Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyolc bekezdés a népvándorlásról

888.hu

2015.09.17. 23:45

"A külpolitika fõ attrakciója, hogy addig állsz a másik lábán, amíg bocsánatot nem kér. Mi most éppen bocsánatot kérünk. Még nem tudjuk, mi következik ezután, azt viszont tudjuk, hogy a feltartott kezû embert könnyebb kizsebelni."

1. Vagy ők, vagy mi

Nem tudjuk, mennyi a menekült, mennyi a bevándorló. Azt viszont tudjuk, hogy távlatilag ez „vagy-vagy”-kérdés. Vagy ők, vagy mi.

2. A multikulti megbukott

Ez a tudás tapasztalati tudás. Nyugat-Európában az elmúlt években kiderült, hogy az  „integráció” bűvszava üres és tartalmatlan, Merkel anyó megaszonta, a multikulturális modell megbukott.

3. Ne legyünk ostobák!

Az egyirányú tolerancia önfelszámoláshoz vezet. Lehet tisztelni - sőt, kell is - más kultúrákat, de ha ő nem tiszteli a miénket, akkor egészen egyszerűen be fog vonulni arra az üresen hagyott területre, amiről mi a tolerancia jegyében visszavonultunk. Ha levesszük a keresztet, akkor nem vallásilag (világmagyarázatilag stb.) semleges hely jön létre, hanem a helyére oda fogják tűzni a félholdat és a csillagot. Mert nekik ez a természetes, és nem bolondok erőszakot tenni a természetükön, számukra otthonossá lakják be a világot. Egyébként ez valóban természetes, nézz körül a szobádban.

4. A játékszabályokat mindig a többség írja

A népvándorlás mennyiségi kérdés is. Láttunk már olyant, hogy ha egy kisebbség többségbe kerül, akkor megváltoztatja a játékszabályokat. A legenyhébb példa: a vasárnapi pihenő szempontjából teljesen mindegy, hogy ortodox templom, vagy mecset épül-e a tömbházak közé. A hangszórókon kierősített szent szövegek mindenféleképpen be fognak szűrődni a szobádba, és nem a te Istenedről szólnak.

5. Segítsünk!

Segíteni a szír, afgán, koszovói stb. menekülteken nemes és jó cselekedet, támogatandó, főként a gyermekek miatt, mert ők aztán végképp nem hibásak semmiért. Ugyanakkor jelezném, hogy kétszázannyiezer kárpátaljai magyar évek óta gyakorlatilag háborús körülmények között él, és egyre rosszabb arrafelé a helyzet. Ez viszont nem „vagy-vagy”-kérdés.

6. Vannak kötelességeink

Minden emberi élet egyszeri és megismételhetetlen, vagy ha úgy tetszik: szent. És minden halál visszavonhatatlan. Ebből következően is kötelességünk (erkölcsi, keresztényi, embertársi, mindegy, minek nevezzük) segíteni a szenvedőknek, pláne azoknak, akiknek nincs választási lehetőségük (például háborúban nincs normális alternatíva, a halál nem épeszű választás). De aki azt állítja, hogy Európa magára veheti a világ összes szenvedését, az hazudik: önmagának is, és a világot is becsapja.

7. Ki kell állnunk magunkért

Egy diplomata mondta nekem, a külpolitika fő attrakciója, hogy addig állsz a másik lábán, amíg bocsánatot nem kér. Mi most éppen bocsánatot kérünk. Még nem tudjuk, mi következik ezután, azt viszont tudjuk, hogy a feltartott kezű embert könnyebb kizsebelni.

8. Mi legyen Európával?

Európa úgy van, hogy nincs. A nagy kérdés, hogy igény van-e rá? 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Karácsony a kereszténységén, Márki-Zay saját közönségének hozzátartozóin gúnyolódott

Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét.

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Jamie Oliver a fakanalat is csak politikailag korrekt módon forgathatja

Könnyen megakadhat a falat annak a tokán, aki Jamie Oliver útmutatásai alapján főz. Kiderült, hogy a nálunk is jól ismert brit séf nem a politikai korrektség legújabb szabályai szerint készíti az ételeit. Azaz a sütéssel, főzéssel – még – nincs baj, ám a fogások elnevezése, nos, az hagy némi kívánnivalót maga után.

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére