Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olyan a Jobbik, mint egy szappanopera

K. Gaál István

2022.05.28. 12:25

 

Ez a Jobbik egy végtelenül szórakoztató formátum. Jobb, mint egy brazil szappanopera, hiszen Jakabéknál mindig történik valami. Azt már hagyjuk is, hogy ez valaha egy náci párt volt, mert a sorozat új részeit figyelve, az maximum a felvezető epizód volt. Azóta beállt már a nagy fordulat és a kommunistákat üldöző, homofób párt momentán a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc pincsije, emellett pedig egy szintre zuhant vissza az LMP-vel.

Viszont ez a széria olyan fordulatokat tartogat még, amilyenekre nem lehet felkészülni és szinte naponta változik a helyzet. Az egész rémtörténet főszereplője Jakab Péter, aki elnökként vezeti a teljes megsemmisülésbe a pártot. Azt tudtuk róla eddig is, hogy az óvodában a krumpli volt a jele és az elmúlt hónapokban már arra is fény derült, hogy nagyon szereti a nőket, még akkor is, ha első ránézésre semmi szeretnivaló nincs a Jakab célkeresztjébe került hölgyben.

Azt hittük, hogy a drámai sorozat április 3-án a csúcsára ért és a választási megsemmisülést követően Jakab Péter is elvész a süllyesztőben, ám ez egyáltalán nincs így.

Sőt!

 

A melósokra rátelepedett parizer-kobold környezetében azóta kirobbant egy erőszakolási botrány, amiről ő maga nem annyira akar beszélni, de olyan sokat nem is tesz azért, hogy kiderüljön, mi is történt Ököritófülpösön – eleve, minek mentek oda? – így aztán ő az a cinkos, aki erősen néma a bűnösök között. Persze ez nem olyan nagyon fontos ügy, hiszen nem rendült meg a tagok bizalma Jakab Péterben, meg is választották újra.

Ellenben most itt az újabb balhé és ismét arról szólnak a jobbik hírek, hogy az elnöknek vége, mint a botnak. Puccsot sejt maga ellen – biztos nem véletlenül – és ismét a lemondását lebegteti. Közben meg ül a parlamentben a Jobbikban két képviselő – a frakció 20 százaléka! –, akikről még a párt tagjai sem nagyon tudják, hogy kik ők igazából. Ráadásul tartja magát a pletyka, amely szerint a két ismeretlent Jakab Péter egy idő után majd visszahívja és a helyükre a bizalmasait ülteti. Mondjuk ebbe a kategóriába már nem biztos, hogy sokan tartoznak – lehet, hogy kettőt sem lesz könnyű összeszedni.

A Jobbik valószínűleg az a párt, amelyben már nem bíznak egymásban az emberek. Senki, senkiben… És ettől sokan boldogok. Leginkább talán Gyurcsány Ferenc, mert ez a Jobbik-film olyan, mintha ő maga rendezte volna.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére