Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Osztályharc

Zsigmond Barna Pál

2020.05.29. 14:52

Új filmben tárja fel igazi arcát a Momentum. A párt két EP képviselője röviden összefoglalta, hogy mit tettek az elmúlt egy évben Brüsszelben. A két harcos hölgy méltó képviselője a balliberális, globalista, nemzetellenes hálózatnak. Büszkén számolnak be arról, hogy hány alkalommal jelentették fel hazánkat.

Ahhoz képest, hogy azt állítják, ők „Magyarország hangja Európában” a magyar emberek érdekeinek képviselete helyett internacionalista ködképeket kergetnek, ott folytatják a magyarság elleni tevékenységüket, ahol 100 éve a Szamuelyk abbahagyták. Mit is tettek az elmúlt években? Vegyük sorba, a momentumosok a következő témákon „dolgoztak” az elmúlt évben:

Képviselték a külföldi érdekek a magyar érdekek helyett, szembefordultak a határon túli magyarokkal, egy szlovák pártnak kampányoltak a magyar párt ellen, a pártelnökük pedig egy korrupt, magyarellenes román pártszövetség mellett kampányolt a magyar jelölt ellen. Támogatják az illegális migrációt, le akarják bontani a kerítést. Be akarják záratni az atomerőműveket, tönkre tennék a magyar áramtermelést, hogy mi is külföldi áramra szoruljunk, ennek az ára többszöröse lenne a jelenlegi árnak. A klímavédelem álharcosaiként kamerák előtt vonatra szállnak, majd, ha nincs kamera repülővel közlekednek. Megakadályozták az olimpia budapesti megrendezését, Budapest helyett Párizst preferálták, egy hatalmas fejlesztési lehetőségtől fosztották meg nemzetünk fővárosát. A rokonok ellen, a családi béke ellen is hergeltek azzal, hogy felszólították híveiket, hogy vitázzanak, győzzék meg az ünnepi asztalnál a családot a Momentum nagyszerűségéről. A Momentum saját pitiáner érdekei miatt rátámadt a diákokra is, az érettségi eltörlésére tett javaslatuk igazi momentumos provokáció volt, hiszterizálták a közvéleményt, petíciót indítottak, persze az egész aláírásgyűjtésük vélelmezhetően jogszerűtlen volt. Aztán nagyon hamar kiderült, hogy a Momentum ismét öngólt rúgott és a kormány által választott megoldás találkozik az emberek meghatározó többségének véleményével, hiszen a diákok szinte 100 %-a vállalta a megmérettetést.

Azt is mondják hamisan és nagyképűen, hogy nekik kell befejezni a rendszerváltást. Ez a kijelentésük is azt igazolja, hogy az internacionalista, hamis eszme győzött a józan ész felett.

Vajon kinek az utasítására cselekszik az a párt amelyik sajtóhírek szerint több százmillió forinttal nem tud elszámolni. Ki fogja kisegíteni őket a bajból? Lehet, hogy valaki felajánlotta, hogy kifizeti a pénzt, ha elárulják nemzetüket?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dél-Olaszországban katonákat rendeltek ki a fertőzött migránsok felügyeletére

Katonák felügyelik az igazoltan koronavírus-fertőzött és karanténba helyezett migránsokat a dél-olaszországi Amantea városban hétfőtől, miután a bevándorlók ottani elhelyezése lakossági tiltakozáshoz vezetett.

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia mára jórészt ellenőrzése alá vonta az új típusú koronavírus okozta járványt, de az óvatosság továbbra is indokolt – mondta hétfőn a brit miniszterelnök.

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek két terroristagyanús szíriai férfit Németországban – közölte hétfőn a szövetségi legfőbb ügyészség.

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Tíz büntetés-végrehajtási intézményben összesen 2750 új férőhelyet alakított ki a Belügyminisztérium.

Sikerek esetén Karácsonyék nem mutogatnak hátrafelé

Sikerek esetén Karácsonyék nem mutogatnak hátrafelé

„Ma egy színvonalas, pihenésre, beszélgetésre, sportolásra alkalmas helyet adtunk át. (...) Az új városvezetés élhetőbbé teszi és bővíti a zöldfelületeinket!”, a szavakkal adta át nemrégiben az XI. kerületi Egyetemisták parkját a nagyközönségnek Gy. Németh Erzsébet, Karácsony jobbkeze a hírhedt baloldali fake news-gyár, az ezalenyeg.hu beszámolója szerint. Milyen kár, hogy erről a beruházásról még akkor döntöttek, amikor a fővárost Tarlós István, Újbudát pedig dr. Hoffmann Tamás vezette.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére