Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Probléma megoldva

Bohár Dániel

2022.09.15. 12:00

Kék-sárgába, vagyis ukrán zászlónak öltöztek az uniós intézmények vezetői, ezzel meg is oldották a háborút, az energiaválságot és az inflációt. Jó látni, hogy óvodás szinten lévő emberek irányítják Európát.

 

Szerdán megértettem, hogy ha Európán múlik, ennek a háborúnak soha nem lesz vége. Megértettem, hogy Európa tönkretétele teljesen tudatos. Tudatos, hiszen ilyen károkat senki nem tud hibaként okozni. Szomorú ez az egész, mert a világ legjobb kontinensét teszik nullára.

Miután eljutottunk oda, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók már most fájdalmas problémákat okoznak Európának, bíztam benne, hogy az EU vezetése legalább egy kicsit átgondolja őket.

Nem így történt, hiszen Ursula von der Leyen évértékelő beszédében többször is nyomatékosította, hogy a szankciók maradnak, sőt még többet is bevezetnek. Ez lényegében egy halálos üzenet a saját kontinensünknek címezve. Ezeket a terheket nem lesz olyan ország, amelyik el bírja viselni.

De nyugalom, mert miközben Ursula elmondta ezeket, kékbe és sárga öltözött, ezzel kifejezve, hogy ő aztán nagyon szolidáris Ukrajnával. Sőt, még a barátnői is felöltötték magukra az ukrán zászlót, elkészültek a fotók, ahol jókat nevetgéltek. Az öltözködés mellett sajnos az már nem fért bele Ursula von der Leyen beszédébe, hogy egy kicsit beszéljen a békéről is. Ez a szó nem hagyta el a száját. Tehát az EU egyik legfontosabb intézményének vezetője háborúzni akar béke helyett. Az álmoskönyv szerint ez sok jót nem jelent.

Az Európai Bizottság elnökét hallgatva egy másik univerzum nyílt meg, az egyszeri hallgatónak olyan érzete támadt, mintha Ursula nem ezen a bolygón élne. Persze megértem, hogy milliárdos vagyonokkal nem annyira tud rápörögni az átlag európai rezsiszámlájára, de azért némi „szolidaritást” elvárna az ember.

Az EU-ban mindig tudják fokozni. A háború, energiaválság, infláció okozta nehézségek idején mi a legfontosabb? Na, mi? Hát, persze, hogy Magyarország és a 12 éve minden évben háromszor megszűnő demokrácia és jogállamiság.

Amikor Európa romokban, akkor a kontinens vezetői arról „vitáznak”, hogy miért nincs frekvenciája a Klubrádiónak Magyarországon és egyéb rendkívül fontos dolgok.

Kiábrándító és dühítő, ami történik. Európa vezetői mindent képviselnek, csak Európát nem. Az egyetlen pozitívum, hogy ezt kezdik látni az emberek is. Lásd: Svédország és hamarosan Olaszország.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Újabb szankciókkal sújtotta az Egyesült Államok a Wagner orosz fegyveres csoportot

Az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma csütörtökön újabb szankciókkal sújtotta az ukrajnai harcokban is jelentős szerepet vállaló, jelentős nemzetközi bűnszervezetnek minősített Wagner orosz katonai magáncéget.

Jair Netanjahu: A „sorosozás” nem antiszemitizmus

A „sorosozás” nem antiszemitizmus – jelentette ki Jair Netanjahu kolumnista, rádiós műsorvezető, izraeli politikai influenszer a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának második napján, csütörtökön Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére