Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Piros, fehér, zöld

Bohár Dániel

2022.06.22. 18:40

Hetek óta piros, fehér és zöld színű ruhába öltözött embereket látok. Magyarokat, akik büszkék a hazájukra.

 

A magyar és büszke kifejezések egy mondatban hosszú évtizedekig értelmezhetetlenek voltak. Gondolhatunk itt a kommunizmus időszakára, de a rendszerváltás utáni két évtizedben sem volt igazán nagy áttörés, ami a nemzeti büszkeséget illeti.

Gyakran szoktam gondolkodni azon, hogy a baloldalnak, globalistáknak, liberálisoknak mi a bajuk a sporttal?! Nyilván van erre egy egyszerű válasz, amely pont arra mutat rá, hogy a sportsikerek erősítik egy nemzet egységét, büszkeségét. Azonban a helyzet ennél sokkal aggasztóbb.

A globalista erők mindent fel akarnak számolni, ami a közösségeken alapul. Az ő világképük az individuumra épül. Ne legyenek családok, barátságok, közösségek, csapatok és semmi, ami erőt tud mutatni.

A sport ezzel a gondolattal tökéletesen dacol. Az elmúlt hetek labdarúgó sikerei, a teli stadion, az együtt ünneplő magyar emberek, a jelenleg zajló vizes vb, a szurkoló tömegek, a büszke magyarok mind szembemennek a globalista világképpel.

A nemzetben gondolkodni képtelenek egész egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, emiatt annyi maradt nekik, hogy próbálnak viccet csinálni és gúnyt űzni a magyar sikerekből, a magyar sportolók támogatóiból és mindenből, ami nem tetszik nekik. De ez önmagában nagyon kevés. Itt Magyarországon, hiszen máshol már tudtak sikerrel járni.

Azonban a hazai folyamatok nagyon biztatóak. A kommunista félévszázad és a rendszerváltás utáni balliberális időszakok után Magyarország magára talált az önbecsülését tekintve.

A magyar emberek jelentős része büszke a magyarságára és büszke a hazájára.

Ahonnan indultunk, ez hatalmas dolog és amit jelenleg kapunk ezért, úgy végképp.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére