Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyíltan fenyegetik egymást a baloldaliak

K. Gaál István

2021.12.17. 14:05

Sokan gondolkodnak azon, hogy mi lesz akkor, ha a baloldali összefogás megnyeri a választásokat jövőre. Egyrészt, ameddig Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt teliszájjal ostobázza a magyar embereket, erre egyre kevesebb az esély, másrészt pedig a szemünk előtt láthatjuk, hogy milyen káoszt hozna az országra, ha a szövetségbe forrt pártok lennének a főkolomposok.

Nem is kell messzire mennünk ahhoz, hogy megfigyeljük azt az anarchiát, amit a balosok egy-egy városra hozhatnak. Láttuk, hogy miként került összeomlás szélére Érd, vagy éppen Göd, de a legújabb példát Szigetszentmiklós szolgáltatja, ahol addig jutott az összefogás, hogy az LMP színeiben mandátumot szerzett alpolgármester, már nyíltan fenyegette meg a DK-s képviselőt egy testületi ülésen.

Röviden az előzmények: januárban, amikor a polgármesterek még egyedül dönthettek, akkor Nagy János (a lokális MZP rajongói klub vezetője), a város vezetője kirúgta Jószai Attila DK-s alpolgármestert. Az nyilván a véletlen műve, hogy mindez akkor történt, amikor kiderült, hogy Jószai neje a párt színeiben Nagy ellen indul az előválasztáson. A kirúgás jogosságát azóta is vitatják, van már belőle bírósági ügy, de már a kormányhivatalt is bevonták az ügybe. Jószai különböző állásfoglalásokra hivatkozva úgy véli, hogy a kirúgása törvénytelen volt és követeli az elmaradt bérét. Hónapok óta erről szól a városban a közélet.

A legutóbbi rendkívüli ülés egyik témája is ez volt, és a napirendek elfogadása előtt Jaksa-Ladányi Emma alpolgármester, nem is annyira burkoltan megfenyegette Jószai képviselőt és a feleségét.

„Jószai úr! Ha a feleségétől is erre számíthatunk, úgy ne csodálkozzon, hogy a következő hónapokban szembe fúj a szél.”

Vagyis, ha Jószai nem mond le a neki (jogosan?) járó pénzről, akkor az ellenzéki színekben induló felesége semmi jóra nem számíthat a szövetségesektől.

Szóval ez lesz, ha nyernek. A szövetségben forrongó balosok egymást is kicsinálják a hatalomért. Ahelyett, hogy a személyes harcokat félretéve is a városuk ügyeivel foglalkoznak.

És ne feledjük, hogy kaptunk már ízelítőt ebből „nagyban” is, hiszen Márki-Zay még ki sem józanodott az előválasztási sikeréből, amikor Gyurcsány Ferenc már jelezte, hogy majd a parlament dönt a miniszterelnök személyéről. Karácsony Gergellyel sem bánnak kesztyűs kézzel az elvbarátai.

Jövő áprilisban arról is döntünk, hogy maradjon-e a rend, vagy legyen káosz az országban, mint néhány baloldali vezetésű városban. A válasz nem is lehet kérdés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére