Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összeesküvés a laikusok ellen

Pozsonyi Ádám

2020.05.10. 16:35

Most egy idézet következik:

„Oreo kekszeket hívnak vissza országosan hibás jelölés miatt – a kekszek tejet tartalmaznak, de az ismert allergént nem deklarálták a címkén, ahogyan azt a törvény előírja. A visszahívási bejelentés pénteki közzétételéig az Élelmiszer-és Gyógyszerfelügyelet honlapján egyetlen allergiás reakciót jelentettek az USA-ban, ahol az Oreo kekszeket forgalmazzák.”

Az idézet az Élelmiszer-vizsgálati Közlemények LVII. évfolyamának 4. számában jelent meg. Majd mindjárt rátérünk, hogy miért érdekes ez.

(„Élelmiszer-vizsgálati Közlemények”. Nekem ez a kifejezés tetszik. Olyan, mint pl. Magyar Királyi Honvéd Ludovika hadapródiskola.)

Egy másik idézet pedig így hangzik, amit egy ismerősöm lökött ki a Facebookra:

„150 helyen kapcsolták be az 5G hálózat antennáit. Gyilkos sugárzást szórnak Európára?” (A megosztott link a Világfigyelő.com oldalra mutat, amit értelmes ember nem nyit meg, így én sem tettem, elégedjenek meg a címével.”

De lehet sejteni azért, hogy miről szólhat. Valami rejtélyes hatalmak rosszat akarnak nekünk, ki akarnak irtani. (Ébredjünk fel!)

Ez az üldözöttségi érzés ezerféle formában jelentkezik a bal- és jobboldalon egyaránt. Úgy tűnik, örök emberi. Az utolsó órákat éljük, mindjárt vége mindennek, ellenünk esküdött a…

Na, nézzük csak, mik is!

Az orvosmaffia, mert gyógyszerekkel mérgez. Az oltásmaffia, mert oltani akar, hogy meghaljunk, vagy hamarabb haljunk meg. Az élelmiszeripar, mert mérgezni akar minket, és mesterséges dolgokat nyom le a torkunkon, ideje felébrednünk. A kereskedelmi maffia és az áruházláncok műanyag vackokat vetetnek velünk, és ezzel degeszre keresik magukat. Ja, és szórják ránk a permetet az égből – chemtrail –, hogy jól meghaljunk. Hirtelen több nem jut eszembe.

Mondjuk egy-két dolog zavaros. Ha meghalunk, hogy adnak be több oltást, és hogy adják el a gyilkos gyógyszereket? Ha meg akarnak ölni, akkor meg fogunk halni és nem tudunk vásárolni mesterséges mérgező vackokat, és nem tudunk pénzt adni az élelmiszer-maffia mérgeiért, és a kereskedelmi és áruházlánc-maffia sem tudja ránk sózni a vackait, de még oltást sem lehet nekünk beadni, úgyhogy a különféle érdekkörök jó lenne, ha egyeztetnék egymással, mert így nem világos ki a gyilkosunk és miért.

„az Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet honlapján egyetlen allergiás reakciót jelentettek az USA-ban, ahol az Oreo kekszeket forgalmazzák”.

És visszavonták. Ezt azért aláhúznám.

Megjegyzem, a „titkolt tudás”, meg „amiről a háttérhatalom hallgat”, „amit elhallgatnak” stb. típusú szövegek, előadások, fejtágítók simán fenn vannak a neten, ellenben ha valaki idő előtt felteszi a Marvel új sorozatának valami részletét, rögtön törli a YouTube, mert érdeket sért.

Ennyire veszélyesek és ennyire komolyan vehetők a titkos ősi tudások, amiket elhallgatnak.

Szembeszökő mellesleg, hogy az élelmiszeripar és a gyógyszermaffia aljaskodása közepette kb. 20 évvel nőtt száz év alatt az emberi élettartam, és jó 15 centivel a testmagasság. A https://www.worldometers.info/hu/ adatai szerint a ma éhen haltak száma a világon 22 ezer fő, kövérséggel kapcsolatos betegségekre ma költött pénz az USA-ban 417 000 000 dollár, túlsúlyos emberek a világban 1 695 000 000 fő.

Az élelmiszer- és gyógyszermaffia, az orvoslobbi, az oltásmaffia, meg a chemtrail stb. iszonyat bénán dolgozik, bele kéne húzni kicsit.

Járvány idején engem leginkább az oltásellenes hiszti idegesít leginkább. Még akkor is, ha ez a Covid-19 labdába nem rúg a maláriához meg a leprához (régi magyar nevén bélpoklosság) képest, és a pestisjárványoktól oly messze van hatékonyságban, mint a lábbal hajtható Moszkvics a Ferrarihoz.

Engem személy szerint mindig megdöbbent, hogy vannak, kik – hangos – véleményt nyilvánítanak dogokban, amikhez annyit értenek, mint varjú a harangöntéshez.

Az oltások elleni vádak elképesztő tudatlanságot bizonyítanak. Az alumínium és az alumínium valamilyen sója nem ugyanaz, és az is tény, hogy egyetlen oltásba sem kevernek semmilyen emberi maradványt. Ez egyszerűen hajmeresztő rémhír.

Azok az emberek, akik a reáltudományokban (pl. kémia) a középiskolás szintet nem érik el, akik nem értik, hogy mi a különbség elem és vegyület közt, illetve azt, hogy egyes anyagokban a százalékosság meghatározó, érthetetlen, hogy mernek egyáltalán megszólalni is.

Az orvosmaffiázás meg a gyógyszerlobbizás nemzetpolitikai szempontból káros. Természetesen mindenhol előfordulnak hibák, és léteznek felelőtlen orvosok is. Az ember mindig csak ember marad.

De vannak csaló ügyvédek, akik együttműködnek mindenféle ingatlancsalásokban, mégsem kezdünk ügyvédmaffiázni, és ha jogi képviselete van szükségünk, ügyvédhez fordulunk, nem sarlatánokhoz, hiszen a jogállamiság, a jogszabályok léte minden mellékhatással együtt is alapfeltétele a normális társadalmi viszonyoknak.

Vannak borászok, akik megengedhetetlen machinációkkal pancsolják a bort, mégsem kezdünk borászmaffiázni, és ha bort akarunk venni, tőlük vesszük, legfeljebb kereskedői közvetítéssel, de semmiképp sem mindenféle alternatív gurutól, aki gesztenyéből vagy mittudomén miből kotyvaszt valamit. A bor készítésének ugyanis megvannak a maga szabályai, és attól, hogy szinte kimutathatatlan mennyiségben metilalkohol is képződik benne, még nem hajítjuk el összeesküvésre gyanakodva.

Vannak hitvány, lelkiismeretlen építőipari kivitelezők, de azért ha házat akarunk építeni, mégis szakembert keresünk, nem egy ráolvasót, hiszen mégiscsak jobb egy rendes házban élni, mint valahol az utcán, ahol persze nem fenyeget utólag kiderülő anyaghiba, viszont előbb-utóbb belepusztul a delikvens a nagy szabadságba.

Ugyanez van a védőoltásokkal. Ezek elképesztően súlyos járványoktól és tömeghaláloktól szabadították meg az emberiséget. Mellékhatásaik minimálisak, azok kellő odafigyeléssel (például alapszabály, hogy bizonyos állapotban lévő embert nem oltanak) majdnem 100 százalékosan kivédhetők. Sokkal nagyobb a kockázata pl. az autózásnak, elég összehasonlítani a statisztikákat. Mégsem mondjuk, hogy nem ülünk autóba, mert a tervezőmérnök- és autókereskedő-maffia direkt ki akar irtani minket.

És azért kötelezők a kötelező oltások, amiért a bukósisak, a biztonsági öv vagy a biztosítás. Az embereket elég gyakran saját maguktól is meg kell védeni, nem mellesleg másokat is véd a kötelező oltás. Az alternatíva csakis az lehetne, hogy rendben, aki nem akarja, ne oltassa a gyerekét (gondatlan veszélyeztetésnek hívják ezt egyébként, és konkrét Btk.-tényállás, nagyon helyesen), de akkor az a gyerek nem mehet bölcsődébe, óvodába, iskolába, semmilyen közösségbe, és munkája is majd csak kizárólag otthonról lehet. Senkinek nincs joga ugyanis másokat veszélyeztetni álinformációkra épített modern hiedelmek miatt.

Az ilyen emberek – és ez fájdalom – gyakran nemzeti tudatúak, holott a nyugati orvoslás elutasítása kb. az a lelkiség és kulturális behódolás, mint szolizott bőrrel füvet szívni egy romkocsmában, és angol töltelékszavakkal kevert nyafogással kijelenteni: „Olyan jó vega kaját ettem a múltkor egy amszterdami török kávézóban!”

És ha már összeesküvés-elmélet. Minden szakma összeesküvés a laikusok ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére