Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Női agyvelő

Pozsonyi Ádám

2021.02.04. 13:00

A haladók baromságaiban az a legidegesítőbb, hogy nem lehet tudni, egy haladó irányzat még haladó, vagy már reakciós lett. Mint amikor a Szovjetunióban a Pravda pár évente megírta, hogy melyik elvtárs lett a béke ellensége és a nép ellensége, és szegény komszomolista csak kapkodhatta a fejét, hogy de hát az illető elvtárs nemrég még a központi bizottság főelvtársaival mosolygott a tribünön.

(Az ilyen komszomolistát aztán meggyőzték, hogy rosszul emlékszik, és ha nagyon kardoskodott, és lobogtatta a tavalyi Pravdát, akkor internálták.)

A normalitás világa összhangban van a valósággal, az utópiák ütköznek vele. Az hagyján, de az utópiák egymással is ütköznek. Nem csoda, az utópiákat emberek találják ki.

Hogy ez honnan jutott eszembe? Olvasom a Hetek cikkét: „Férfinak nevezte Biden transznemű miniszterhelyettesét egy keresztény magazin, azonnal blokkolta a Twitter.” (2021. 02. 01.)

Milyen rendesek. Emberségesek. Pusztán csak a száját nem nyithatja ki valaki, ha emlékezteti a világot a valóságra, ahelyett hogy a Gulagra internálnák.

A transzmozgalom a Pravda friss vezércikke. A feminizmus meg már a múlt heti.

Mert a feminizmus mégiscsak a valóságból indult ki. Létező fogalmakkal játszott. Követelései is a létező univerzumból indultak ki, és nem mentek szembe a biológia, a fizika, a kémia és általában a tudomány nézeteivel.

Járhasson a nő egyetemre, legyen önálló munkája, önálló keresete, szavazhasson, stb. Ezek valós, létező dolgok és valós követelések, még akkor is, ha a társadalom több ezer éves eltérő megítélésének élettani és lelki okait nem akarta tudomásul venni.

A feminizmus egyik alapelve, hogy nincs férfi- és női agyvelő, a két nem egyenlő, a különbségtétel a társadalom maradi felfogásából ered, nem pedig a férfi és nő eltérő idegrendszeri és lelki alapállásából. A bűnösök a társadalmi szokások, nem pedig az eltérő alkalmasság. Ezért is erőltették a traktoroslányt a Szabad Népben, melynek megszűntét oly fájóan gyászolták honi haladóink – a Népszabadság a Szabad Nép évfolyamszámozását vitte egészen a csődig –, meg erőltetik a kvótát korunkban, és azt, hogy nincsenek férfi- és női szakmák.

Na de!

A transz a másik oldalról közelíti meg. Filozófiája szerint igenis van férfi- és női agy, férfi- és női lelkiség, csak az nem okvetlenül ugyanaz, mint ami a lába között van. Erre mondja nemváltó műtétjére várakozva Béla, hogy ő, kérem, rossz testbe született, majd Beaként kijőve sorra nyeri a női futóversenyeket.

Női agya van, de nem női testbe született!

Sőt, a transzmozgalom még azt is állítja, hogy ez az agyi-idegrendszeri beállítottság meghatározóbb, mint maga a hús meg a testrészek.

Na, most az igazi haladó kit támogat?

Természetesen a Pravda legfrissebb vezércikkét! Úgyhogy a feminizmus lassan megy a kukába, kezd ódivatúvá válni, de amúgy is, eredetét tekintve túlságosan fehér, amit a nemzetközi feminista mozgalom szóvá is tesz, és nemzetközi fórumokon a néger feministák rendszeresen intik csendre a fehér feministákat, hogy bizony ők csak hallgassanak, nekik coki, mert ők nem szenvedtek el annyi megkülönböztetést, úgyhogy az elnyomottsági skálán eléggé hátul kullognak. Nekik kuss legyen.

„Felfüggesztette a Twitter egy evangéliumi keresztény szervezet, a Focus on the Family magazinja, a The Daily Citizen oldalát egy január 19-ei bejegyzése miatt, melyben úgy mutatta be Biden elnök helyettes egészségügyi miniszterét, Rachel Levine-t, mint »transznemű nő, azaz férfi, aki nőnek hiszi magát«.”

Ennyi.

A Pravda hibásan nyomott lapszámát kivonjuk a forgalomból, és bezúzzuk, elvtársak! A dolgozó nép fejét nem szabad összezavarni.

Sajnos a haladás egyre több szinten ütközik saját magával. Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk a Nyugatot, és vissza kell térniük hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy a gyermekeik LMBTQ-propagandát tanuljanak.

„Az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy az iskolákban LMBTQ-propagandában részesítik a gyerekeiket. 2019-ben több muszlim levélben kereste meg az iskolák vezetését, amelyben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, mert a diákok olyan könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és gyereket nevelő meleg párokat mutattak be.” (Magyar Nemzet, 2021. 02. 03.)

Na de van-e női agyvelő? Van-e, létezik-e női agy?

Ezt sajnos nem tudtuk meg. Majd kiderül a Pravda holnapi számából, miután a mai lapszámot gondosan bezúzzuk. Vagy letiltjuk a Twitterről és a Facebookról. Végül is egyre megy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére