Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nőnapra

Bohár Dani

2020.03.07. 17:30

Tehát a kormány, a Fidesz, a jobboldal nem tiszteli, semmibe veszi, sőt egyenesen gyűlöli a nőket.

A balliberális sajtó pénteken éljenezve osztotta és kommentálta a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű szervezet Facebook oldalára felkerült videót. Az “alkotás” újragondolta a kormány nőnapra készült filmjét.

Ez az eredeti verzió:

Ez pedig az átalakított:

Az újragondolt verziót Sebők Éva készítette, aki egyébként a Momentum politikusa. Véletlenül se higgyük, hogy frusztrációinak okai politikamentesek lennének. A videója egy egyszerű, lebutított, aljas propagandaalkotás, amely általánosító és végtelenül káros hatása van a társadalom egészére, férfiakra és nőkre egyaránt.

Természetesen a lejárató anyagot imádta a balliberális sajtó is. Ilyen címekkel tálalták:

A valósággal turbózták fel a kormány mázas nőnapi videóját

Ne higgyen a nőnapi átverésnek! Főleg, ha a kormánytól jön.

Megjavították a kormány hazug nőnapi videóját

Igen, ezeket elvileg magukat komolynak tartó portálok írták, akik csak magukat tartják annak, valójában egybites uszító médiatermékekről van szó.

Félreértés ne essék, valóban vannak szerencsétlen, ízléstelesen, néha tapló politikusi megnyilvánulások a nőkkel kapcsolatban. Ez azonban pártoktól, ideológiáktól független, az egyénen múlik. Viszont egy komplett közösségre ráhúzni a nőgyűlölő jelzőt rendkívül veszélyes.

Jobboldali, fehér, heteroszexuális férfi vagyok és lehet, hogy valakiknek meglepő lesz amit írok, de tisztelem, elismerem a nőket, akik közel állnak hozzám pedig szeretem is. A lejárató videóból egyébként kiderül az is, hogy a libsiknek az fáj a legjobban, hogy a férfiak nőnek tekintik őket. Pedig ezzel a biológiai, illetve evolúciós adottsággal bármennyire is belebetegednek nem tudnak mit kezdeni még ők sem. Emellett a másik fájdalmas pont az anyaság. Bátran le merem írni, hogy egy nő életében a legnagyobb ajándék, legfőbb hivatás a gyermeke. Viszont! Képzeljék el, ez tökéletesen igaz az apákra is. Szülőnek lenni az élet legfontosabb “feladata”. Persze, ott van a munka, a karrier, a megélhetés, ami ugyancsak rendkívül lényeges, de a legvégén azért mégiscsak mindig a feleség és a gyerek vagy gyerekek maradnak.

És értem, tudom, hogy szülőnek lenni iszonyatos felelősség és sokkal egyszerűbb a klímáért szorongani, a jogállamiságért tüntetni és élni az egocentrikus életet, mint lemondani saját magunkról és a társunkat, gyermekünket magunk felé helyezni. Nagy munka, amit ebben a beteg világban egyre kevesebben képesek megtenni.

Minden nőtisztelő férfitársam nevében kikérem magamnak ezt a újragondolt videót. Hiszen a két nem közötti egyetértés megtartása sokkal működőképesebb békével, mint háborúval.

Boldog nőnapot kívánok minden hölgynek, megkülönböztetett tisztelettel és szeretettel a feleségemnek, az édesanyámnak, a húgomnak és a nagymamámnak!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar kormány a szimbolikus ügyeken túl immár a gazdaságfejlesztési programon keresztül is szeretné támogatni az erdélyi magyarokat.

7:59 | A nap legfontosabb hírei

7:59 | A nap legfontosabb hírei

Szájer lemondott, Demeter visszavonta írását, rekordot döntött ismét a koronavírus járvány.

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Lelki szemeim előtt látom Dobrev Klárát, amint egy jókora husánggal üti-veri a magyar kormányt. Ahogy a gazda, akinek elverte szőlőjét a jég, és elkeseredettségében ő is nekiesett egy nagy bottal, mondván: – Nézzük, mire megyünk ketten!

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Az országos tisztifőorvos nyilatkozott az oltásokról is, miszerint jelenleg az orosz vakcina van leginkább elérhető közelségben, de a többi vakcináról is azt hallani, hogy az engedélyeztetési eljárás vége felé járnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére