Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Probléma megoldva

Bohár Dániel

2022.09.15. 12:00

Kék-sárgába, vagyis ukrán zászlónak öltöztek az uniós intézmények vezetői, ezzel meg is oldották a háborút, az energiaválságot és az inflációt. Jó látni, hogy óvodás szinten lévő emberek irányítják Európát.

 

Szerdán megértettem, hogy ha Európán múlik, ennek a háborúnak soha nem lesz vége. Megértettem, hogy Európa tönkretétele teljesen tudatos. Tudatos, hiszen ilyen károkat senki nem tud hibaként okozni. Szomorú ez az egész, mert a világ legjobb kontinensét teszik nullára.

Miután eljutottunk oda, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók már most fájdalmas problémákat okoznak Európának, bíztam benne, hogy az EU vezetése legalább egy kicsit átgondolja őket.

Nem így történt, hiszen Ursula von der Leyen évértékelő beszédében többször is nyomatékosította, hogy a szankciók maradnak, sőt még többet is bevezetnek. Ez lényegében egy halálos üzenet a saját kontinensünknek címezve. Ezeket a terheket nem lesz olyan ország, amelyik el bírja viselni.

De nyugalom, mert miközben Ursula elmondta ezeket, kékbe és sárga öltözött, ezzel kifejezve, hogy ő aztán nagyon szolidáris Ukrajnával. Sőt, még a barátnői is felöltötték magukra az ukrán zászlót, elkészültek a fotók, ahol jókat nevetgéltek. Az öltözködés mellett sajnos az már nem fért bele Ursula von der Leyen beszédébe, hogy egy kicsit beszéljen a békéről is. Ez a szó nem hagyta el a száját. Tehát az EU egyik legfontosabb intézményének vezetője háborúzni akar béke helyett. Az álmoskönyv szerint ez sok jót nem jelent.

Az Európai Bizottság elnökét hallgatva egy másik univerzum nyílt meg, az egyszeri hallgatónak olyan érzete támadt, mintha Ursula nem ezen a bolygón élne. Persze megértem, hogy milliárdos vagyonokkal nem annyira tud rápörögni az átlag európai rezsiszámlájára, de azért némi „szolidaritást” elvárna az ember.

Az EU-ban mindig tudják fokozni. A háború, energiaválság, infláció okozta nehézségek idején mi a legfontosabb? Na, mi? Hát, persze, hogy Magyarország és a 12 éve minden évben háromszor megszűnő demokrácia és jogállamiság.

Amikor Európa romokban, akkor a kontinens vezetői arról „vitáznak”, hogy miért nincs frekvenciája a Klubrádiónak Magyarországon és egyéb rendkívül fontos dolgok.

Kiábrándító és dühítő, ami történik. Európa vezetői mindent képviselnek, csak Európát nem. Az egyetlen pozitívum, hogy ezt kezdik látni az emberek is. Lásd: Svédország és hamarosan Olaszország.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére