Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Parizeres Mónika Show

Bohár Dániel

2022.08.12. 12:00

Az ember hitt benne, hogy a Mónika Show okozta letűnt kort végleg magunk mögött hagytuk. Tévedtünk. A Mónika Show okozta szellemi lejtmenet itt van és ma úgy hívják, hogy Jobbik.

 

Amit az elmúlt napokban át kellet élnie a politika iránt nyitott közvéleménynek, az nagyon döbbenetes. Érezhető volt, hogy a Jobbik és benne Jakab Péter, illetve volt kabinetfőnöke nincs jó állapotban. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy Molnár Enikő a utcán rátámad Potocskáné Kőrösi Anitára, a Jobbik elnökhelyettesére. A két nő olyan cicaharcot vívott, amit még a parizeres Jakab is megirigyelne gyengébb napjain.

Magyarország egykor második legerősebb pártja oda jutott, hogy az elnökhelyettesük meg Jakab Péter barátnője élőben gyalázzák egymást. Mondom én, hogy Mónika Show.

 

A vállalhatatlan viselkedésnek meg is lett az eredménye. Jakab csütörtökön bejelentette, hogy kilép a pártból. Nyilván ez a „kilépés” valójában azt jelenti, hogy úgy kirúgták, mint ahogy a macskát szokták. Rémesen kellemetlen.

Ugyanakkor felesleges ezen csodálkozni. Jakab elmúlt években folytatott tevékenysége nem is teljesedhetett volna ki másban, minthogy a barátnője nyilvános jelenetet rendezzen.

A sok parizer, krumpli is Piros Arany előremutatta, hogy ez csúnya véget fog érni. Így történt.

Jakab marad a nép pártján, annyi, hogy a nép viszont nem kér Jakabból.

Maradjunk annyiban, hogy a parizeresnek biztos helye van a DK-ban, Gyurcsány mellett.

Oda is való.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Többen meghaltak fegyveres merényletben egy jeruzsálemi zsinagógában

Nyolcan meghaltak egy jeruzsálemi zsinagógában végrehajtott fegyveres terrorakcióban, többen megsebesültek, a merénylőt lelőtték – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió Izraelben péntek este.

Belgium 92 millió euró értékű katonai felszerelést küld Ukrajnának

A belga szövetségi kormány pénteken 92 millió euró értékű katonai felszerelést tartalmazó segélycsomagot fogadott el Ukrajna számára – jelentette a RTBF belga hírportál Alexander de Croo miniszterelnök bejelentésére hivatkozva.

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács fél évvel, 2023. július 31-ig meghosszabbítja az Oroszország egyes gazdasági ágazataira vonatkozó korlátozó intézkedéseket – közölte a testület pénteken.

Ukrajna bojkottálhatja az olimpiát

Ukrajna bojkottálhatja a 2024-es párizsi olimpiát, ha azon orosz és fehérorosz sportolók is indulhatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére