Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyolc bekezdés a népvándorlásról

888.hu

2015.09.17. 23:45

"A külpolitika fõ attrakciója, hogy addig állsz a másik lábán, amíg bocsánatot nem kér. Mi most éppen bocsánatot kérünk. Még nem tudjuk, mi következik ezután, azt viszont tudjuk, hogy a feltartott kezû embert könnyebb kizsebelni."

1. Vagy ők, vagy mi

Nem tudjuk, mennyi a menekült, mennyi a bevándorló. Azt viszont tudjuk, hogy távlatilag ez „vagy-vagy”-kérdés. Vagy ők, vagy mi.

2. A multikulti megbukott

Ez a tudás tapasztalati tudás. Nyugat-Európában az elmúlt években kiderült, hogy az  „integráció” bűvszava üres és tartalmatlan, Merkel anyó megaszonta, a multikulturális modell megbukott.

3. Ne legyünk ostobák!

Az egyirányú tolerancia önfelszámoláshoz vezet. Lehet tisztelni - sőt, kell is - más kultúrákat, de ha ő nem tiszteli a miénket, akkor egészen egyszerűen be fog vonulni arra az üresen hagyott területre, amiről mi a tolerancia jegyében visszavonultunk. Ha levesszük a keresztet, akkor nem vallásilag (világmagyarázatilag stb.) semleges hely jön létre, hanem a helyére oda fogják tűzni a félholdat és a csillagot. Mert nekik ez a természetes, és nem bolondok erőszakot tenni a természetükön, számukra otthonossá lakják be a világot. Egyébként ez valóban természetes, nézz körül a szobádban.

4. A játékszabályokat mindig a többség írja

A népvándorlás mennyiségi kérdés is. Láttunk már olyant, hogy ha egy kisebbség többségbe kerül, akkor megváltoztatja a játékszabályokat. A legenyhébb példa: a vasárnapi pihenő szempontjából teljesen mindegy, hogy ortodox templom, vagy mecset épül-e a tömbházak közé. A hangszórókon kierősített szent szövegek mindenféleképpen be fognak szűrődni a szobádba, és nem a te Istenedről szólnak.

5. Segítsünk!

Segíteni a szír, afgán, koszovói stb. menekülteken nemes és jó cselekedet, támogatandó, főként a gyermekek miatt, mert ők aztán végképp nem hibásak semmiért. Ugyanakkor jelezném, hogy kétszázannyiezer kárpátaljai magyar évek óta gyakorlatilag háborús körülmények között él, és egyre rosszabb arrafelé a helyzet. Ez viszont nem „vagy-vagy”-kérdés.

6. Vannak kötelességeink

Minden emberi élet egyszeri és megismételhetetlen, vagy ha úgy tetszik: szent. És minden halál visszavonhatatlan. Ebből következően is kötelességünk (erkölcsi, keresztényi, embertársi, mindegy, minek nevezzük) segíteni a szenvedőknek, pláne azoknak, akiknek nincs választási lehetőségük (például háborúban nincs normális alternatíva, a halál nem épeszű választás). De aki azt állítja, hogy Európa magára veheti a világ összes szenvedését, az hazudik: önmagának is, és a világot is becsapja.

7. Ki kell állnunk magunkért

Egy diplomata mondta nekem, a külpolitika fő attrakciója, hogy addig állsz a másik lábán, amíg bocsánatot nem kér. Mi most éppen bocsánatot kérünk. Még nem tudjuk, mi következik ezután, azt viszont tudjuk, hogy a feltartott kezű embert könnyebb kizsebelni.

8. Mi legyen Európával?

Európa úgy van, hogy nincs. A nagy kérdés, hogy igény van-e rá? 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A szülők is aggódnak a veszélyes genderideológia miatt

A szülők is aggódnak a veszélyes genderideológia miatt

Egyre gyakoribbá válnak az iskolákban a genderideológiáról szóló előadások és ezzel a gyerekek érzékenyítése. A téma már a brit parlamentben is terítékre került, ahol egy képviselőnő számolt be az ideológia radikális terjedéséről, azt követően pedig számos szülő is megkereste, hogy aggodalmának adjon hangot.

„Amire ők nagyon ki vannak éhezve, ez a Városháza”

„Amire ők nagyon ki vannak éhezve, ez a Városháza”

Újabb videóval jelentkezett Anonymus, aki ígéretéhez híven további részleteket közölt a korrupciógyanús fővárosi ingatlanügyletekről. Az álarcos alak egy tucat olyan ingatlant sorolt fel – köztük a Városházát, a Mocsáros dűlőt, illetve a Tétényi út 63.-at – , amellyel manapság a főváros házal – írja az Origo.

Orbán Viktor levélben gratulált az új cseh kormányfőnek

Orbán Viktor levélben gratulált az új cseh kormányfőnek

Orbán Viktor levélben fejezte ki gratulációját Petr Fialának a Cseh Köztársaság miniszterelnökévé történt kinevezése alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Ma dönthet a parlament a gyermekvédelmi népszavazásról

Ma dönthet a parlament a gyermekvédelmi népszavazásról

Kedden dönthet a parlament a gyermekvédelmi népszavazásról, miután a hétfői ülésen a kivételes eljárásról döntöttek. A népszavazáson négy kérdés lesz, a parlamenti választással egy időben kerülhet erre sor – erről Áder János köztársasági elnök hozza meg a végső döntést –, miután ennek lehetőségét – ellenzéki javaslatra – november 9-én az Országgyűlés elfogadta – írja az Origo.

Varga Judit: Európa igazán jól akkor tud megújulni, ha a konzervatívok dominálhatnak

Európa úgy tud igazán jól megújulni, ha a konzervatívok tudnak dominálni olyan kérdésekben is, mint az integráció és a veszélyek elhárítása – mondta az igazságügyi miniszter Budapesten, az Európa Jövőjéről szóló konferenciasorozat keretében tartott hétfői kerekasztal-beszélgetésen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére