Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska folytatja, amit elkezdett

gfg

2017.04.20. 19:38

Mi megmondtuk elõre. Az írás 2016. június 15-én született.

„Nincs itt semmi látnivaló, tessék csak továbbhaladni”.  Régóta beszélik, hogy Simicskának opciós joga van az Indexre és élni is fog vele. „Sárkány van nálam és nem félek használni”

Simicska az Index bekebelezésével folytatja, amit elkezdett. Építi Vona Gábor pártját.

A Simicska-média már egy ideje a Jobbik szócsöveként dolgozik. Január óta a Hír TV és a Lánchíd Rádió több ezer interjúban, riportban, beszélgetésben és tudósításban adott felületet a Jobbik különböző rendű, rangú embereinek. Elég megnézni egy Hír TV-s híradót, vagy a Szabadfogást és már mindenki ért mindent. Mint ahogy nem kell éles szemű olvasónak sem lenni ahhoz, hogy lássuk, a Nemzet-csoport mindent megtesz azért, hogy elfogadtassa a közvéleménnyel az emberarcú Jobbikot (lásd például a megszelídült Toroczkai-portrét néhány nappal ezelőttről).

Szóval Simicska és Vona együtt focizik és nagyon úgy tűnik az Index lesz az új pálya.

Az áthangolás már el is kezdődött. Az Index független zsurnalisztái az utóbbi időben már megértő hanggal kezelték a Jobbik-kongresszus közeledtét és látunk majd még csodát. Nemsokára már azt sem tudjuk majd eldönteni, hogy Indexet olvasunk-e vagy Alfahírt.

Az érdekek egybeesnek.

Spéder már egy ideje tervezte a kivonulást a médiából, hiszen a 2015-ös profit javát kivette osztalékként, jöhet tehát Simicska.

Legfeljebb Dudás Gergely ír még egy jegyzetet arról, hogy most már nemcsak Spéder, de Simicska gazdasági érdekeltségeiről se fognak majd írni, hiszen miért is ártanának saját gazdájuknak.

Panyi Szabi, Dezső András, Haász Jani „nem törnek át?” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére