Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalint alázza a HVG címlapkommandója

K. Gaál István

2021.12.30. 18:00

 

 

Áder János jelenlegi és Novák Katalin, reményeink szerint következő köztársasági elnököt szerepelteti címlapján a HVG legújabb száma. Önmagában ezzel persze nem lenne semmi gond, de a szép hagyományaira csak címében emlékeztető lap Áder János bajuszát Novák Katalinra másolta, míg a jelenlegi elnök orra alá ragtapaszokat illesztett.

Amit az ember elsőre gondol erről az egészről, azt nem lehet leírni, mert lenne benne több olyan szó is, amely kimerítené a gyalázkodás egy magasabb fokát.

Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy van az a része a világnak, amelyet nem zavarnak a bajuszos nők, sőt kifejezetten támogatják a létezésüket, de ez azért mégiscsak erős. Mondjuk annyi előnye van, hogy a folyamatosan diktatúra és a sajtószabadság lábbal tiprására panaszkodó „haladók” láthatják a demokrácia vadhajtását. Ugyanis senkinek sem csaptak rá a kezére azért, mert egy nőt aláz ezerrel, sőt sokan nagyot röhögnek ezen az egészen.

Tudjuk, hogy a HVG címlapkommandója nem tisztel senkit és semmit. Emlékezhetünk arra, hogy nem is olyan régen Orbán Viktort is minimum melegnek színezték az újságban. És félreértés ne essék, nem a köztársaságielnök-jelöltet, vagy a miniszterelnököt kell kímélni, hanem – esetünkben – Novák Katalint, az embert, a nőt, a feleséget, a családanyát. Mert vélhetően ezt az undorító címlapot, hála a közösségi médiának, Novák Katalin gyermekei is láthatják. Mit mond erre az anya?

De menjünk tovább: van-e joga Novák Katalin férjének kiosztania egy irgalmatlan sallert annak, aki rajzolta ezt a mocskot? Nyilván nem teszi meg, még akkor sem, ha lehetősége lenne rá, de magam részéről nem ítélném el akkor sem, ha kiosztaná azt a maflást annak, aki kitalálta ezt a gyomorforgató képet.

A baloldali sajtóban visszatérő elem az ilyen jellegű gúnyrajz. A Magyar Narancs címlapján volt már Orbán Viktor úgy ábrázolva, hogy a migránsokat visszafogó kerítésből pingáltak neki Hitler-bajuszt – valahogy vonzódnak a bajuszhoz odaát… Valahogy ez mifelénk nem dívik. Pedig milyen jókat lehetne festeni mondjuk, a Gyurcsány arcú Dobrev Kláráról, vagy éppen Mári-Zay Péterről, amint kibújik a volt miniszerelnök szebbik feléből.

De nem. Az emberi méltóság lábbal tiprása, a nők alázása baloldali eszköz lett. És még ők beszélnek a nők jogairól, a lehetőségeiről és az esélyeiről. Csak magamat tudom idézni: amit az ember elsőre gondol erről, azt nem lehet leírni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntetették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

Életbe lépett a tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között

Vasárnap éjfél előtt életbe lépett az egyiptomi közvetítéssel megkötött tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között, a pénteken indított izraeli Hajnalhasadás hadművelet véget ért – jelentette a helyi média hétfőn.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére