Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rasszista hattyúk, covidos terroristák és el leszünk tiltva

Georg Spöttle

2021.03.17. 10:00

Remek egy hét volt ismét, csak úgy kapkodtam a fejem, mint kisgyermekként a vidámparkban. Bár a politikáról mindennap az elvarázsolt kastély jutott az eszembe.

 

Kezdjük Németországgal: a Berlini Állami Operaház egyik balerinája, Chloé Lopes Gomes iszonyatosan kiakadt, amikor a Hattyúk tava című előadáshoz fehérre akarták sminkelni az arcát. A kreol bőrű táncosnő szerint ez maga a rasszizmus, holott a smink lényege, hogy az összes hattyú egyformán nézzen ki. Az igazgató megpróbált közvetíteni a rendező és a balerina között, ám hiába. Gomes követeli a rendező kirúgását az operaházból, mivel szerinte az rasszista. Az igazgató levonta a konzekvenciát, és most minden művet átvizsgálnak, a faji megkülönböztetés subatomáris lehetőségét is kizárva.

A diótörő? Talált, süllyedt. A balett egyik része a „kínai tánc”, ahol selyemruhába öltözött, ázsiai kinézetűre sminkelt táncosok láthatók. A széplelkek máris rácuppantak mindenki karácsonyi kedvencére, mert szerintük nevetségessé teszik az ázsiaiakat. Hűha, mi lesz az Egérkirállyal? Még valaki azt állítja, hogy hasonlít egy ismert politikusra, és helyette majd egy transznemű tini nindzsa teknőc lesz a Diótörő herceg ellenfele. Na meg az Othello... Abba már bele sem merek gondolni. Esetleg Desdemona végez a mórral, és az Antifa kórusa kíséri a Black Life Matters amatőr színjátszóit. Na, ez így politikailag elég korrektnek tűnik.

Amíg a magyar kormány a családokat és a vállalkozásokat támogatja, addig Berlin az Iszlám Államot. Kiderült, hogy a radikális mecsetek és terroristacsoportokhoz köthető „kulturális egyesületek” is kaptak a német kormány koronavírushoz kapcsolódó azonnali támogatásából. Az ügyészség most 100 esetet vizsgál, és 60 személlyel szemben indítottak nyomozást. A radikális Jama’atu szalafista csoport is kapott pénzt, pedig köztudottan az Iszlám Állam támogatója. A berlini gázoló Anis Amri is a tagja volt. Remek dolog, amikor az adófizető azt olvassa, hogy egymillió euró jutott el a Közel-Keletre. Na ja, nem szomorkodnak majd a radikálisok, lesz húsvétra bőven tojásgránát. Majd leltározás közben ők is megtalálják.

Karácsony Gergelyt is elkapta 1848 szelleme, és forradalmat akar Magyarországon. „Kari Geri rézágyúja...” – zengene a nóta mindenki Budapestje utcáin. Elég harcosra vette a figurát, miután az operatív törzs leállította a rendezvényeit, a pesti rakpart megnyitását, a Sétáló Lánchídat és a kincskeresést ugyanott (bármit is takarjon ez utóbbi). Lehet, azt gondolta, ha a rovarhotelek nyitva vannak, akkor szabad a pálya mindenkinek. Mintha nem lenne sok ezer fertőzött mindennap. Komolyan, az ész megáll, és még ő kritizálja a kormány oltási rendszerét, amikor az elsők vagyunk az unióban. Adjuk oda nekik a vakcinákat, majd ők megoldják – mantrázzák naponta a baloldalon. Mint a Lánchidat, a hármas metró klímáját, a zuglói parkolást, a busztendert és sok minden mást. Beadnák egymásnak, és utána ráfognák a Fideszre, hogy ők voltak. Érdekes, hogy a neomarxisták fújnak az oltakozásra, de valamilyen turpissággal megszerzik maguknak a vakcinát. Az MSZP-s Ujhelyi egyenesen Szijjártó Péterhez hasonlította magát. Rengeteget utazik ő is, azért oltatta be magát. Itt üresen hagyok egy sort, hogy mindenki idegondolhassa a véleményét.

Ma sokat kell írnom, mert FeGyőr úgyis el fog tiltani. Mi szerinte amúgy is csak jobboldali propagandisták vagyunk, és Facebook-videójában elővette a Demokratát, hogy majd a hatalomátvétel után ő letiltja az újságírásról a jobboldali zsurnalisztákat. Szóval, kis grafomán barátaim, írjunk jó hosszú jobboldali cikkeket, mert a demokrácia lánglelkű lovagjai már listáznak minket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére