Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Say hello to Ahmed

Georg Spöttle

2021.10.27. 15:30

 

Az, hogy mi, magyarok hogyan értékeltük a Békemenetet, ugye világos. Nekünk, keresztény konzervatívoknak csodás élmény volt. A nemzeti összetartozás egyik szimbóluma, éljünk Budapesten, Ungváron vagy Marosvásárhelyen. Mosolygós idős nénik és bácsik, zászlóval, énekelgetve, és sok fiatal, akik első alkalommal jöttek el szüleikkel, hogy támogassák a normalitást.

A baloldal persze mantrázta gyűlölködő hazugságait, hogy buszokkal hozták a románokat, és pénzt kaptak a résztvevők. Hát igen, mindenki magából indul ki. Na meg ment a „fideszes birkák” szöveg. Bár éppen ők követik a vágóhídra Gyurcsányt és bandáját, azokat, akik elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, és folyamatosan emelték a rezsit. Én nem értem, miért jó ez nekik, de ők ott Klárikáztak a DK és csatlósai rendezvényén.

Azt sem értem, hogy miről emlékeztek meg vagy mit ünnepeltek. Netán hogy elődeik felakasztották 1956 hőseit, vagy netán a 2006-os rendőrterrort méltatták?

„Klárikám, láttál már ilyen jó gumibotozást?” „Ferikém, majd megismételheted, csak nyerjünk, de nehogy szólj MZP-nek, mert ő mindig a szeretetről hadovál, mint valami szektás.”

Hát, valahogy így képzelem el. Igaz, náluk nem voltak sokan, de legalább kevesen. Habár FeGyőr megint lódított egy orbitálisat, hogy az Oktogonig áll a tömeg. Nem állt. Ha tömeget látott, azok mi voltunk, a hazafiak. A legnagyobb élményt Misi kollégám okozta, amikor egy osztrák lánnyal beszélgetett, aki megkérdezte tőle, hogy milyen tüntetés zajlik. Misi elmondta, hogy a Békemenet a hazaszeretetet és a kormányunk támogatását tükrözi. Az osztrák „sógornőnek” ez nem igazán tetszett, és jó libsi módjára agymosottaknak nevezett minket. Misi kedvesen rámosolygott, és csak annyit mondott: „Jó hazautat, és say hello to Ahmed”. A csajszi vágta, hogy a migránskérdés került elő, és nagy pufogva elviharzott.

Na ja, ha Bécsben tömeg van, akkor az migrációs hátterű fiatalemberek csoportosulása egy kis balhéra vagy szexuális zaklatásra. Ugye, az mennyivel jobb? Mint az iskolákban is. A tanító néni már nem Hansit, Peterleint vagy Katrint hívja ki felelni, hanem Omárt, Mohamedet és Dzsamilát.

Inkább maradok agymosott fideszes, valahogy jobban érzem magam. MZP persze már nyomja a brüsszeli narratívát, hogy szegény migránsok meg szegény Soros, ő aztán egyetlen migrit sem hozott még Európába.

Oké, személyesen nem, csak a szervezetei által. Meg kanadai mintájú befogadás, amely a szeretetre épül, és a bevándorlók majd beolvadnak a társadalmunkba, és a vegyes házasságból született gyermekek lelkes hazafiak lesznek. Minek? Vannak már így is lelkes hazafiak, és látjuk, mi folyik Bécsben, Berlinben, Londonban... Zéró integráció, bűnözés, terrorizmus. MZP baráti köre is elég érdekes, ott van a fényevő szektás Haas György, akivel fura üzleti kapcsolata volt egy multilevel marketing ügyletben, azaz piramisjátékban.

Embert barátjáról? Szerintem igen. A baloldal elkeseredésében a legfurább arcokat húzza elő, hogy leplezze a Gyurcsány-tervet. Remegnek a hatalomért, MZP küldetéstudata már az egekben, de hát ahogy a közmondás tartja: „fényevés közben jön meg az étvágy”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére