Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt társadalom, zárt osztály és Fegyőr „in da house”

Georg Spöttle

2021.02.25. 07:00

Az elmúlt évben már kezdtem úgy érezni magam, mint egy zárt osztályon, ahol a betegek vették át az irányítást, és az ápolószemélyzet magát zárta a gumiszobába. Menstruáló férfiak, nyolcéves kisgyerekek, akiket tébolyult szüleik rávesznek a nemváltó terápiára és műtétre, groteszkül kifestett „bácsinénik” olvasnak meséket az ovisoknak, afroamerikaiak ezrei George Floydot gyászolva fosztogatnak sportboltokat, a velük gyászoló Antifa pedig mécsesek helyett inkább benzint használ. Több tucat agyonlőtt áldozat (nagyrészt fekete tinédzserek és milliárddolláros károk egy drogfüggő bűnöző miatt. Megérte? Ha a neomarxista elit szemszögéből nézzük, igen, hiszen a sok hasznos idióta kikaparta nekik a hatalom gesztenyéjét.

Biden sosem nyert volna, ha nincs a BLM-mozgalom, a Soros-milliók, valamint az égő városok. Így viszont művileg meg lehetett teremteni a rasszizmust és a hősies ellenállókat, akik mellé Hollywood elitje is beállt. A BLM-zászlók hamarosan átalakultak szivárványossá, és transznemű politikusok jelentek meg Washington DC-ben. Az új érát csúnya, öreg fazonok köszöntötték női ruhában. A nyílt társadalom hívei szerint ennél már csak a transznemű migráns a jobb. Soros bá szervezetei ki is okosítják őket, hogy menedékkérelmük beadásakor hivatkozzanak arra, hogy ők üldözött transzneműek, és nemváltó műtét céljából érkeztek. Igen valószínű, hogy egy merénylőszakállas afgánból revütáncosnő lesz Berlinben. Csak hinni kell benne.

Niedermüller Péter is, bevetve szerény képességeit, az élére akart állni a hazai szivárványos mozgalomnak, és rémisztő képződménynek nevezte a fehér, hetero férfiakat és nőket. Ez most akkor azt jelenti, hogy ő nem az? Csak úgy kérdem, a miheztartás végett. Én szívesen hívom néninek is, ha az politikailag korrektebb. A gáz csak az, hogy ez a beteg narratíva itthon is felütötte a fejét a fiatalok közt. Velük beszélgetve azt a kormánykritikát fogalmazták meg, hogy itt nincsenek a transzneműeknek jogaik. Persze amikor megkérdeztem, hogy ismernek-e ilyen személyeket, akkor nem volt a válasz, de ez akkor sem jó így, folytatták.

Fekete-Győr András pedig miniszterelnök-jelölt lett. A fideszeseket vehemensen számonkéréssel (éppenhogy nem lámpavassal) fenyegető borostás legényke most még komolyabban öntudatra ébredt. Akárcsak a Skynet az örök klasszikus Terminátor-sorozatban. Igaz, ő nem harci robotokat állít hadrendbe, hanem a többi testnevelésből felmentettet és a párt új arcait, Hadházy Ákost és Szél Bernadettet. Mert FeGőr szerint a baloldal eddig ott rontotta el, hogy elhasznált politikusokat indított el, akiknek sanszuk sem volt a Fidesszel szemben.

Hát, azért itt álljunk meg egy pillanatra, hiszen Szél Bernadett is egy elhasznált miniszterelnök-jelölt, aki az LMP-ből küzdötte le magát a Momentumba, Hadházy Ákos meg csak a botránypolitizálásról, gigantikus névjegykártyájáról (amit a paci himbál) és az MTVA-székházban bemutatott hempergéséről híres. Igaz, Hadházy régebben a Fideszben és az LMP-ben is bemutatta tudását, tehát jó döntés volt leigazolni (ez itt a szarkazmus helye). Szóval jó a csapat, legalábbis FeGyőr szerint.

A rendőrökre füstbombát dobó emberke elemében volt, amikor előadta jelölti beszédét. Jobban mondva hozta a Lenin-fiú formáját. Letolvajozta kormányunkat, és persze egy váll nélküli Robin Hood harciasságával fogadkozott, hogy ő majd mindent visszaad a népnek. Igaz, megígérte, hogy a tisztességes fideszeseket integrálni fogják, bár lehet, hogy internálnit akart írni, csak véletlenül felcserélte a betűket. A rossz fideszeseknek pedig a korrupcióellenes ügyészségen, amelyet ő állít fel, kell majd felelniük bűneikért. Remek perspektíva, utoljára Kun Bélától és a Lenin-fiúktól hallottunk ennyi demokráciát. Lehet, hogy majd lila bőrkabátos ávósok jönnek értünk az éj leple alatt, persze elektromos meghajtású fekete autóval, mert a környezetet óvni kell. Ám nekem a zárógondolata tetszett a legjobban: a demokrácia az liberális, vagy nem is beszélhetünk demokráciáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére