott Délkelet-Ausztráliában, emiatt például Sydney délnyugati részén több ezer embert szólítottak fel a hatóságok, hogy hagyja el az otthonát – jelentették hírügynökségek.

A lakossági energiaárak korlátozását sürgeti a német szakszervezetek szövetsége

A lakossági energia árának korlátozását sürgeti a legnagyobb német munkavállalói érdekképviselet, a szakszervezetek országos szövetsége (DGB).

A WMN szerint mégis hat a gyerekekre, hogy a mesékben hogyan ábrázolnak egy karaktert

A WMN szerint mégis hat a gyerekekre, hogy a mesékben hogyan ábrázolnak egy karaktert

El kéne most már dönteni, hogy mi van. Eddig az volt liberáliséknál a narratíva, hogy nem számít, hogy Drag Queen-eket néz a gyerek, vagy homoszexuális rajzfilm szereplőkért rajong, tökre nem befolyásolja őt, most pedig már azt elemzi a feminista portál, hogy rejtetten miképp szítanak antipátiát az LMBTQ-tagok iránt a gyermekekben a régi Disney-mesék.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére