Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller térdelése

Pozsonyi Ádám

2021.06.10. 07:45

 

Niedermüller „fehér, hetero képződmény” Péter ma is hallatott magáról. Bár ne tette volna!

Nem mintha mást vártunk volna tőle. Tőle (tőlük) mást mi már régen nem várunk, de azért – noha meglepetést nem okoz – mégiscsak szóvá kell tennünk.

Ha a szomszéd nyitva hagyja a lépcsőházajtót, és emiatt bemászkálnak a hajléktalanok, attól még, hogy korábban ugyanezt csinálta kétszázszor, szólni kell neki mindig. Az nem ok a nem szólásra, hogy kérem, mi ezt unjuk, nincs benne semmi új.

Csukd be, te barom! Ezt mondjuk, és nem törődünk vele, hogy recseg a lemez, és ez a mondat nem hat az újszerűség vérpezsdítő frissességével.

Niedermüller, te egy magyarellenes, ócska, idegennyalonc kretén vagy. Igen, ez sem új, tudjuk, de jól esik leírni.

Ezt büfizte ma reggel Péter:

„Az Index.hu arról tudósít, hogy »A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a ’Szép volt, fiúk!’ elismerést.« Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni...”

Tisztelt Niedermüller úr! Itt két utcával arrébb lakik egy illető, aki felrúgta az anyukáját, és elitta a nagymamája nyugdíját. Nem akar előtte is letérdelni, és nem szeretné őt is imádni?

Egy ismerősömnek van egy volt kollégája, aki a börtönben fiatal fiúkat molesztált, és kényszerített dolgokra. Összehozzam az illetővel? Én nem ismerem, de el tudom intézni, ha nagyon akarja. Mert látom, hogy idolokat keres. Példaképeket. Olyanokat, akik előtt fejet kell hajtani. Akikre fel lehet nézni, és példaképül szolgálhatnak egy életre. Sőt, akár az iskolában is lehetne tanítani. Akik példaképként szolgálhatnának nemcsak önnek, hanem a következő generációnak is.

Biztos ez a példaképkeresés lehet a háttérben, mert nemrég Erzsébetváros DK-s polgármestere pártjának oktatási konferenciáján, június 2-án így fogalmazott: „Csendesen mondom, hogy abba gondoljunk bele, hogy azok a gyerekek, akik ma vannak az általános iskolában, azok ugye 15-20 év múlva fognak kikerülni a munkaerőpiacra, és ugye, hogyha most teletömik a fejüket különböző ilyen nemzeti indíttatású tananyagokkal, mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?”

Tehát egyértelmű, hogy Niedermüller Péternek Arany János Toldija nem megfelelő példakép, meg mindenfajta Hunyadi, Rákóczi, Búvár Kund, III. meg IV. Béla, Szent László és Nagy Lajos – ja, szent, akkor pláne –, de az ötvenhatos srácok sem, hisz a főnöke haverjait szidták, meg dobálták Molotov-koktéllal. Írókkal, művészekkel, szellemi nagyságokkal már nem is jövök, mert azt nem nézem ki ebből az emberből, elnézést ezért az előítéletért.

Ezért kell Péternek és a DK-nak ez az amerikai drogos bűnöző, akiben semmi nemzeti nincs, és semmi magyar. Mondjuk a munkaerőpiacon való elhelyezkedést nem tudom, ha követjük a példáját, és terhes nőket rabolunk ki bicskát a hasukra szorítva, hát az is a munkaerőpiacon való elhelyezkedés, ez tény, de lássuk be, nem egy nyugdíjas állás. A vasúti váltókezelő sokkal biztonságosabb, én úgy vélem.

Szóval azt mondja ez a Niedermüller, jobb volt ma írnek lenni. Ember, nem értjük magát! Tudjuk, hogy maga sosem volt magyar, csak akkor azt nem tudom, minek akar annyira magyar választókat képviselni?

Szentmihályi Szabó Péter írta „Térdre, magyar!” című versében, még 1996-ban: „Ellopnak minden ünnepet, ők adnak mindennek nevet, egymást ezért kitüntetik.”

Vajon ezt olvasgatta Niedermüller Péter, amikor a térdelésre buzdított, azazhogy a térdelés elmaradása miatt telesiránkozta az internetet. Félek, aligha.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izrael egymillió vakcinát ad a Palesztin Hatóságnak

Izrael pénteken közölte, hogy egymillió adag, koronavírus elleni Pfizer/BioNTech-védőoltást ad a Ciszjordániát irányító Palesztin Hatóságnak (PH), amely azonban visszautasította a vakcinákat, mondván, hogy a szavatossági idejük túl korán jár le.

Egyre többen követelik Joe Biden elmeállapotának kivizsgálását

Egyre többen követelik Joe Biden elmeállapotának kivizsgálását

Ronnie Jackson, a Fehér ház korábbi pszichológusa levelet írt Joe Bidennek. Jackson levelében a felszólította az amerikai elnököt, hogy azonnal vesse alá magát egy kognitív tesztnek. Felhívását azzal indokolta, hogy az amerikaiak megérdemlik, hogy tudják milyen szellemi állapotban van az elnökük.

LMBTQ Pride koncertet szervez a Disney+ gyerekeknek

LMBTQ Pride koncertet szervez a Disney+ gyerekeknek

A Disney streaming csatornáján egy Nina West nevű drag queen fog a gyerekeknek népszerű filmes betétdalokat énekelni. Kis csavarral.

Karácsonynak semmi nem elég, még egy lapáttal rátesz a budapesti közlekedési káoszra

Karácsonynak semmi nem elég, még egy lapáttal rátesz a budapesti közlekedési káoszra

Újabb dugókra készülhetnek a budapestiek. Az egyik legforgalmasabb főúton vesz el egy sávot az autósoktól a főpolgármester.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére