Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Női agyvelő

Pozsonyi Ádám

2021.02.04. 13:00

A haladók baromságaiban az a legidegesítőbb, hogy nem lehet tudni, egy haladó irányzat még haladó, vagy már reakciós lett. Mint amikor a Szovjetunióban a Pravda pár évente megírta, hogy melyik elvtárs lett a béke ellensége és a nép ellensége, és szegény komszomolista csak kapkodhatta a fejét, hogy de hát az illető elvtárs nemrég még a központi bizottság főelvtársaival mosolygott a tribünön.

(Az ilyen komszomolistát aztán meggyőzték, hogy rosszul emlékszik, és ha nagyon kardoskodott, és lobogtatta a tavalyi Pravdát, akkor internálták.)

A normalitás világa összhangban van a valósággal, az utópiák ütköznek vele. Az hagyján, de az utópiák egymással is ütköznek. Nem csoda, az utópiákat emberek találják ki.

Hogy ez honnan jutott eszembe? Olvasom a Hetek cikkét: „Férfinak nevezte Biden transznemű miniszterhelyettesét egy keresztény magazin, azonnal blokkolta a Twitter.” (2021. 02. 01.)

Milyen rendesek. Emberségesek. Pusztán csak a száját nem nyithatja ki valaki, ha emlékezteti a világot a valóságra, ahelyett hogy a Gulagra internálnák.

A transzmozgalom a Pravda friss vezércikke. A feminizmus meg már a múlt heti.

Mert a feminizmus mégiscsak a valóságból indult ki. Létező fogalmakkal játszott. Követelései is a létező univerzumból indultak ki, és nem mentek szembe a biológia, a fizika, a kémia és általában a tudomány nézeteivel.

Járhasson a nő egyetemre, legyen önálló munkája, önálló keresete, szavazhasson, stb. Ezek valós, létező dolgok és valós követelések, még akkor is, ha a társadalom több ezer éves eltérő megítélésének élettani és lelki okait nem akarta tudomásul venni.

A feminizmus egyik alapelve, hogy nincs férfi- és női agyvelő, a két nem egyenlő, a különbségtétel a társadalom maradi felfogásából ered, nem pedig a férfi és nő eltérő idegrendszeri és lelki alapállásából. A bűnösök a társadalmi szokások, nem pedig az eltérő alkalmasság. Ezért is erőltették a traktoroslányt a Szabad Népben, melynek megszűntét oly fájóan gyászolták honi haladóink – a Népszabadság a Szabad Nép évfolyamszámozását vitte egészen a csődig –, meg erőltetik a kvótát korunkban, és azt, hogy nincsenek férfi- és női szakmák.

Na de!

A transz a másik oldalról közelíti meg. Filozófiája szerint igenis van férfi- és női agy, férfi- és női lelkiség, csak az nem okvetlenül ugyanaz, mint ami a lába között van. Erre mondja nemváltó műtétjére várakozva Béla, hogy ő, kérem, rossz testbe született, majd Beaként kijőve sorra nyeri a női futóversenyeket.

Női agya van, de nem női testbe született!

Sőt, a transzmozgalom még azt is állítja, hogy ez az agyi-idegrendszeri beállítottság meghatározóbb, mint maga a hús meg a testrészek.

Na, most az igazi haladó kit támogat?

Természetesen a Pravda legfrissebb vezércikkét! Úgyhogy a feminizmus lassan megy a kukába, kezd ódivatúvá válni, de amúgy is, eredetét tekintve túlságosan fehér, amit a nemzetközi feminista mozgalom szóvá is tesz, és nemzetközi fórumokon a néger feministák rendszeresen intik csendre a fehér feministákat, hogy bizony ők csak hallgassanak, nekik coki, mert ők nem szenvedtek el annyi megkülönböztetést, úgyhogy az elnyomottsági skálán eléggé hátul kullognak. Nekik kuss legyen.

„Felfüggesztette a Twitter egy evangéliumi keresztény szervezet, a Focus on the Family magazinja, a The Daily Citizen oldalát egy január 19-ei bejegyzése miatt, melyben úgy mutatta be Biden elnök helyettes egészségügyi miniszterét, Rachel Levine-t, mint »transznemű nő, azaz férfi, aki nőnek hiszi magát«.”

Ennyi.

A Pravda hibásan nyomott lapszámát kivonjuk a forgalomból, és bezúzzuk, elvtársak! A dolgozó nép fejét nem szabad összezavarni.

Sajnos a haladás egyre több szinten ütközik saját magával. Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk a Nyugatot, és vissza kell térniük hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy a gyermekeik LMBTQ-propagandát tanuljanak.

„Az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy az iskolákban LMBTQ-propagandában részesítik a gyerekeiket. 2019-ben több muszlim levélben kereste meg az iskolák vezetését, amelyben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, mert a diákok olyan könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és gyereket nevelő meleg párokat mutattak be.” (Magyar Nemzet, 2021. 02. 03.)

Na de van-e női agyvelő? Van-e, létezik-e női agy?

Ezt sajnos nem tudtuk meg. Majd kiderül a Pravda holnapi számából, miután a mai lapszámot gondosan bezúzzuk. Vagy letiltjuk a Twitterről és a Facebookról. Végül is egyre megy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére