Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nőnapra

Bohár Dani

2020.03.07. 17:30

Tehát a kormány, a Fidesz, a jobboldal nem tiszteli, semmibe veszi, sőt egyenesen gyűlöli a nőket.

A balliberális sajtó pénteken éljenezve osztotta és kommentálta a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű szervezet Facebook oldalára felkerült videót. Az “alkotás” újragondolta a kormány nőnapra készült filmjét.

Ez az eredeti verzió:

Ez pedig az átalakított:

Az újragondolt verziót Sebők Éva készítette, aki egyébként a Momentum politikusa. Véletlenül se higgyük, hogy frusztrációinak okai politikamentesek lennének. A videója egy egyszerű, lebutított, aljas propagandaalkotás, amely általánosító és végtelenül káros hatása van a társadalom egészére, férfiakra és nőkre egyaránt.

Természetesen a lejárató anyagot imádta a balliberális sajtó is. Ilyen címekkel tálalták:

A valósággal turbózták fel a kormány mázas nőnapi videóját

Ne higgyen a nőnapi átverésnek! Főleg, ha a kormánytól jön.

Megjavították a kormány hazug nőnapi videóját

Igen, ezeket elvileg magukat komolynak tartó portálok írták, akik csak magukat tartják annak, valójában egybites uszító médiatermékekről van szó.

Félreértés ne essék, valóban vannak szerencsétlen, ízléstelesen, néha tapló politikusi megnyilvánulások a nőkkel kapcsolatban. Ez azonban pártoktól, ideológiáktól független, az egyénen múlik. Viszont egy komplett közösségre ráhúzni a nőgyűlölő jelzőt rendkívül veszélyes.

Jobboldali, fehér, heteroszexuális férfi vagyok és lehet, hogy valakiknek meglepő lesz amit írok, de tisztelem, elismerem a nőket, akik közel állnak hozzám pedig szeretem is. A lejárató videóból egyébként kiderül az is, hogy a libsiknek az fáj a legjobban, hogy a férfiak nőnek tekintik őket. Pedig ezzel a biológiai, illetve evolúciós adottsággal bármennyire is belebetegednek nem tudnak mit kezdeni még ők sem. Emellett a másik fájdalmas pont az anyaság. Bátran le merem írni, hogy egy nő életében a legnagyobb ajándék, legfőbb hivatás a gyermeke. Viszont! Képzeljék el, ez tökéletesen igaz az apákra is. Szülőnek lenni az élet legfontosabb “feladata”. Persze, ott van a munka, a karrier, a megélhetés, ami ugyancsak rendkívül lényeges, de a legvégén azért mégiscsak mindig a feleség és a gyerek vagy gyerekek maradnak.

És értem, tudom, hogy szülőnek lenni iszonyatos felelősség és sokkal egyszerűbb a klímáért szorongani, a jogállamiságért tüntetni és élni az egocentrikus életet, mint lemondani saját magunkról és a társunkat, gyermekünket magunk felé helyezni. Nagy munka, amit ebben a beteg világban egyre kevesebben képesek megtenni.

Minden nőtisztelő férfitársam nevében kikérem magamnak ezt a újragondolt videót. Hiszen a két nem közötti egyetértés megtartása sokkal működőképesebb békével, mint háborúval.

Boldog nőnapot kívánok minden hölgynek, megkülönböztetett tisztelettel és szeretettel a feleségemnek, az édesanyámnak, a húgomnak és a nagymamámnak!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére