Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabad Németország Rádiót!

Pozsonyi Ádám

2021.02.24. 09:20

A 444 mindig ujjong, ha idegen hatalmak avatkoznak be a nemzet életébe. Ezt írja:

„Valós képet szeretnének adni az európai történésekről, illetve olyan, a magyar médiában kevésbé tárgyalt témákkal foglalkoznának, mint az emberi, kisebbségi jogok és az LMBTQ témák, mondta az RBB médiapodcastjában Peter Limbourg, a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle főigazgatója. Ezzel megerősítette a korábban már felbukkanó, de ezidáig rendre cáfolt pletykákat arról, hogy a német közszolgálati adó magyar nyelvű tartalmakat is szolgáltatna.” (Magyar nyelvű tartalmakat készít a német közszolgálati adó, a Deutsche Welle, 444.hu, 2021. 02. 22.)

Peter Limbourg egy olyan országról beszél – Magyarország –, ahol a kattintási és nézettségi adatok tekintetében az összes vezető csatorna és híroldal ellenzéki. Egy olyan európai országról beszél, ahol a baloldal elnyomatásként rikoltozza a világba, hogy egyáltalán létezik kormánypárti, illetve nemzeti alapokon működő sajtó. És mindezt egy olyan ország polgáraként, ill. szakembereként mondja, ahol jobboldali sajtó egyszerűen nem létezik. Mármint amit mi itt annak tekintünk. Vad liberális van, meg nem annyira elvakult liberális.

„Limbourg ezt részben azzal indokolta, hogy az elmúlt években egyáltalán nem javult a magyar média helyzete. »Egy európai országról van szó, ahol veszélyben van a média sokszínűsége, és a független, kritikus sajtó nyomás alatt van, ezért úgy gondoltuk, hogy itt – akárcsak Lengyelországban – van dolga a Deutsche Wellének is« – mondta.”

De akkor vizsgáljuk csak meg, hogy kik akarnak minket már megint kioktatni? Nézzük csak meg, hogy milyen országról van szó.

Nos, egy olyan országról, ahol egy bizonyos Thor Steinar nevezetű ruhamárka – ez olyasmi, mint nálunk a Harcos póló – logóját, amely egy viking rúna, egyszerűen tilos forgalmazni. Mármint az eredeti logóját, mert gyártottak helyette másikat. Ha innen, Magyarországról rendelsz, az eredetit kapod, ott kint azt már nem veheted meg.

Egy olyan országról beszélünk, ahol az első világháborús császári hadilobogót betiltották. (Arról a német birodalmi hadilobogóról – Reichskriegsflagge – van szó, amely 1871 és 1918 között volt hivatalos.) Ez olyan, mintha nálunk mondjuk a farkasfogas Rákóczi-zászlót indexre tennék, vagy, hogy időrendben passzoljon, egy monarchiabeli hadilobogót.

Egy olyan országról beszélünk, ahol a német alkotmányból szavakat metszenek ki.

A német alkotmány diszkrimináció elleni klauzulája egyebek között tiltja a rasszalapú megkülönböztetést. A Zöldek két vezető politikusa szerint viszont a megfogalmazás helytelen, hiszen a rasszizmus logikáját veszi át, és azt sugallja, hogy egyáltalán léteznek rasszok, miközben azok valójában csak társadalmi konstrukciók.

Tehát, mint látjuk, Németországban már az antirasszizmus is rasszizmusnak számít.
(A német egyetemeken létezik még olyan tantárgy, hogy humánetológia, vagy már rég betiltották?)

Egy olyan országról beszélünk, ahol a szélsőjobboldalinak számító AfD-nek melegtagozata van.

Egy olyan országról beszélünk, ahol 2018-ban életbe lépett a gyűlöletbeszédet szabályozó törvény, a Hálózati Végrehajtási Törvény (NetzDG).

E szerint a 2 millió főnél nagyobb felhasználóbázissal rendelkező közösségimédia-oldalaknak 24 óra alatt ellenőrizniük kell a bejelentett tartalmakat, és levenni azokat a felületről, ha gyűlöletbeszédet tartalmaznak. A büntetés akár 50 millió euró is lehet, ha az oldalak hosszú ideig nem cselekednek.

De ez kevés. Bajorországban előálltak egy olyan javaslattal, amely szerint a jövőben öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetni lehet azokat, akik gyűlöletkommenteket írnak az interneten. Tehát a német államnak kevés a Facebook cenzúrája, és egy kommentért akár öt évet is kaphatsz.

Bejelentő online űrlap is van, de „rasszista komment” esetében feljelentés nélkül is megindulhat az eljárás. (Ha sorba veszem a harminc napjaimat, és hogy miket posztoltam az elmúlt évek alatt, szerintem nekem már megvan az életfogytiglan.)

Úgy vélem, itt az ideje, hogy Magyarország német nyelvű tartalmakat készítsen és sugározzon, pl. a németországi bevándorlásról, a no-go zónákról, a német közszolgálati és kereskedelmi média globalista, szélsőliberális elfogultságáról, egyoldalúságáról és így tovább.

Igen, itt az idő! Előre a Szabad Németország Rádióért!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére