Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németországban koronavírussal fertőzött migránsoktól rettegnek

Jog és Szabadság

2020.03.30. 20:30

Polkorrekt nyilatkozat – két „férfi” miatt egy német város összes buszát fertőtlenítették.

A Németország északkeleti részén található Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartomány többségi társadalma számára jelenleg húsba vágó kérdés, hogy koronavírussal kapcsolatos intézkedések valóban csak a helyi lakosokat érinthetik, a vírussal fertőzött bevándorlók pedig szabadon mozoghatnak?

Amint azt a helyi híradásokból tudhatjuk, a nyilvánvalóan koronavírussal fertőzött menedékkérők egy része Schwerin városába utazott, így szabadon mozoghattak minden tilalom és korlátozás nélkül. Az erről szóló sajtóközleményben olvasható, hogy a Stern-Buchholz kezdeti befogadóállomásból legalább két „férfi”, akik kapcsolattartóként karanténba kerültek, korábban a helyi buszjáratokon utazott. Ezt követően a forgalmat le kellett állítani:

Március 18-án a schwerini helyi közlekedés további értesítésig felfüggeszti a 9-es számú buszjáratot Stauffenbergstrasse és Stern-Buchholz között. Stern-Buchholz befogadóállomásból két férfi az egyik buszon volt, és kapcsolattartóként karanténba került. Leszállították őket a buszról, és visszavitték Stern-Buchholzba. Ezt követően a helyi szolgáltató beszüntette a buszjáratot a vonalon, és óvintézkedésként az ott szolgálatot teljesítő összes járművet fertőtlenítette.

Menedékkérők „önkéntes karantén” alatt

A rendőrök, akik most „őrzik” a parchimi szállást, azt mondták, hogy a menedékkérők csak „önkéntes karanténban vannak”. Arra a kérdésre, hogy a rendőrség napi 24 órán keresztül őrzi-e a létesítményt, a válasz az volt, hogy ők csak „a karanténközpont védelme érdekében” vannak itt, és nem az „önkéntesen karanténban lévő menedékkérők miatt”. (Ezenkívül a rendőrhatóság finoman azzal vádolta a témáról tudósító sajtómunkatársakat, hogy kérdéseikkel „félelmet” keltenek és „izgatottá” teszik a közvéleményt, és ennek okán rögzítették személyes adataikat.)

Ki védi meg a polgárokat az ilyenfajta gondatlanságtól?

A fenti történések miatt többen bírósághoz fordulnak. A helyi polgárok az egészségmegóvás érdekében nyilvánvalóan szemet hunynak a fenti történések felett, de több politikus nem érti, hogy miért nem vetettek ki szigorú kijárási tilalmat a fertőzött menedékkérők számára:

Ki védi meg Parchim polgárait? Miért nem követi Schwerin a suhli példát a Stern-Buchholz befogadóállomással kapcsolatban, ahol a befogadó létesítményt teljes egészében karanténba helyezték a koronavírusos esetek bekövetkezése után? Az ott lakók már nem hagyhatják el a helyiséget. Schwerinben ez nyilvánvalóan továbbra is lehetséges.

Nem precedens nélküli kázus

Hasonló esetre került sor nemrégiben ugyanis Türingia tartományban. Vízágyúval, páncélos járművekkel és a terrorelhárítás egységeinek (Spezialeinsatzkommando – SEK) bevetésével lehetett közel 500 afgán migráns randalírozását a türingiai Suhl város menekülttáborában lecsillapítani, amikor a hatóságok karantén alá helyezték őket, mert egyikük koronavírustesztje pozitív lett. A kommandósok fehér védőruhát, orr- és szájmaszkot, védőszemüveget és sisakot viseltek, a szolgálati fegyver tokját a biztonsági ruházaton kívül helyezték el. A feldühödött bevándorlók – akik közül többeket előállították – az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet zászlóját lobogtatták, gyermekeket tartottak a rendőrségi vízágyú sugara elé és súlyos kárt tettek több épületben, illetve azok berendezésében. A karantén elrendelésre egyébként azért volt szükséges, mivel az egyik afgán férfi koronavírustesztje pozitív lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Van bőr a képükön: a szocialisták prédikálnak a nyugdíjemelésről

Van bőr a képükön: a szocialisták prédikálnak a nyugdíjemelésről

A Fidesz álságosnak tartja, hogy miközben a szocialisták nyugdíjemelésről prédikálnak, kormányzásuk alatt ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől.

Az összetartozás dalát osztotta meg a miniszterelnök – Videó!

Hazám, hazám – írta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára.

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció járvánnyal kapcsolatos kérdései

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól – közölte Dömötör Csaba.

Különleges felhatalmazást kért az Antifa elleni nyomozáshoz az amerikai drogügynökség

Különleges felhatalmazást kért az Antifa elleni nyomozáshoz az amerikai drogügynökség

Egyes szakértők szerint azért vonták be őket, mert fedett nyomozóik évek óta jelen vannak abban a szubkultúrában, amelyből a rombolók kikerülnek.

7:59 – A nap legfontosabb hírei

7:59 – A nap legfontosabb hírei

Nem tartja őszintének Karácsony kezdeményezését a házelnök, Trianon-emlékművet avattak Budapesten, 2030-ra pedig a legsikeresebb ország lehetünk a klímavédelem területén.

Trump meghívná Putyint a G7-csúcsértekezletére

Trump meghívná Putyint a G7-csúcsértekezletére

Sok téma van, amelyet megbeszélhetnénk Putyinnal – fogalmazott az amerikai elnök.

Bértámogatási program: havi 200 ezer forint az új munkavállalók után

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. a magyar kormány által bemutatott gazdaságvédelmi akcióterv elemeit elemzi és értékeli mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban.

Csak négy év börtönre ítélték az Iszlám Állam egyik terroristáját Németországban

Csak négy év börtönre ítélték az Iszlám Állam egyik terroristáját Németországban

Védője elmondta, hogy a férfit csak a kannabisz, az alkohol és a férfiakkal kialakítandó nemi kapcsolat érdekelte.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére